Ya bende kilolu bebek sevmiyorum.tabi hepsi guzelde ne bileyim zayif bebek daha guzel uzun sure kiyeferleri giydir ,hizli toparliyorlar ve aktif oluyorlar.Benim oğlum 4.260 doğdu. Ama kızım daha zayıf olcak sanırımöyle zayıf doğsalar bile sonrasında hızla kilo alıyolar yeter ki sağlıkları yerinde olsın
Bende yedek istiyordum bir tane baktim bunlara hos ama kisin kullanilir gibi sadece bilemedim.ama yorumlari guzeldi ici genis baya sey aliyormus .Arkadaşlar bu anne bebek çantalarından alan varmı hiç,yada brinde gören çok beğeniyorum ama karsızım alma konusunda
Benim hastanede diyet yemek vermiyorlar ya yemekleri baya güzeldi cupcake falan getiriyorlardi annemde refakatci yemegini begenmemişti
Olabilir bu analar
Kiz kuzenin yürek mi yemiş3 kisi nasil uyudular yuh ama ya
Benim doktoruma bu fiyatmiş cok dogum yaptirdigi icin canim 2 gece kalirsaniz 26bin dedi ben devlete gidemem ya doktorumdan baskasina güvenemem devlette kum torbasi falan koyuyorlarmiş bi de yenodogan yogun bakimi çok iyi bu hastanenin ilk dogumumu da burda yaptim ben oglumun doktoru yenidogan yogun bakim başkani kadin muhteşem bir doktor 2 yaşa kadar kontrollerini yapti muayenesi 1.5 saat sürüyor gelişimine sosyalligine kadar bakiyor oyun oynatiyor ben Ankara'dayim canim hastanemde Tobb ekonomi üniversitesi hastanesi
Bana da adana da 23 bin dediler sezeryan. Ama yılbaşında artacakmis fiyat
Kızlar şöyle baktım da fiyatlara bizim fiyatlar resmen kazık ki birde deprem bölgesindeyiz. Dediğim gibi sendika ile anlaşmaları oldugu için 26 dediler yoksa 30 bin genel olarak sizlerin fiyatlarını görünce devlete kesin karar verdim.Bize de maraşta 22 bin dediler ama bir gece için . Normalde de sezaryende de bir gece kalınıyormuş . Artarsa tekrar ücret alıyorlarmış
Doktorsuz tek ebeyle normal doğum isterseniz 12 buçuk dedi . Bunu ilk defa duydum
Evet bizim de sendika indirimi ve peşin halı böyle . Valla bu fiyatlara çocuğa kıyafet vs vermeleri lazım aslında veriyrolar mi bilmiyorum gidince soracam hastaneye.Kızlar şöyle baktım da fiyatlara bizim fiyatlar resmen kazık ki birde deprem bölgesindeyiz. Dediğim gibi sendika ile anlaşmaları oldugu için 26 dediler yoksa 30 bin genel olarak sizlerin fiyatlarını görünce devlete kesin karar verdim.
Evet ama parayı da sokaktan toplamıyoruz kiBen de Samsun’da özel hastane 40 bin fiyat aldım. Ayrıca büyük ozel oda ücreti gecelik 6bin. Doktorumda dışarıdan Benm, ona da 10-20 ne isterse vereceğiz mecbur. Ocak olursa bu fiyatlar muhtemelen çarpı 1,5 olursağlıkla doğsunlar yeterki napalim her zaman olan bir masraf kalemi değil neticede.
Bende kilolı olunc eve avuca daha rahat gelir diye seviyorumYa bende kilolu bebek sevmiyorum.tabi hepsi guzelde ne bileyim zayif bebek daha guzel uzun sure kiyeferleri giydir ,hizli toparliyorlar ve aktif oluyorlar.
Doktor biraz daha tutmak istedi bebek hareketlenince kendi isteğimle çıkmak istedim ama eve gelince yine aynı şeyler yapıyor bilmiyorum ne yapicam yarın takip edip yine gitcem heralde
Kasılma vs var mı sizdd bi değişiklikMerhaba canım ben de bugun 35+1im doktorum 34te progestan fitili bırak demişti rahim ağzı uzunluğum 20. haftalardan beri 3 cm altındaydı cesaret edip bırakamamıştım dikiş de yok. Ama 35te kesin bırak dedi artık bıraktım.
Ben de bir kullanıyorum.Nasil kalktin ben krap girince masaj yaptiryorum cok iyi geliyor yanimda biri var ise yoksa kivranip duruyorum gecmesini bekliyorum gunde 1 kullan dedi dr magnezyumu yoksa benm bunye 2 istiyor
Bir de bunlar aralıkta geçerli canım . Ocakta artacak ne kadar artacagı da belli değil . Ücreti şimdiden ödemek de yok . Bir de üstüme bir gece kalabiliyorsun. Başka şehirlerde çoğu hastanede 2 gün kalınıyor . Burada kalırsan ekstra ücret istiyorlar.Kızlar şöyle baktım da fiyatlara bizim fiyatlar resmen kazık ki birde deprem bölgesindeyiz. Dediğim gibi sendika ile anlaşmaları oldugu için 26 dediler yoksa 30 bin genel olarak sizlerin fiyatlarını görünce devlete kesin karar verdim.
