Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Yaaaa maşallah çok az kaldıııı 😍😍 ay 24 Aralık dediğin nee 4 gün sonra 😂 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ooo maşallah 26 sına kadar biraz daha kilo da alır 🤩🤩 ya çok heyecanlı 😍😍 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻

Çekmeyin , çekmeyin demiş 😂😂😂 ya bende inanamıyorum vallahi çok şükür sağ Salim geldik , riskli dönemleri atlattık. İnşallah sağlıkla da kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Evet bu markanın ürünleri güzel , ben şuan kıyafet alımını durdurdum ama sonrasında alacağım bu markadan , listemde var 😂😂 güzel günlerde kullanın 🙏🏻🙏🏻

Ah çok şükür canım , ne güzel haber bu böyle 🥰🥰 az kaldı , inşallah sağlıkla evinize gideceksiniz 🙏🏻

Yaa 31 Aralık değilde 1 Ocak olsa olmuyor mu , sordun mu doktora ? 2024 değilde 2025 olmuş olur 😅 oğlak iyi bir burç diyorlar , oğlak olmuş olacak 🥰

Ay 24 ün de 2 bebiş geliyor 🤩🤩 sağlıkla gelsin inşallah , çok heyecanlı 🤩🤩🤩

Yaaa 3 gün sonra yani 🤩🤩 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Bende 2 ocak istedim cnm ama listenin durumuna göre ekleme çıkarma yapabiliyorlarmış. Ertesi günün tatil olmasından dolayı da 31 aralığa sıcak baktım çünkü 1. Sınıfa ve kreşe giden 2 çocugum var en azından onlar 1 ocakta evde olurlar

Teşekkür ederim aklıma kötü düşünceler geldiğinde dua ediyorum . Tövbestağfurullah demekten ağlama geliyor artık. Her haftayı bu haftada da bitti az kaldı diye diye bitirdim. Psikolojik olarak çok yoruldum ama kimseye belli etmiyorum yorum yapmasınlar diye 🙏🏻
merhaba , kayginizi yürekten hissediyorum. Bende de panik atak var . ve ben daha önce erken doğum da yaptim. su anda da riskli bir gebelik geçiriyorum. ara ara aglama krizleri geliyor bana da . ama kaderde olacak olana engel olamam. Allah a emanet diye kendimi telkin ediyorum. erken doğunca sorun olacak diye kesin bjsey yok. 40 haftayı doldurup da küvete girmek zorunda olan bebekler de oluyor. Nasip hersey. insALLAH sağlıkla alacagiz bebeklerimizi kucağımıza.

Aa 4 gün çok fazla değil mi 😯😯

Maşallah canım bal yanak 😍

Canım benim gözün aydın darısı kızının başına inşallah sağlıkla onuda alıl eve gitmek nasip olsun ❣️

Çooookk sevindim canıııımmmm 😍 nasıl gidiyorr

🙋‍♀️ evet
Benim suyum geldi açılmam yoktu suni sancı verdi doktor

Kızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor ben mi kim km in ccd

Kızlar Nst ye normal doktor kontrolünde mi isteniyor benden hiç istenmedi şimdiye kadar yada şikayet vs üzerine mi oluyor

Kızlar günümüz belli oldu 2 ocaktı listeye göre 31 Aralık yaptılar. Burclarla aram pek yok sanırsam oğlak oluyor oglak mı iyiydi yay mı, 😊
erkeği zordur ama kadını bir harikadır 😇😇🫠🫠🥰🥰 saka tabi ki günler belli olmaya başlamış. sağlıkla kucağınıza alın insallah

Kızlar tinygirl tinygirl haber var mı? P purplilac bikac gündür yoksun canım iyi misin?
Canım , tinygirl tinygirl iyi bebeğiyle yeni hayatına adapte olmaya çalışıyor. Eve çıkmadılar daha eve çıkınca bize anlatır her şeyi 🥰
P purplilac ın bugün hakimlik için sınavı var bir kaç gündür onun için girememiştir foruma , dua edelim ona inşallah istediği gibi anneliğe hakim olarak adım atsın 😍

