Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Maalesef düşüncesiz insanlar her yerde, dün de devlet hastanesine gittim kadın doğum polikliniğinde kim olur genelde gebeler olur de mi ama gel gör ki oturan erkekler gebe yakınları 😡 ben ve bi kaç gebe ayakta bekledim öylece

Eskiler 3 5 tane doğurmuş ya bizim kadar etkilenmemişler annem mesela 6.yı 33 yaşında doğurmuş. Ben 2.yi 34 te doğuracam ama gel gör ki feci zorlanıyorum 😅 gebeliği ayrı çocuk bakması ayrı 20 li yaşlarda daha enerjik oluyor insan 30 undan sonra peş peşe çocuk doğurmak delilik vallahi
Aynısı bende oldu geçen ki muayenede,
Anladık eşlerinize destek içim gelmişsiniz ama oturmaya da destek verilmez ki 😄

Günaydın kimseye yer verme sen ne olur ne olmaz ani bir fren olur Allah korusun tutunamazsın.Bu zamanlarda sadece kendimi düşünürüm ben.Normalde asla rahat edemezdim hep yer vereyim diye düşünürdüm.Şimdi hastanede falan da hiç düşünmüyorum yer görünce direk oturuyorum🌺
Çok haklısın cnm aynen öyle

Benimde tek bildiğim suyun istemsiz geldiği 😬 hatta şöyle birşey yaşadım memlekete gittim geçen hafta ve beni çok güldürdü kız kardeşlerim ben altıma işedim işediğimi biliyorum çünkü tutuyordum yere yattım 😂 ilkdefa yaşadım gülerken çiş yapmayı sonra suyum geldi diye ağlayıp küçük çaplı bir panik yaşattım suyum gelirse anlamicağımı düşündümden ağlamam ondan 😂
Ben dün öksürük krizine girerken altıma kaçırıdm ya 🤣🤣
Aynısı bende oldu geçen ki muayenede,
Anladık eşlerinize destek içim gelmişsiniz ama oturmaya da destek verilmez ki 😄
Biri de eşinin omzuna yaslanıp uyuyordu herlade kimseye yer vermemek için numara yapıyordu 🤣🤣

Benimde tek bildiğim suyun istemsiz geldiği 😬 hatta şöyle birşey yaşadım memlekete gittim geçen hafta ve beni çok güldürdü kız kardeşlerim ben altıma işedim işediğimi biliyorum çünkü tutuyordum yere yattım 😂 ilkdefa yaşadım gülerken çiş yapmayı sonra suyum geldi diye ağlayıp küçük çaplı bir panik yaşattım suyum gelirse anlamicağımı düşündümden ağlamam ondan 😂
Ben ilk doğumda gece uyanıp tüh çiş yapmışım artık tutamıyorum bile kilodan dedim ki sezaryen de onun bir ertesi günü işi herşeyi değiştirdim tekrar yattım bir daha geldi aklıma internetten bir video geldi bacaklarınızı sıkın tutabiliyorsanız çiştir değilse sudur diye baktım devam ediyor herkesi uyandırdım ama annem falan herkes panik arabayı ben söylüyorum çanta nerde ben söylüyorum organizasyonu ben ayarlıyıp gittim resmen sabah da temizlikçi gelecekti ev darma dağınık ama halloldu 🤣

kızlar birşey merak ediyorum mesela şuan 34+1 im 28. Haftadan beri erken doğurma konusunda panik atak ve ağlama atakları yaşıyorum sanki erken doğuracakmışım gibi evde hep yalnız olmamda buna sebep oluyor. Tecrübeli annelere sorum kaçıncı haftadan sonra erken doğursam da bebek için sakıncalı bir durum yaşanmaz küvez veya yoğun bakım gibi durumlar yaşanmaz yani kendimi sürekli kontrol etmekten paranoyak oldum 😏 bebeğin kilosu da küvezde kalmasında etkili oluyor mu 33. Haftada 2200 dü şuan 2500 olsa doğursam bile bi sıkıntı olmaz herhalde kilosuyla alakalı biraz saçma gelecek yazdıklarım ama panik atağı olanlar beni anlar 😞
Ben kızımı 36+3 te 2560 gr doğurdum küveze girmedi şükürler olsun. Ama kimisi 40.haftada doguruyor kuveze girebiliyor kimisi 33.haftada doğuruyor hiç kuveze girmeyebiliyor. Ben de istemem bebeğim kuveze girsin. Güzel düşünelim güzel olsun. Ama girse de dünyanın sonu değil. Sonuçta buradaki arkadaşlarımızdan da erken doğurup bebeğini kuvezden alıp evine gidenler var🥰 yaşadığın panikte çok haklısın. Ama içini ferah tutmaya çalış. Sonuçta bugünlerde gelip geçecek hayırla ve sağlıkla insallah😍🙏💕

