S sla44 Alin Ada Bat'a 5-6 günüm var. Eğer olmadıysa önümüzdeki ay bende artık takip etmeyeceğim. Bu şekilde çok daha üzüntülü oluyor olmayınca
bebek isteğinden önce hergün aktif olan ben sadece ovulasyonda aktif olmaya başladım. Ovulasyon zamanı bitince ne gerek varki boşuna diye düşünmeye başladım
ki şuan sizlerle konuşunca nekadar yanlış olduğunu görüyorum. Ve önümüzdeki ay kendime çeki düzen vereceğim psikolojimin gerçekten rahatlamasına ihtiyacı var
ve en kötüsüde bunların hepsini tek başıma yaşamam.. eşim evlendiğimizden beri çocuk istiyor, ben istemiyordum. Birkaç ay öncesine kadar fikrim değişti ve korunma ilacını bıraktım (eşim bilmiyor) eğer gebe kalırsam süpriz yapayım diye. Oda anlamıyo şuan bazen çok istiyosun bazen hiç istemiyosun diyip duruyor. Gebelik testi negatif çıktığında üzüntümü yalnız ve belli etmeyerek yaşıyorum. Çok yıprattı beni bunlar. Gerçekten görev gibi görüyorum artık birlikteliği ama çok yanlış dediğiniz gibi. K bakmayın çok uzun oldu, içimi döktüm kimseye anlatamıyorum