Kızlar Nst ye normal doktor kontrolünde mi isteniyor benden hiç istenmedi şimdiye kadar yada şikayet vs üzerine mi oluyor
Doktora göre değişiyor, ben 28 de araştırma hastanesine gittim muayene sırası beklerken direk sekreter nst ye gönderiyordu nst sonucuyla birlikte muayene oldum. 32 de özelde kendi doktorum istemedi en son bir iki gündür hareketleri azaldı deyince nst ye yolladı, normalde gerek yok gibi duruyor ultrason esnasında bebek hareketliydi ve kasılma görmedim dedi. Ki normal çıktı sonuç demekki ultrasonda anlıyorlar. Ama 35 te rutin nst vardı sancım çıktı ve öyle ağrı sancı da hissetmiyordum.

Benim doktorum 35 den sonra her kontrolde istiyor. Rutin aslında şikayet üzerine değil. Ama kasılman falan varsa fazla daha önce de girebilirsin herhalde. 2 kere girdim önümüzde ki kontrol de 40 hafta olacağım o zaman da ister yine

Doktora göre değişiyor, ben 28 de araştırma hastanesine gittim muayene sırası beklerken direk sekreter nst ye gönderiyordu nst sonucuyla birlikte muayene oldum. 32 de özelde kendi doktorum istemedi en son bir iki gündür hareketleri azaldı deyince nst ye yolladı, normalde gerek yok gibi duruyor ultrason esnasında bebek hareketliydi ve kasılma görmedim dedi. Ki normal çıktı sonuç demekki ultrasonda anlıyorlar. Ama 35 te rutin nst vardı sancım çıktı ve öyle ağrı sancı da hissetmiyordum.

Benim doktorum 35 den sonra her kontrolde istiyor. Rutin aslında şikayet üzerine değil. Ama kasılman falan varsa fazla daha önce de girebilirsin herhalde. 2 kere girdim önümüzde ki kontrol de 40 hafta olacağım o zaman da ister yine

Benim doktorum 32 den sonra her kontrolde yapmaya başladı , her doktorun methodu farklı galiba
Anladım canlar, bn 34 deyim en son iki hafta önce gitmiştim doktora hiç istemedi. Ama bu gece uyurken karnıma bıçak saplanır gibi bı sancı ile uyandım sonra geçti kendiliğinden sanırım kasılmalar başladı ufaktan

Kızlar benim bebe 12 den bu saate kadar uyanmamıştı bi şey oldu sanıp ağladım şimdi uyandi niye böyle bu bebek saatlerce uyuması hiç normal gelmiyor ben bu kadar uyumuyorum bi kere sizce niye ya kandırıyor beni hep

Kızlar benim bebe 12 den bu saate kadar uyanmamıştı bi şey oldu sanıp ağladım şimdi uyandi niye böyle bu bebek saatlerce uyuması hiç normal gelmiyor ben bu kadar uyumuyorum bi kere sizce niye ya kandırıyor beni hep
Canım bazen uyanık olsalarda hareketsiz durabiliyor bebişler dün biraz yorulduysan ondanda olabilir benimde iki gecedir aşırı hareketliydi mesela sabaha karşı anca uyumuştum bu gece çok sakindi değişiyo yine de arada kontrol et kendini küçükde olsa hareketleri varsa endişelenme🙏🏻🤗

Canım bazen uyanık olsalarda hareketsiz durabiliyor bebişler dün biraz yorulduysan ondanda olabilir benimde iki gecedir aşırı hareketliydi mesela sabaha karşı anca uyumuştum bu gece çok sakindi değişiyo yine de arada kontrol et kendini küçükde olsa hareketleri varsa endişelenme🙏🏻🤗
10 gündür hep böyle dinlendigim zamanlar da böyle yapiyo doktora soylicem artık

X