Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben ama t c den silikti dun pik mydi senin
Bir önceki günü pikti sanırım aynı koyulukta çıktı bugün braz daha rengi açıktı öyle olunca çatlama olmuş olmuyormu

Eklentiler

• IMG_20241216_112618.jpg
    IMG_20241216_112618.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 16
Onun için regl biter bitmez sabah yataktan çıkmadan ölçüyoruz yumurtlama boyunca yüksek ölçüyor çatlama günü değerde düşüş oluyor biraz ertesi günden sonrada yükselip adet olana kadar yüksek gidiyor adet olunack gün geldiğinde bebek yoksa ateş düşüyor ve adet geliyor bebek varsa da ateş düşmeden devam ediyor gecikme oluyor dolayisiyla ve hala ateş aynı yükseklikte devam ediyor
Ayy çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu bu 🌺

Evet kızlar şimdi aklıma geldi kızımda tüp bebek transferinden sonra cok erken öğrenmiştim gebeliğimi daha kimseye dememiştim asıl test günüme da daha vardı bi aksam baya ateşim cıkmıstı 38.5 falandı sanırım bir gece olmustu sadece

Sonuç çıkmadı mı aslında söyleneni yapmış olmuyor musun anlamadım. Bence kapağını kapatıp bekleyin biraz
Hayır 20 sn dıyor kapta idrar akışına tutunca 10 canm yani söylemesi cok ayıp teste işeme secenegı de var ben 10 tuttum hatta 8... 12 sn eksk hahahah. Gölge gbydı ya az tuttum o aklıma geldı bdha 20 sn mı tutaym dedm awox yapanları merk ettm

Hayır 20 sn dıyor kapta idrar akışına tutunca 10 canm yani söylemesi cok ayıp teste işeme secenegı de var ben 10 tuttum hatta 8... 12 sn eksk hahahah. Gölge gbydı ya az tuttum o aklıma geldı bdha 20 sn mı tutaym dedm awox yapanları merk ettm
Yap bitane çişin varsa yarında yaparsın😀😀

12. Gün sbah pik gibi sanki ama emn olamadım ben
Bende bilemedim oyuzden oğünü pik kabul ettim sabah birdaha yapacağım eğer silik çıkarsa belli olur sanırım şimdi sabah silik çıkarsa yarinmi çatlamış olcak yoksa bugün mü çatlamış olcak benim kafam Allak bullak oldu🤔

Onun sorun olacağını sanmıyorum canım idrar az gelse geçiş yeri çok ağır. İlerlerdi gariplik olduğunu anlardin yarın yap budefa 20 saniye tut bakalim
Kuzum aslında bekledim idrar gecerken ama ben klavuza bakmadm klasok predictor gbdir dye dusundum dha once predictor dışında erken gebelik yapmadım cnku.smdı arastrnca az ıdrar olmaması lazmmıs. Gölgemsı bsyler olunca kafama takıldı ıste 😔

20 tut bari fazladan zarar gelmez bence 🤣

Kızlar şimdi ben bu testlerden ne anlamalıyım sağ kasığımda ağrı vardı bugün çatlama olarak falan mı saymam gerekiyor
Canım testlere göre pik olmamış ama sen vücudunu takip et istersen vücut ısısı ile de bak birkaç gün boyunca sabahları kaç olacak onlara not et ben onları yorumlayayım ve Bence ne olursa olsun günaşırı değerlendir burada testleri pik çıkmayıp hamile kalan arkadaşlar yumurtlamadım sanıp

X