Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar ben 2 gündür bebeği çok aşağı da hissediyorum yani çıktı çıkacak gibi. Acaba kanala mı girdi? Bildiğiniz yuruyemiyorum, ilk defa böyle oldu
Benim de öyle canım doktor bana kanala inmiş demişti geçen pazartesi . Ama 2 hafta sonraya randevu verdi demekki acil bir şey değil bu

Kızlar hastane için bi kaç balon süs aldım şöyle bi kaç balon şişirip denedik fena olmıcak gibi düşük bütçeli oda süsleme işi😂 bide helyumlu uçan balonla kapı süsü tamamdır😁
Çok güzel canım bende böyle Alicam hastane ye bı sorucam gidicem bakalim.izin veriyorlsrsa

Benimde bugün 5 6 kere şiddetli sancım oldu ama farklı zamanlardaydı. Kardeşim yarın gidip 4 ocakta gelebilecek o zamana kadar dayanmaya çalışacağım, eşim ankaranın dışında çalışıyor o yetişemezse diye hiç düşünmüyorum kardeşim gelemezse diye telaşlanıyorum 🤣 yarından sonra yatışa geçiyorum. Ne kadar az hareket o kadar geç doğum 😜

Kızlar bişey sorucam bu genital bölgedeki ağrı acı hissi fazlalaştı bende yürürkende acıyor genitalim otururkende kalkarkende. Birde az önce duşa girerken iç çamaşırımda kahverengi bi leke gördüm genital bölgemi silindim hiç gelmedi peçeteye öyle bişey ama endişelendim ne olabilirki bu taze kan olsa kırmızı olur bu regl bitişindeki kahverengi akıntı gibiydi. Kontrolüm yarın 2 de sağsalim o saate çıkarız inşallah 🥺

Kız ben 35+1 deyim deli dehşet bi enerji geldi bana yapmadığım iş kalmıyo sen böyle diyince korktum şimdi. Ne kadar yaklaşınca olurmuş bu enerji 🤭
Ben oğlumu 39+0 da doğurdum. O gün öyle bı enerji gelmişti ki bütün evi temizledik eşimle mutfak, odalar, yatak çarşafına kadar tertemiz oldu isim bitti saat gece 11 gibi yatağa girdik eşimle elime kitap aldım hop bı baktım alttan kaçırdım. Tuvalet gittim geldim orda artti. Suyum gelmiş aslında 😅 eşimi çağırdım hastaneue gittik gece 01.10 da sezeryan ile doğurdum 😅 neden sezeryan derseniz tamamen benlik bir olaydı ben doğumhane den kaçtım doğurmak istemiyorum korkuyorum diye. Mecburen sezeryanla aldılar. Yani özetle o enerji olayı gerçek

Ben oğlumu 39+0 da doğurdum. O gün öyle bı enerji gelmişti ki bütün evi temizledik eşimle mutfak, odalar, yatak çarşafına kadar tertemiz oldu isim bitti saat gece 11 gibi yatağa girdik eşimle elime kitap aldım hop bı baktım alttan kaçırdım. Tuvalet gittim geldim orda artti. Suyum gelmiş aslında 😅 eşimi çağırdım hastaneue gittik gece 01.10 da sezeryan ile doğurdum 😅 neden sezeryan derseniz tamamen benlik bir olaydı ben doğumhane den kaçtım doğurmak istemiyorum korkuyorum diye. Mecburen sezeryanla aldılar. Yani özetle o enerji olayı gerçek
😂😂ben de sizin gibi kaçmak istiyorum 😂Ayy gerçekmi kendimi enerjik hissedersem.aklima hep bu gelir şimdi hayırlı 😂

Kızlar bişey sorucam bu genital bölgedeki ağrı acı hissi fazlalaştı bende yürürkende acıyor genitalim otururkende kalkarkende. Birde az önce duşa girerken iç çamaşırımda kahverengi bi leke gördüm genital bölgemi silindim hiç gelmedi peçeteye öyle bişey ama endişelendim ne olabilirki bu taze kan olsa kırmızı olur bu regl bitişindeki kahverengi akıntı gibiydi. Kontrolüm yarın 2 de sağsalim o saate çıkarız inşallah 🥺
Bebişin hareketini izle. Şu an için yapacak bı şey yok gibi duruyor. Yarın da randevun varmış madem.

😂😂ben de sizin gibi kaçmak istiyorum 😂Ayy gerçekmi kendimi enerjik hissedersem.aklima hep bu gelir şimdi hayırlı 😂
Ya ahahha. Herkesin hikâyesi farklı tabi ama öyle derler hem bı günlük değil bı kaç gün önceden olurmuş o enerji. Bence senin ki öyle bı şey değil şimdilik

Bebek aşağıya indimi baya acaba canım çatı muayenesi olmusmuydun bı arada inşallah güzel haberlerle çıkarsın

Hemen korkma canım acın ağrın falan var mı ? Bebeğin hareketlerini kontrol et .

Enerji demişken benim de bir enerjim çekildi bugün hem uykum var hem uyuyamıyorum midem bulanıyor sürekli ne yesem. Depresyon gibi bı şey yaşıyorum sanki neyse yarın okul var kafam dağılır işe gidersem belki

Enerji demişken benim de bir enerjim çekildi bugün hem uykum var hem uyuyamıyorum midem bulanıyor sürekli ne yesem. Depresyon gibi bı şey yaşıyorum sanki neyse yarın okul var kafam dağılır işe gidersem belki
Canım hala iş varmı benim bu halde evden çıkasim gelmiyor Allah yardımcın olsun izne nezaman cikicaksin

X