Kızlar , şunun fiyatı çok uygun geldi 40 tane de anahtarlık söyledim buradan 😂 gelince de resim atarım size 🌸

IMG_2019.png

Bende hediyelikleri kendim hazırladım hem daha uyguna geldi hemde oğlumla anı oldu bize beraber hazırladık, kapı süsümüz geldi birde gold aynalı çikolata kutusu aldım etiket yaptırdım çikolata ve draje alacağım fotograftaki gibi ayy sonlara doğru yaklaştık 🤭

Eklentiler

• IMG_9515.jpeg
    IMG_9515.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_9378.jpeg
    IMG_9378.jpeg
    139,5 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_9560.jpeg
    IMG_9560.jpeg
    150,7 KB · Görüntüleme: 71
Ben kızımı 36+3 te 2560 gr doğurdum küveze girmedi şükürler olsun. Ama kimisi 40.haftada doguruyor kuveze girebiliyor kimisi 33.haftada doğuruyor hiç kuveze girmeyebiliyor. Ben de istemem bebeğim kuveze girsin. Güzel düşünelim güzel olsun. Ama girse de dünyanın sonu değil. Sonuçta buradaki arkadaşlarımızdan da erken doğurup bebeğini kuvezden alıp evine gidenler var🥰 yaşadığın panikte çok haklısın. Ama içini ferah tutmaya çalış. Sonuçta bugünlerde gelip geçecek hayırla ve sağlıkla insallah😍🙏💕
Doğru söylüyorsun. Üzgünken panik halindeyken mantıklı düşünemiyor insan herşeyin en kötüsünü düşünüyor hele de tecrübesizse yanında sakinleştirecek kimsesi olmayınca birilerinin hissettiklerin normal demesine ihtiyacım varmış teşekkür ederim sağlıkla gelsinler Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Bende hediyelikleri kendim hazırladım hem daha uyguna geldi hemde oğlumla anı oldu bize beraber hazırladık, kapı süsümüz geldi birde gold aynalı çikolata kutusu aldım etiket yaptırdım çikolata ve draje alacağım fotograftaki gibi ayy sonlara doğru yaklaştık 🤭
Hepsi çok güzelmiş canım kapı süsünü Trendyol sanki yaptırdın acaba☺️

Maalesef düşüncesiz insanlar her yerde, dün de devlet hastanesine gittim kadın doğum polikliniğinde kim olur genelde gebeler olur de mi ama gel gör ki oturan erkekler gebe yakınları 😡 ben ve bi kaç gebe ayakta bekledim öylece

Eskiler 3 5 tane doğurmuş ya bizim kadar etkilenmemişler annem mesela 6.yı 33 yaşında doğurmuş. Ben 2.yi 34 te doğuracam ama gel gör ki feci zorlanıyorum 😅 gebeliği ayrı çocuk bakması ayrı 20 li yaşlarda daha enerjik oluyor insan 30 undan sonra peş peşe çocuk doğurmak delilik vallahi
Aşkım eskiler herşeyi kendi yaparmış. Elektrik süpürgesi yok bulaşık mak yok hayat zaten yeterince yorucu bebek bakmak zor gelmiyordu onlara 😂 biz süpürme işini bile robotlara yaptırıyoruz tabi zorlancaz 😂😂

Aşkım eskiler herşeyi kendi yaparmış. Elektrik süpürgesi yok bulaşık mak yok hayat zaten yeterince yorucu bebek bakmak zor gelmiyordu onlara 😂 biz süpürme işini bile robotlara yaptırıyoruz tabi zorlancaz 😂😂
Eski bebeklerde bu kadar zor değildi bence ya. Annem abimi beşiğe yatırıp uyutup tarlaya gidiyormuş.🤣

K

Kız niye öyle diyorsun ben 35de ilk çocuğu yapacağım daha 😂 inşallah 40a kadar 2.de olur. Eşimde 42 yaşında. Annem beni 30, kardeşimi de 33 yaşında doğurmuş. Bizde 30 üstü doğum moda 😜 kardeşimin de çocuğu yok daha o da inşallah 33de falan yapar 🤣 gerçi biz zaten 30dan sonra evlendik.

Bence eskilerin anneliği biraz böyle olduğu için rahatmış ya, bizim dertler bitmez 🤦🏻‍♀️😁

Ay evet buda doğru😂 biz o kadar çok şey düşünmek zorunda kalıyoruz ki. Tv ekran görmesin,travma oluşmasın,atağıydı,kriziydi. Çocuk büyütmüyoruz savaş veriyoruz 😂

X