Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    89
Beylikdüzü-zincirlikuyu arasında gidip geliyorum hergün metrobüsle, böyle giderse annemlerde kalırım ara ara bakalım, annemler yarım saat kadar uzaklıkta iş yerime. Uzaktan da çalışamıyorum iş arkadaşımız ameliyat oldu işler katlandı. Bir şekilde atlatıcaz bakalım annemin değerini daha iyi anlıyorum ne zormuş anne olmak 🥹😭
Oturabiyor musunuz? Yer isteyin olmadı ama oturun yorucu çünkü çok

Anladım canım inş sıkıntı çıkmaz
İnşallah canım🙏🏻 dolgunluk ve baskı hissiyatı bugün öğleden sonra yine oldu doktoruma yazdım rahim ağzı uzunluğuyla alakalı olabilir mi diye🥹olabilir gel ölçelim dedi. Yarına randevu aldım gidip bakacağız artık. Çok tedirginim

Yoğurtlu patates çorbası hiç yapmadım tarif alabilir miyim canım?
Tabikii hemen yaziyorum biz seviyoruz sizinde damak zevkinize uyar belki
1 patatesi rendeliyoruz tencereye biraz siviyag koyup rendeledigimiz patatesleri kavuruyirum tencerenin dibine yapisacak merak etme granit kullaninca yapismiyor birqz kavrulunca nane ekliyoruz bolca bir yemek kasigida salca ekliyoruz biraz daha kavuruyoruz uzerine 4 su bardagi kadar soguk su ekliyoruz ve kaynamaya birakiyoruz süzme yogurt bir yemek.kasigi un biraz limon birazda normal.yogurdu bir kosede cirpiyoruz ama az olmayacak bol.olacak kaynayan patateslerin pismesini kontrol ediyoruz eger diriligi gitti ise yogurdumuzu ekleyip kaynayana kadar karistirip tuzunu ekliyoruz ve hazirr 🤗

X