Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Aynısı bende oldu geçen ki muayenede,
Anladık eşlerinize destek içim gelmişsiniz ama oturmaya da destek verilmez ki

Çok haklısın cnm aynen öyle

Ben dün öksürük krizine girerken altıma kaçırıdm ya
Aynısı bende oldu geçen ki muayenede,
Anladık eşlerinize destek içim gelmişsiniz ama oturmaya da destek verilmez ki
Biri de eşinin omzuna yaslanıp uyuyordu herlade kimseye yer vermemek için numara yapıyordu

Ben ilk doğumda gece uyanıp tüh çiş yapmışım artık tutamıyorum bile kilodan dedim ki sezaryen de onun bir ertesi günü işi herşeyi değiştirdim tekrar yattım bir daha geldi aklıma internetten bir video geldi bacaklarınızı sıkın tutabiliyorsanız çiştir değilse sudur diye baktım devam ediyor herkesi uyandırdım ama annem falan herkes panik arabayı ben söylüyorum çanta nerde ben söylüyorum organizasyonu ben ayarlıyıp gittim resmen sabah da temizlikçi gelecekti ev darma dağınık ama halloldu

Ben kızımı 36+3 te 2560 gr doğurdum küveze girmedi şükürler olsun. Ama kimisi 40.haftada doguruyor kuveze girebiliyor kimisi 33.haftada doğuruyor hiç kuveze girmeyebiliyor. Ben de istemem bebeğim kuveze girsin. Güzel düşünelim güzel olsun. Ama girse de dünyanın sonu değil. Sonuçta buradaki arkadaşlarımızdan da erken doğurup bebeğini kuvezden alıp evine gidenler var yaşadığın panikte çok haklısın. Ama içini ferah tutmaya çalış. Sonuçta bugünlerde gelip geçecek hayırla ve sağlıkla insallah

Bende hediyelikleri kendim hazırladım hem daha uyguna geldi hemde oğlumla anı oldu bize beraber hazırladık, kapı süsümüz geldi birde gold aynalı çikolata kutusu aldım etiket yaptırdım çikolata ve draje alacağım fotograftaki gibi ayy sonlara doğru yaklaştık

Eklentiler

• IMG_9515.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_9378.jpeg
    139,5 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_9560.jpeg
    150,7 KB · Görüntüleme: 71
Doğru söylüyorsun. Üzgünken panik halindeyken mantıklı düşünemiyor insan herşeyin en kötüsünü düşünüyor hele de tecrübesizse yanında sakinleştirecek kimsesi olmayınca birilerinin hissettiklerin normal demesine ihtiyacım varmış teşekkür ederim sağlıkla gelsinler Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Hepsi çok güzelmiş canım kapı süsünü Trendyol sanki yaptırdın acaba

Aşkım eskiler herşeyi kendi yaparmış. Elektrik süpürgesi yok bulaşık mak yok hayat zaten yeterince yorucu bebek bakmak zor gelmiyordu onlara biz süpürme işini bile robotlara yaptırıyoruz tabi zorlancaz

Aşkım eskiler herşeyi kendi yaparmış. Elektrik süpürgesi yok bulaşık mak yok hayat zaten yeterince yorucu bebek bakmak zor gelmiyordu onlara biz süpürme işini bile robotlara yaptırıyoruz tabi zorlancaz
Eski bebeklerde bu kadar zor değildi bence ya. Annem abimi beşiğe yatırıp uyutup tarlaya gidiyormuş.

K
Kız niye öyle diyorsun ben 35de ilk çocuğu yapacağım daha inşallah 40a kadar 2.de olur. Eşimde 42 yaşında. Annem beni 30, kardeşimi de 33 yaşında doğurmuş. Bizde 30 üstü doğum moda kardeşimin de çocuğu yok daha o da inşallah 33de falan yapar gerçi biz zaten 30dan sonra evlendik.

Bence eskilerin anneliği biraz böyle olduğu için rahatmış ya, bizim dertler bitmez
Ay evet buda doğru biz o kadar çok şey düşünmek zorunda kalıyoruz ki. Tv ekran görmesin,travma oluşmasın,atağıydı,kriziydi. Çocuk büyütmüyoruz savaş veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…