Esiniz ve sizin boylariniz nasil?Kızlar bugün kontrolüm vardı kafama bi şey takıldı 34 haftaya göre 42 cm bebeğin boyu çok kısa değil mi birde 39. cu haftada sezeryan yapacakmış doktor öyle yapıyorum dedi çok geç değil dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esiniz ve sizin boylariniz nasil?Kızlar bugün kontrolüm vardı kafama bi şey takıldı 34 haftaya göre 42 cm bebeğin boyu çok kısa değil mi birde 39. cu haftada sezeryan yapacakmış doktor öyle yapıyorum dedi çok geç değil dimi
Sağlıkla gelsin inşallah kolaylıkla ve rahat olsun doğumunuz çok heyecanlı karmakarışık duygular zaman yaklaştıkça insan değişik hissediyorBen de 39+0 la yarın sabah kızıma kavuşacağım inşallah hem çok mutluyum hem üzülüyorum artık içimde hissedemeyeceğim diye biraz heyecan biraz korku şu an öyle bi duygu karışımı yaşıyorum ki anlatamam
168 ben 172 eşim kısa değiliz doktorda normal boyu dedi ama geçen haftalarda kısa diyorduEsiniz ve sizin boylariniz nasil?
Ayyy bakalım ne diyecek doktorKızlar bu süreçte en büyük dostum pilates topu resmen özellikle yatmadığım zaman ona yaslanarak oturuyorum vücudum ağrıyor nstye girmedim ama hafif hafif sancım var Cuma günü kontrolde bakalım doğum yeri zamanı şekli netleşecek büyük ihtimalle
İnşallah canım ben de heyecanlıyım benim ki baya tosuncuk çok büyük ihtimalle sezeryan olacak ama bakalım Ocak ilk en geç 2. Hafta gibi gelecek gibiAyyy bakalım ne diyecek doktor
Az kaldı canım biraz daha dayan ağrılara
5 yıl önce oğlumu 39+0 da sezeryan ile doğum yaptımKızlar bugün kontrolüm vardı kafama bi şey takıldı 34 haftaya göre 42 cm bebeğin boyu çok kısa değil mi birde 39. cu haftada sezeryan yapacakmış doktor öyle yapıyorum dedi çok geç değil dimi
Benimde 70 80lere çıkıyordu öyle çok çok sancı hissetmiyordum.sadexe içimde organlarimi bağlayıp çözüyorlar gibi bsy oluyordu.kasilma heralde.sanci nasıl bsy hala çözemedim.oglumda da sancı kasılma olmadan gün verdi Dr sezaryene ve öyle doğum olmuştu.Ben hastaneden yeni geldim eve. Nst'de sancilarim yüzde 100'ü görüyormuş. İkinci kez Nst çektiler yine öyleydi. Ama ben hiç sancı ağrı hissetmiyorum. Hatta ultrasonda bile kontrol ederken başka bir doktor dedi ki ben burada kontaminasyon hissediyorum. Ağrın var mı falan. Dedim ağrım yok. Meğer varmış ağrım. Tekrar Nst'de sancim çıktı yine. Benim bebek hareketi zannettiğim her şey sancı imiş. Bir de bebek 3650 gram, biz bir hafta daha beklersek bu bebek normal doğmaz. Biz de size anestezi vermek istemiyoruz. Suni sancı ile doğumu başlatacağız bugün gelin yatış yapın dediler. Ama asla bugün gitmek istemiyorum. Yarın gitsem olur herhalde. Sancı bu kadar olup hissetmeyen oluyor mu ya?
Cnm ben 66ile hamile kaldım.en son 80dim daha fazla moralim bozulmasın die tartilmadim.heralde 82 83 olmustum.zaten bi iki hafta sonra doğurdum.suan 71e düştüm.merak etme veriliyor.17 gün oldu doğum olalı.Kızlar selam:) Doğuma dah 4 haftam var ve ben +12 kilo aldım. İlk doğumda (sezaryen) +21. kilo almıştım ve doğumdan 3 ay sonra 25 kilo vermiştim. Şimdi kiloya takık birisi olarak sormak istediğim ikinci doğumlarda da kilo vermesi kolay olur mu yksa dedikleri gibi 2. de kilo vermek daha mı zordur.
