- 27 Ağustos 2022
- 4.440
- 7.548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2023 eylün anneleri grubundaydım ama Ağustosta doğum yaptımGrubumuz ocak değil aralık anneleri olacak nerdeyse kızlar
Bende 2 ocak istedim cnm ama listenin durumuna göre ekleme çıkarma yapabiliyorlarmış. Ertesi günün tatil olmasından dolayı da 31 aralığa sıcak baktım çünkü 1. Sınıfa ve kreşe giden 2 çocugum var en azından onlar 1 ocakta evde olurlarYaaaa maşallah çok az kaldıııı ay 24 Aralık dediğin nee 4 gün sonra sağlıkla gelsin inşallah
Ooo maşallah 26 sına kadar biraz daha kilo da alır ya çok heyecanlı sağlıkla gelsin inşallah
Çekmeyin , çekmeyin demiş ya bende inanamıyorum vallahi çok şükür sağ Salim geldik , riskli dönemleri atlattık. İnşallah sağlıkla da kucağımıza alalım bebeklerimizi
Evet bu markanın ürünleri güzel , ben şuan kıyafet alımını durdurdum ama sonrasında alacağım bu markadan , listemde var güzel günlerde kullanın
Ah çok şükür canım , ne güzel haber bu böyle az kaldı , inşallah sağlıkla evinize gideceksiniz
Yaa 31 Aralık değilde 1 Ocak olsa olmuyor mu , sordun mu doktora ? 2024 değilde 2025 olmuş olur oğlak iyi bir burç diyorlar , oğlak olmuş olacak
Ay 24 ün de 2 bebiş geliyor sağlıkla gelsin inşallah , çok heyecanlı
Yaaa 3 gün sonra yani sağlıkla gelsin inşallah
bez ped kullanıyorum ben onlar olmasa çok fena olacakBiz anlamıyoruz ama gene kaçıyor bence canım
merhaba , kayginizi yürekten hissediyorum. Bende de panik atak var . ve ben daha önce erken doğum da yaptim. su anda da riskli bir gebelik geçiriyorum. ara ara aglama krizleri geliyor bana da . ama kaderde olacak olana engel olamam. Allah a emanet diye kendimi telkin ediyorum. erken doğunca sorun olacak diye kesin bjsey yok. 40 haftayı doldurup da küvete girmek zorunda olan bebekler de oluyor. Nasip hersey. insALLAH sağlıkla alacagiz bebeklerimizi kucağımıza.Teşekkür ederim aklıma kötü düşünceler geldiğinde dua ediyorum . Tövbestağfurullah demekten ağlama geliyor artık. Her haftayı bu haftada da bitti az kaldı diye diye bitirdim. Psikolojik olarak çok yoruldum ama kimseye belli etmiyorum yorum yapmasınlar diye
Aa 4 gün çok fazla değil mi
Maşallah canım bal yanak
Canım benim gözün aydın darısı kızının başına inşallah sağlıkla onuda alıl eve gitmek nasip olsun
Çooookk sevindim canıııımmmm nasıl gidiyorr
evet
Benim suyum geldi açılmam yoktu suni sancı verdi doktor
Kızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor ben mi kim km in ccd
erkeği zordur ama kadını bir harikadır saka tabi ki günler belli olmaya başlamış. sağlıkla kucağınıza alın insallahKızlar günümüz belli oldu 2 ocaktı listeye göre 31 Aralık yaptılar. Burclarla aram pek yok sanırsam oğlak oluyor oglak mı iyiydi yay mı,
Doktora göre değişiyor, ben 28 de araştırma hastanesine gittim muayene sırası beklerken direk sekreter nst ye gönderiyordu nst sonucuyla birlikte muayene oldum. 32 de özelde kendi doktorum istemedi en son bir iki gündür hareketleri azaldı deyince nst ye yolladı, normalde gerek yok gibi duruyor ultrason esnasında bebek hareketliydi ve kasılma görmedim dedi. Ki normal çıktı sonuç demekki ultrasonda anlıyorlar. Ama 35 te rutin nst vardı sancım çıktı ve öyle ağrı sancı da hissetmiyordum.Kızlar Nst ye normal doktor kontrolünde mi isteniyor benden hiç istenmedi şimdiye kadar yada şikayet vs üzerine mi oluyor
