Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bence onu. Hareketle alakası yok. Sağlık problemleri nedeniyle 9 ay yatan arkadaşlar var gayette normal doğum yapıyorlar. Secde hareketi normal doğum için çok iyi kızlar. Ben son haftamsa durabildigim kadar secde de durdum hem dua ettim hem bekledim ondan belkide suyum gelmişti. Hos normal doğum yapamadım ama bu tamamen benim kararimdi korkumdu. Bunda da sezeryan olacak ama o kendisi günü gelsin istiyorum son haftamsa bol bol secde de dua edecem

Son haftalarda hurma pilates topu merdiven çıkma yapsan yeter benimde yoktu itme ıkınma ben epidural aldım bide sancıyı hissetmedim zaten ilk dogum ve bebegim iriydi kesi attılar dikişim oldu ben yeteri kadar itekleyemeyincede hemsire karnıma bastırdı böyle anlattigima bakma saniyelik seyler bebişide görünce gerisi hafızamda yok bile gözüm ondaydı sürekli

Ben 30z haftayı geçtiğimden beri kullanıyorum. Zaten doğumdan önce başlamak gerek , kullan bence

Atlattım ama ateş baya zorladı beni şimdi öksürük kaldı bi ama iyi hissediyorum kendimi
Çok geçmiş olsun canım benim
Ay çok geçmiş olsun arkadaşım şimdi nasılsın?
Kızlar dünden beri boğazım ağrıyor burnumda akmaya başladı grip oldum sanırım boğaz ağrısına ne iyi gelir acaba gece zor yutkundum hep bugün biraz daha iyi ama açıyor gibi
Oyyy çok geçmiş olsun ben boğaz enfeksiyonu olduğumda doğal pastil almıştım iyi gelmişti en çok o yatıştırmıştı ıhlamue tüketmiştim ve bol ekşi meyve yemiştim canım
Kuzum onunla alakası olduğunu sanmıyorum doğumun. Tabiki fazla hareketli olmanın spor yapmanın olumlu etkileri vardır ama şöyle söyliyim ben sancı çekerken artık doğum anı geldiğinde allah tarafından gelen bi ıkınma oluyor sen engel olamıyorsun zaten. O ıkınma refleksine doktorunda destek atmanı istiyor. He olduda itemedin mi bebeği en son ebeye çık üstüne diyor bende öyle oldu şahsen. Ebe dirseğiyle mideden aşağı doğru bebeği itiyor ve bi şekilde çıkıyor bebek. Aklında olsun bi videoda anlatıyolardı. Ikınır gibi değil, öksürürkenki göbeğinin kasılması gibi itmen gerekiyomuş bebeği. Öksürürken karnın nasıl oluyosa doktor ıkın dedinde o ıkınmayı yapman gerekiyomuş itebilmek için.
Ihlamur kaç bardak kadar içme limiti oluyor acaba
Doktorum bana limit yok ama çok içeraen tansiyonun düşer demişti ona dikkat et sadece canım.

Ben ıkınmaktan istemsiz öksürüyordum üstümde ebe tam pandemi zamanı lütfen öksürme diyordu

Ay idrarda da enfeksiyon çıktı onada iyi gelirmi acaba
Gexmis olsun Kuzum aman ha ihmal etme bu lanet idrar enfeksiyonunu.burda hastane de kaç tane bebek annenin idrar enfeksiyonu yüzünden yoğun bakımda yatıyor
Kullanabilirsin cnm.hatta gümüş kapak yada kalkan aldıysan onu da kullanabilirsin.cok faydasını görürsün.gecmis olsun

Ay yanlış yazmışım gerçekten Ayyy ne güzel yazmışsınız inşallah hepimizin çok kolay sağlıklı rahat olur

Kızzlaar güzel bir soru sorayım madem hep ağrı sancı oldu
Devlet hastanesinde doğum yapıcam alakası var mı bilmiyorum ama bu hediyelikleri falan nasıl yapıcaz eve gelene mi vermeli hastaneye çok yakınım bir iki kişi gelir diye düşünüyorum siz nasıl yapacaksınız çikolata küçük hediye vs şeklinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…