Pardon canım ozamn.ilcede e bebek yok mecbur eczane üzerinden alcaz.ebebekte uygun evet bende gördüm nettte.oglumda da almıştık bu markayı ama oğlum içmedi .kızım da denicez bakalım.sarilik geçene kdar.Yok aslında benim bahsettiğim de aynı hipp marka . Ben yanlış yazmışım canım ebebekten aldım ben de bugün
Amin kuzum hepsi inşallahMaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah ben magnezyum bir kaç haftadır alamiyom bıraktım ya develtteki doktorum kramplar varsa al demisti bende hiç kramp falan olmadı masallah msallahbide hamur işi yeme demişti banada ama yok canım istiyor yedim artık daha dikkat etmek istiyorum çok fazla saldim
Hmmm anladım belki yanlış hesaplamıştır yada bizim bilmediğimiz bi metod vardırEvet bende çarptığımda 52 gibi bir değer çıkıyor doktor 49 deyince ondan merak ettim sizin kaç gösteriyor diye
Teşekkür ederim aşkım senin kontrol ne zamanDodine canim çok sevindim herşeyin yolunda olmasina
Ayy bayıldııım çok güzel olmuş canım çokta uyguna gelmiş.Kızlar trendyoldan uygun fiyata aldığım hediyelikler geldi. Poşet , kâğıt ve anahtarlık ayrı ayrı geldi biz birleştirdik. 40 tanesi 398 tl ye geldi. Bence güzel
Eki Görüntüle 3525288
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canım benimBen de 39+0 la yarın sabah kızıma kavuşacağım inşallah hem çok mutluyum hem üzülüyorum artık içimde hissedemeyeceğim diye biraz heyecan biraz korku şu an öyle bi duygu karışımı yaşıyorum ki anlatamam
Canım ultrasondaki ölçümler aşağı yukarı oluyor. Daha en kötü önünde 5 hafta var en az 49 cm doğar. Ben kızımı 49 cm doğurdum doğduğu boy ileriki hayatındaki boyu belirlemiyor dedi benim doktorum. O sadece doğum boyu takılma dedi. Ki kızım 49 doğdu ama yaşıtlarından hep uzun gidiyor şuan 6 yaşında ve yaşıtlarından bi tık uzun oğlum belki 50 üstü doğacak ama ablasından kısa olacak bilemeyiz. O yüzden takılma bence rakamlara en az 49 gelir oKızlar bugün kontrolüm vardı kafama bi şey takıldı 34 haftaya göre 42 cm bebeğin boyu çok kısa değil mi birde 39. cu haftada sezeryan yapacakmış doktor öyle yapıyorum dedi çok geç değil dimi
+1Ellerim ayaklarım yanıyor dışarda deli yağmur var ben soba gibiyim
Biberon nasıl koydun canım ?Kızlar şimdi ben bi liste yazıcam buraya hastane çantası için. Eksiğimi yada fazlamı söylerseniz sevinirim.
Bebek için
*** 1 hemşireye verilecek mini hurç
(Alt üst takım, çıtçıtlı body, çorap, şapka, eldiven, ağız mendili, 1adet bez, 1adet pamuk, 1 adet battaniye)
*** 2 alt üst takım
*** 1 tulum
*** 4 adet çıtçıtlı body
*** çorap eldiven şapka ağız mendili
*** 20 adet bez
*** 1 paket bebek pamuğu
*** 1 paket ıslak mendil
*** pişik kremi
*** emzik
*** biberon
*** müslin battaniye
*** kalın ince battaniyeler
Anne için
*** 3 pijama takımı
*** 2 emzirme sütyeni
*** külot çorap
*** bakım malzemeleri
*** göğüs kremi
*** depend ( hastane hasta bezi verir diye ve sezaryende zor olur diye pek almak istemiyorum ama karar veremedim)
Eksiklerim fazlalarım neler?
