• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar sizde de oluyor mu ben bu ara aşırı isteksiz karamsar mutsuzum bitkin hissediyorum kendimi hiçbir şey yapasım gelmiyor zaten hamileliğin başından beri uyku hali halsizlik vardı ama sanki tavan yaptı şu sıra enerjim gelecek dşye beklerken iyice dipte hissediyorum kendimi😔

Kızlar sizde de oluyor mu ben bu ara aşırı isteksiz karamsar mutsuzum bitkin hissediyorum kendimi hiçbir şey yapasım gelmiyor zaten hamileliğin başından beri uyku hali halsizlik vardı ama sanki tavan yaptı şu sıra enerjim gelecek dşye beklerken iyice dipte hissediyorum kendimi😔
Kuzum 2 gün önceye kadar dediğin gibiydim.İşte sersem gibi dolanıyor eve zor geliyordum.Neyin var sorularina o kadar cok maruz kaldim ki patlama noktasina geldim.Icimden hicbirsey yapmak gelmiyordu.üstelik tansiyon problemimde var.iki gündür iyiyim.Bir evim ,eşim ve okul çağı çocuğumun olduğunun farkına vardım tekrar😅
Demekk ki bitiyor o dönem.az sabret .hersey Allahın izniyle düzene oturacak.

Ense kalınlığına bakılan 12. Hafta muayenesi ve ikili oluyor işte.

Bende 39 yaşımdayım. Senelerce denedik ikinci çocuk için olmadi.Artik dosyayı kapattım derken süpriz yaptı .
Güzel düşünün benim yaptığımı yapmayın strese sokmayın kendinizi diyeceğim ama elimizde olmuyor bazen.
Yarın Allahın izniyle sizde hayırlı haberlerle döneceksiniz insallah.
Aynı durumdayız. Rabbım sağlıkla kulaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de artık bitti derken sürpriz oldu bize de. Cok şükür.

kızlar luften rica etsem benim için dua okurmusunuz. Hastanedeyim şimdi kanamam oldu . Bu 3 cu kanamam. 13 haftalik hamileyim . Çok dikkat ediyordum progestan fitil 3 defa kulaniyordum . Şuan bebegşn durumu iyi kalp atiyor. Ama genel durum iyi değil dediler 😢😪. Öğlen çok başim ağriyordu uyumaya caliştim belkide uyudum . Uyumadan öncede fitil koymuştum. Sonra öğleden sonra kalktim zaten 15:00 gibi yatmiştim 17:30 gibi kalktim hani fitil koydugumuzda ayağa kalkşnca akinti geliyor ya öyle oldu ama kan geldi kahve rengi 😢 hemen doktora geldik ultrason yaptik 1 gün hastanede kontrolda kalmami istediler serum felan takti . Luften benim için bebeğim için dua edermisiniz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Rabbım şifa versin inşallah. Sağlıkla, hastaneden çıkmanız nasip olsun inşallah. Dualarımız sizinle...

Tabi ki ben de yaşıyorum bunları. Halsizlik inişli çıkışlı duygular var. Meditasy8n ve dua ile başa çıkmaya çalışıyorum.

Tabi ki ben de yaşıyorum bunları. Halsizlik inişli çıkışlı duygular var. Meditasy8n ve dua ile başa çıkmaya çalışıyorum.
Ben de dua ediyorum ama cevremdekileri de üzüyorum tahammül sınırlarım azaldı 8 yaşında kızım var bazen ondan çıkarıyorum sinirimi sonra vicdan azabı inşallah sürekli böyle geçmez kızıma hamileyken böyle oldugumu hic hatırlamıyorum yaş faktörü mü acaba ya da yaşadım beyin sildi o zor günleri bilemiyorum inşallah en yakın zamanda güzel şeyler de yazarız buraya

