Bizde 38+5 ya da 6 olarak konuştukKızlar günaydın, benim nasipse 2. doğumum olacak. Planlı sezaryen 38+1 olarak konuştum. Benim gibi olanlar ne zamana planladı acaba? Bu arada benim ayak şişmeleri başladı.
Sağol kuzum.Gexmis olsun Kuzum aman ha ihmal etme bu lanet idrar enfeksiyonunu.burda hastane de kaç tane bebek annenin idrar enfeksiyonu yüzünden yoğun bakımda yatıyor
Kullanabilirsin cnm.hatta gümüş kapak yada kalkan aldıysan onu da kullanabilirsin.cok faydasını görürsün.gecmis olsun
Evet alttan muayene ettilerAçıklık nasıl anladılar altttan muayene mi ettiler canım nasıl oldu
Evet ağrım vardı çokAa sanciniz flan mi vardi neden baktılar açıklık için erken sanki
Bende bugün kontrolde sezeryan için gün karar vereceğim sizin isteğe bağlı mıydı sezeryan 39 u beklemek istemiyor mu doktorBizde 38+5 ya da 6 olarak konuştuk
Ewt benim istekle planlı olcak 39 a girmiş oluyorz zaten 39 un dolmasını beklemeye gerek yok dedi bizimkiBende bugün kontrolde sezeryan için gün karar vereceğim sizin isteğe bağlı mıydı sezeryan 39 u beklemek istemiyor mu doktor
Ay insallah o zamana kadar dururlarİşte adını hastane koymuşlar da içi boş
Ayy snein sat 16 nisan mı benimde 15 nisan, ve 10 ocak olcak 38+4 nasipse
Son haftalarda kilo alımı daha hızlı oluyor gibi tabi beslenmeyede bağlıBirde kızlar ben şuan 33. haftadayım ya toplamda 12 kilo aldım 68 kg oldum. Son 2 kiloyu resmen geçen hafta aldım bu normal mi? Canım devamlı biskrem istiyor son 5 hafta sizce kaç kg daha alırım üzerine
Neyseki doğuma az kalmış siz koruyabilirsiniz :):) bu tatlı ve karbonhidrt işi büyük sıkıntı canım devamlı çekiyor birde yedikten sonra aşırı gergin oluyor karnım yediğim ağzıma geliyor, yinede yemeğe devamSon haftalarda kilo alımı daha hızlı oluyor gibi tabi beslenmeyede bağlıkarbonhidratı azaltamadım bnde 10 günde 2 kilo almıştım şimdi 36. haftada 76 ya dayandım bunu korumaya çalışıyorum artık
Ben ilk baştan beri ferrum şişede tek içimlik shot şeklinde olandan içiyorum aynısı galiba sizdekiyle doktorum değiştirmedi benimkiniKızlar benim Demir ilacım gyno ferro sanol bitmiş randevumda 1 hafta sonra evde ferrum var 5. Aya kadar bunu vermişti doktor 1 hafta bunu içsem sorun olurmu
Sizin siparişiniz bu mutinygirl ayni yerden çikolata yaptırmıştık. Benimkiler geldi. Siz bozulmasın diye bakmamıştınız tadına, ben baktım. Bence tadı güzel, bayat değil, aşırı taze de değil ama güzel çikolata yine de. Almak isteyen olursa ben satıcının ilgisini beğendim instagram kullanıcı adı eyes_desingg
Evet, ben kendim seçip gönderdim. Ama mesela kolonyaların kurdelesini tam rengine uydurup gönderdi. İlgisi hoşuma gitti. Ben 150 adet aldım çikolata bir çikolata 10 liraya denk geliyordu. Kargo alıcıya ait yazmasına rağmen kargo ödemesi yapmadık. Ona ben de şaşırdım. Fiyat listesi değişmiş mıdır bilmiyorum ama şöyleydi.Sizin siparişiniz bu muBnde bu hafta vericem karar verememiştim bi sayfa buldum pelit marka çikolata100 tane 850 tl kargo alıcıya aitti sizinki nasıl acaba
Sorun olmaz ama aile hekimliğinde de yazdırabilirsinizKızlar benim Demir ilacım gyno ferro sanol bitmiş randevumda 1 hafta sonra evde ferrum var 5. Aya kadar bunu vermişti doktor 1 hafta bunu içsem sorun olurmu