Süt sağma mak götürmicem yük etmicem hastanelerin çoğunda oluyor ihtiyaç anında veriyorlar. Mamada koymıcam gerek olursa hastane verip sonra aldırıyor lazım olursa heryer market yük etmek istemiyorum.
Kağıt havlu bide kendim için elimi falan silerim diye ıslak mendil koydum sezeryan olanlar kahve falanda koyuyor diye duydum canım bide terlik koydum hastanede giymeyeKızlar şimdi ben bi liste yazıcam buraya hastane çantası için. Eksiğimi yada fazlamı söylerseniz sevinirim.
Bebek için
(Alt üst takım, çıtçıtlı body, çorap, şapka, eldiven, ağız mendili, 1adet bez, 1adet pamuk, 1 adet battaniye)
*** 2 alt üst takım
*** 1 tulum
*** 4 adet çıtçıtlı body
*** 20 adet bez
*** 1 paket bebek pamuğu
*** 1 paket ıslak mendil
*** pişik kremi
*** emzik
*** biberon
*** müslin battaniye
Anne için
*** 3 pijama takımı
*** 2 emzirme sütyeni
*** külot çorap
*** bakım malzemeleri
*** göğüs kremi
*** depend ( hastane hasta bezi verir diye ve sezaryende zor olur diye pek almak istemiyorum ama karar veremedim)
Süt sağma mak götürmicem yük etmicem hastanelerin çoğunda oluyor ihtiyaç anında veriyorlar. Mamada koymıcam gerek olursa hastane verip sonra aldırıyor lazım olursa heryer market yük etmek istemiyorum.
Bide sezeryan olan bazı.kisilere diğer gruplarda depent giydirmemisler öyle okumuştum canım ben almadım ya eşime söyledim lazım.olursa bundan alırsın dedimKızlar şimdi ben bi liste yazıcam buraya hastane çantası için. Eksiğimi yada fazlamı söylerseniz sevinirim.
Bebek için
*** 2 alt üst takım
*** 1 tulum
*** 4 adet çıtçıtlı body
*** 20 adet bez
*** 1 paket bebek pamuğu
*** 1 paket ıslak mendil
*** pişik kremi
*** emzik
*** biberon
*** müslin battaniye
Anne için
*** 3 pijama takımı
*** 2 emzirme sütyeni
*** külot çorap
*** bakım malzemeleri
*** göğüs kremi
Hastaneden çıkarken giymek için biseyler koyuyorlar ben kendime koymadım neyle gidersem onla gelirim dedim zaten arabayla gidip gelcezKızlar şimdi ben bi liste yazıcam buraya hastane çantası için. Eksiğimi yada fazlamı söylerseniz sevinirim.
Bebek için
*** 2 alt üst takım
*** 1 tulum
*** 4 adet çıtçıtlı body
*** 20 adet bez
*** 1 paket bebek pamuğu
*** 1 paket ıslak mendil
*** pişik kremi
*** emzik
*** biberon
*** müslin battaniye
Anne için
*** 3 pijama takımı
*** 2 emzirme sütyeni
*** külot çorap
*** bakım malzemeleri
*** göğüs kremi
Ben bebege patikli alt koydum çıkarken içine giydirmeye havalar soğuk tek battaniye takımla üşür gibi geldi hırka aldım kendime diş fırca macun roll on en son da makyaj malzemesi ekleyecegimKızlar şimdi ben bi liste yazıcam buraya hastane çantası için. Eksiğimi yada fazlamı söylerseniz sevinirim.
Bebek için
*** 2 alt üst takım
*** 1 tulum
*** 4 adet çıtçıtlı body
*** 20 adet bez
*** 1 paket bebek pamuğu
*** 1 paket ıslak mendil
*** pişik kremi
*** emzik
*** biberon
*** müslin battaniye
Anne için
*** 3 pijama takımı
*** 2 emzirme sütyeni
*** külot çorap
*** bakım malzemeleri
*** göğüs kremi