Ben de dua ediyorum ama cevremdekileri de üzüyorum tahammül sınırlarım azaldı 8 yaşında kızım var bazen ondan çıkarıyorum sinirimi sonra vicdan azabı inşallah sürekli böyle geçmez kızıma hamileyken böyle oldugumu hic hatırlamıyorum yaş faktörü mü acaba ya da yaşadım beyin sildi o zor günleri bilemiyorum inşallah en yakın zamanda güzel şeyler de yazarız buraya
Şu an zaten kış olmasi nedeniyle haliyle normal insanlarda bile depresif hava var. Sabah işe, okula gitmek için karanlikta kalkiyoruz hava da buz. Aksam da erkenden karariyor hava. Üstüne bir de bizim hormonlar eklenince bu duygular kacinilmaz oluyor.
Yarin aksam cuma, serbest aksam ertesi gün tatil nasilsa patlatin misirlari anne baba alin kızı ortaya güzel bir film açın izleyin ailece. Küçüğün de gönlü olur. Ailem robotlara karsi diye bi animasyon film var hem komik hem aile filmi. Biz heralde 128372 kez fln izledik :)

Şu an zaten kış olmasi nedeniyle haliyle normal insanlarda bile depresif hava var. Sabah işe, okula gitmek için karanlikta kalkiyoruz hava da buz. Aksam da erkenden karariyor hava. Üstüne bir de bizim hormonlar eklenince bu duygular kacinilmaz oluyor.
Yarin aksam cuma, serbest aksam ertesi gün tatil nasilsa patlatin misirlari anne baba alin kızı ortaya güzel bir film açın izleyin ailece. Küçüğün de gönlü olur. Ailem robotlara karsi diye bi animasyon film var hem komik hem aile filmi. Biz heralde 128372 kez fln izledik :)
İçinize doğmuş sanki kızım yarın sinema günü yapalım dedi bu filmi izleyebiliriz teşekkürler 🫶 evet erken kalkmak çok sarsıyor kızım da sabahçı ben de haliyle okuldan gelince uyuyoruz sonra şimdi oldugu gibi uyku tutmuyor vesveseler beynimde dolanıyor sabaha da sinir küpü olarak uyanıyorum kışın geçmesine de çok var ama gececek inşallah bugünler de bahar olacak yaz olacak bebişler gelecek🤗

Kizlar merhaba. Bugün kontrole gittim. Doktor plasentanin rahim ağzına yakın olduğunu söyledi. Yani asagidaymis. Fakat teşhis için erken dedi. 23. Haftada asıl belli olur dedi. Plasenta rahim ağzını kapatır ise o doğumu ben yaptırıyorum perinatalog bakıyor dedi. Benim ister istemez moralim bozuldu, suan 13 haftalık yukarı çıkar inşallah de mi?

Benim oğlumda plasenta rahim agzindaydi 9 ay yattım çıkmadı yukarı ama çok sukur saglikli bir doğum gerceklesti 5 yaşında şuan oğlum 🥰

Maalesef bu gebeliğimde de rahim ağzında plasenta yine yatış verdi doktor.. 21.haftada belki çıkar diye dua ediyorum ama çıkmasa da süreci nasıl geçireceğimi biliyorum.. içimi rahatlatıyorum

Siz daha şanslısınız yakınmıs rahim ağzına benim şuanda tamamen kapatıyor

Korkmayın sizde bol dinlenmeli bir gebelik geçirin sağlıkla gelecek bebeklerimiz insallah 🤍

Offf gerçekten öyle sürekli düşünmekten bitap düştüm😔 İnternet zaten kara bir delik 35 yaş sonrası hiç sağlıklı gebelik yokmuşçasına iç karartan şeylerle dolu. Umarım sorunsuz geçer ve bu ruh halinden bir an önce kurtuluruz 🙏🏻

Oğlum şuan kreşe gidiyor veli arkadaşların çoğu 40 ın üstünde :) ınternet diriyi mezara gömer bakmayın hiç oraya

kızlar luften rica etsem benim için dua okurmusunuz. Hastanedeyim şimdi kanamam oldu . Bu 3 cu kanamam. 13 haftalik hamileyim . Çok dikkat ediyordum progestan fitil 3 defa kulaniyordum . Şuan bebegşn durumu iyi kalp atiyor. Ama genel durum iyi değil dediler 😢😪. Öğlen çok başim ağriyordu uyumaya caliştim belkide uyudum . Uyumadan öncede fitil koymuştum. Sonra öğleden sonra kalktim zaten 15:00 gibi yatmiştim 17:30 gibi kalktim hani fitil koydugumuzda ayağa kalkşnca akinti geliyor ya öyle oldu ama kan geldi kahve rengi 😢 hemen doktora geldik ultrason yaptik 1 gün hastanede kontrolda kalmami istediler serum felan takti . Luften benim için bebeğim için dua edermisiniz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canim nasilsin? Doktor bugun kontrol edip guzel haberler vermistir insallah. Duamizdasin...