Bana doktor dedi ki bebeğin hareketlerini hissetmezsen gerilme. Karnın tok ve dinlenmiş ol. Sol tarafına yat. Bebek yarım saat hareket etmedi ise kalk. Biraz yürü tatlı ye. Yeniden sola yat. Hareketlerini takip et. Oldu ki yine hareket yok belki uyuyordur ama gün içinde de hissetmedi isen tedirgin olma gel dedi. Bebekler büyüdü ya artık eskisi gibi hissedemeyebilirmişiz. Bir de belki de uykucu seninki bilemezsin. Korkmani anlıyorum. Ama bak bugün hareketlendi ne güzel. Kötü düşünmemeye çalışDoktor biraz daha tutmak istedi bebek hareketlenince kendi isteğimle çıkmak istedim ama eve gelince yine aynı şeyler yapıyor bilmiyorum ne yapicam yarın takip edip yine gitcem heralde
Benimki hareket ediyor ama azaldı eskisi gibi değil eskiden daha canlıydi küçük cansız hareketler güçlü tekmeler yok öyle isteBana doktor dedi ki bebeğin hareketlerini hissetmezsen gerilme. Karnın tok ve dinlenmiş ol. Sol tarafına yat. Bebek yarım saat hareket etmedi ise kalk. Biraz yürü tatlı ye. Yeniden sola yat. Hareketlerini takip et. Oldu ki yine hareket yok belki uyuyordur ama gün içinde de hissetmedi isen tedirgin olma gel dedi. Bebekler büyüdü ya artık eskisi gibi hissedemeyebilirmişiz. Bir de belki de uykucu seninki bilemezsin. Korkmani anlıyorum. Ama bak bugün hareketlendi ne güzel. Kötü düşünmemeye çalış
Tobb hastanesine göre cok iyiymiş fiyat canım medicana 38 normal dogum sezaryen 48 fazla geldi banadaBenim hastanede diyet yemek vermiyorlar ya yemekleri baya güzeldi cupcake falan getiriyorlardi annemde refakatci yemegini begenmemişti
Olabilir bu analar
Kiz kuzenin yürek mi yemiş3 kisi nasil uyudular yuh ama ya
Benim doktoruma bu fiyatmiş cok dogum yaptirdigi icin canim 2 gece kalirsaniz 26bin dedi ben devlete gidemem ya doktorumdan baskasina güvenemem devlette kum torbasi falan koyuyorlarmiş bi de yenodogan yogun bakimi çok iyi bu hastanenin ilk dogumumu da burda yaptim ben oglumun doktoru yenidogan yogun bakim başkani kadin muhteşem bir doktor 2 yaşa kadar kontrollerini yapti muayenesi 1.5 saat sürüyor gelişimine sosyalligine kadar bakiyor oyun oynatiyor ben Ankara'dayim canim hastanemde Tobb ekonomi üniversitesi hastanesi
Doktor bir sebep sundu mu? Sancınız falan mı var bir de? Öyle durumlarda da azalıyor imiş. Benimki de ara ara daha az hareketli oluyor benim de tedirgin olduğum zamanlar oldu. Ama mesela o gün aşırı yorulmuş idim. Bebek de yoruluyormuş bizimle birlikte.Benimki hareket ediyor ama azaldı eskisi gibi değil eskiden daha canlıydi küçük cansız hareketler güçlü tekmeler yok öyle iste
Küçük sancılar vardı. birkaç gündür böyle dinleniyorum yine aynı yeri mi daraldı acaba karnımda çok küçük zatenDoktor bir sebep sundu mu? Sancınız falan mı var bir de? Öyle durumlarda da azalıyor imiş. Benimki de ara ara daha az hareketli oluyor benim de tedirgin olduğum zamanlar oldu. Ama mesela o gün aşırı yorulmuş idim. Bebek de yoruluyormuş bizimle birlikte.
Benim de ilk hamileliğim. O nedenle bence nasıl olur normali, bilmiyor olabiliriz. Hareket ediyorsa artık yeri dar olduğu için güçlü tekme atmasa da tedirgin olmamak lazım sanki ama tabi bilemiyorum. Ben sizin yerinizde olsam hastaneye sık giderdim belki ama az da olsa hareketlerini hissediyor isem daha az tedirgin olurdum. Biraz daha dinlenin, tatlı yiyin mesela, bakalım bebek nasıl tepki verecek? Tehlikeli süreci geçtiniz 32 hafta hiç de az değil. 37'ye kadar bebiş annesinin karninda rahat durursa çok güzel olur.Küçük sancılar vardı. birkaç gündür böyle dinleniyorum yine aynı yeri mi daraldı acaba karnımda çok küçük zaten
Ya beden seçeneğinde yenidogan yazıyor diye almıştım o kısma hic bakmadım bana göre dar gibi ama nasıl olur bilemedim simdiBaktım da canım 5 ay sonrası için uygun diyor bunlara satıcı. Sen aldın mı küçükler mi
Bence en azindan tefbiren bir hirka alin yaninizan hic belli olmaz. Kis ayı sonuçta. Hatta eskiden bebek çeyizine anneye hirka da konurmus benim var mesela krem renk bir hirka. Adi da lizöz. Aslinda normal süslü bir hirka ama lohusa donemi icin yapildigi icin adi var. Demem o ki eskiler bu kadar onem veriyorsa vardir bir yasanmislik bir bildikleri diye düşünüyorum. Hatta ben bir de boydan hirka koydum usursem hastanede hic aramayayim diye evine cok yakin olmasina ragmenHastane zaten aşırı sıcak. Ama annem anne olduğu için üşürüm sanıyor.Benim hastane vermez ben en iyisi alayım rezenemi gideyim.