Benim doktorum 35 den sonra her kontrolde istiyor. Rutin aslında şikayet üzerine değil. Ama kasılman falan varsa fazla daha önce de girebilirsin herhalde. 2 kere girdim önümüzde ki kontrol de 40 hafta olacağım o zaman da ister yineKızlar Nst ye normal doktor kontrolünde mi isteniyor benden hiç istenmedi şimdiye kadar yada şikayet vs üzerine mi oluyor
Benim doktorum 32 den sonra her kontrolde yapmaya başladı , her doktorun methodu farklı galibaKızlar Nst ye normal doktor kontrolünde mi isteniyor benden hiç istenmedi şimdiye kadar yada şikayet vs üzerine mi oluyor
Doktora göre değişiyor, ben 28 de araştırma hastanesine gittim muayene sırası beklerken direk sekreter nst ye gönderiyordu nst sonucuyla birlikte muayene oldum. 32 de özelde kendi doktorum istemedi en son bir iki gündür hareketleri azaldı deyince nst ye yolladı, normalde gerek yok gibi duruyor ultrason esnasında bebek hareketliydi ve kasılma görmedim dedi. Ki normal çıktı sonuç demekki ultrasonda anlıyorlar. Ama 35 te rutin nst vardı sancım çıktı ve öyle ağrı sancı da hissetmiyordum.
Benim doktorum 35 den sonra her kontrolde istiyor. Rutin aslında şikayet üzerine değil. Ama kasılman falan varsa fazla daha önce de girebilirsin herhalde. 2 kere girdim önümüzde ki kontrol de 40 hafta olacağım o zaman da ister yine
Anladım canlar, bn 34 deyim en son iki hafta önce gitmiştim doktora hiç istemedi. Ama bu gece uyurken karnıma bıçak saplanır gibi bı sancı ile uyandım sonra geçti kendiliğinden sanırım kasılmalar başladı ufaktanBenim doktorum 32 den sonra her kontrolde yapmaya başladı , her doktorun methodu farklı galiba
Benden de istenmedi 35.hafta içindeyim. Ama şikayetim olmadı o sebeple olduğunu düşünüyorumKızlar Nst ye normal doktor kontrolünde mi isteniyor benden hiç istenmedi şimdiye kadar yada şikayet vs üzerine mi oluyor
Ben 36. Haftamdayim ilk defa dün girdim NST’ye bundan sonra her hafta gireceksiniz dedi doktorum.Kızlar Nst ye normal doktor kontrolünde mi isteniyor benden hiç istenmedi şimdiye kadar yada şikayet vs üzerine mi oluyor
Canım bazen uyanık olsalarda hareketsiz durabiliyor bebişler dün biraz yorulduysan ondanda olabilir benimde iki gecedir aşırı hareketliydi mesela sabaha karşı anca uyumuştum bu gece çok sakindi değişiyo yine de arada kontrol et kendini küçükde olsa hareketleri varsa endişelenmeKızlar benim bebe 12 den bu saate kadar uyanmamıştı bi şey oldu sanıp ağladım şimdi uyandi niye böyle bu bebek saatlerce uyuması hiç normal gelmiyor ben bu kadar uyumuyorum bi kere sizce niye ya kandırıyor beni hep
10 gündür hep böyle dinlendigim zamanlar da böyle yapiyo doktora soylicem artıkCanım bazen uyanık olsalarda hareketsiz durabiliyor bebişler dün biraz yorulduysan ondanda olabilir benimde iki gecedir aşırı hareketliydi mesela sabaha karşı anca uyumuştum bu gece çok sakindi değişiyo yine de arada kontrol et kendini küçükde olsa hareketleri varsa endişelenme