Kontrolden ciktim kizlar ikili tarama icin organları plesentasi her seyi yerinde ense kalinligi da dahil cok sukur ve doktorumuzun %99 tahminiyle kiz bebisim gruba katildi 😀😀🤩🤩🤩
Hayırlı olsunn sağlıcakla kucağınıza alın inşallahh🥰 Ya siz doktora kendiniz mi soruyorsunuz ben hiç sormadım hiçte tahmin yürütmediler 13+5 ti boyuda 7,57 idi acaba uzun mu kısa mı boyu eşim çok uzun ben kısayım

Kizlar ikili testte verdigim kan sonuclari cikmis, free beta hcg ve pappa degerlerine gore down sendrom riski sadece yas faktorunden yuksek cikmis, yas baz alinmasa dusuk risk diye yorumladim, diger trizomi 13 ve 18 icin de dusuk risk cikmis. Insallah dogru yorumlamisimdir 😊

Eklentiler

• 1000020287.webp
    1000020287.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 52
Hayırlı olsunn sağlıcakla kucağınıza alın inşallahh🥰 Ya siz doktora kendiniz mi soruyorsunuz ben hiç sormadım hiçte tahmin yürütmediler 13+5 ti boyuda 7,57 idi acaba uzun mu kısa mı boyu eşim çok uzun ben kısayım
Sagol canim
Benim doktorum cok heyecanli 😀
Ulturason da ense kalinligina bakilmis ben de bakcam detayli dedi organlarina her seye bakti sukur hic sorun yok
Sonra cinsiyetine de bakalim gosterir mi dedi gidikladi beni oksurttu falan tahminin ne gosterdi dedi kiz hocam ilk gunden beri dedim cak %99 kiz dedi 😀
Hocam ya soylemeseydiniz keske video cekcektim dedim bidahakine bilmiyor gibi yapariz dedi😀😀
Esinle boy farkinizi söyle diyeyim benim annem 1,68 babam 1,75 ben 1,82 yim
Esimle benden baz alamadim boyle hesaplayayim belki aklinda boyuyla alakali bisey olusur
Saglikla gelsin minnoslar🥰🥰

Kizlar ikili testte verdigim kan sonuclari cikmis, free beta hcg ve pappa degerlerine gore down sendrom riski sadece yas faktorunden yuksek cikmis, yas baz alinmasa dusuk risk diye yorumladim, diger trizomi 13 ve 18 icin de dusuk risk cikmis. Insallah dogru yorumlamisimdir 😊
Ne kadar surede ckti canim
Bununla yorumlayinca anlasilmiyormus grsfik daha net oluyormus
Ben sana diyorum sen de sorun yok stres yapma hic bak sonuclar mis gibi 🤩

Kızlarrr artık ayda bir doktor randevum var . En son 2 hafta önce gitmiştim daha 2 haftam var. Ama aşırı merak ediyorum sizlerde böyle misiniz? Yani iyi olsunda görmesem de olur ama iyi mi diye bazen endişeleniyorum :( allah korusun kötü giden vi şey olsa mutlaka belirti verir di mi? Kanama yoksa ağrı sızı yoksa her şey yolundadır di mi🙏🏻

Ne kadar surede ckti canim
Bununla yorumlayinca anlasilmiyormus grsfik daha net oluyormus
Ben sana diyorum sen de sorun yok stres yapma hic bak sonuclar mis gibi 🤩
Ay insallah ya benim de icim rahat aslinda genel olarak ama birden ansizin acaba kuskularina kapiliyorum anlik hormonal dengesizlik 😄 kan sonucu ne zaman cikti bilmiyorum canim carsamba gitmistim doktora, enabiza dusmemisti demin cerrahpasanin sistemine girip kontrol etmek geldi aklima oyle gordum. Bu arada doktorun notlari vs hepsi ennabiza dusmus aldigi goruntuler vs. Fetal dna icin de kararimi verdim, yaptiricam. Pazartesi kan alcaklar. Ben yine yaptirayim da dedim sonradan icim rahat eder, tum kromozomlar incelencekmis 🌸

Back
X