- 20 Mayıs 2024
- 382
- 1.166
İnşallahBen süslemede fotoda ayarlamıştım ama erken doğum riskim var
İnşallah zamanında gelirde sağlıkla heveslerimi gerçekleştirebilriim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahBen süslemede fotoda ayarlamıştım ama erken doğum riskim var
İnşallah zamanında gelirde sağlıkla heveslerimi gerçekleştirebilriim
-2 deyim hâlâ 4 kilo verdim iki geri aldımGit gözümüze görünme 1.5 ne ya ?sen küfürü de geçtin şaka bı yana maşallah canim.bebek kilosu da gayet iyi
Çok güzelmiş ben de şimdi aşırı beğendim tasarımınıBen instagramda eyes design da yaptırdı. Aşırı beğendim tasarımı kendim seçmiştim
Çok güzelsiniz maşallahBu arada hamile çekimi yaptık photoshop yapılmadan bir kaç pozu gönderdiler buda böyle bir anı oldu :)
Yok canim ben sutumu sagip biberon ile veriyordum meme reddi olunca edsye gectim karmaşik yazmis olabilirim çakim telefonu elime aldirmiyorAslında Eds yöntemi biberona alışan bebekler için memeye geri döndürme yöntemi gibi bişey sizde ters mi tepti ben mi yanlış anladım
Sacmalamis millet gamze olur der ama ben ortaokuldaylen cok takvim okurdum hadismiydi tam hatirlamiyorum eger bebeginiz guzel olsun istiyorsaniz bol bol ayva yeyin diye bisey yazıyordu onu hiç unutmamişim nedense ben oglumda yedimmi hatirlamiyorum 2 tane gamzesi varKızlar şimdi komik mi saçma mı siz karar verin bişey sormak istiyorum son bi kaç haftadır canım çok ayva istiyor. Her gün bazen 2 günde bir yarım ayva yiyorum. Kayınvalidem geldi dün akşam. Yarım ayvayı dolapta görünce sen yemiyorsun di mi dedi. Ben de yoo ben yiyorum dedim. Kızın kıllı tüylü bişey olsun istyosun galiba sakın yeme, ayva tüy yapar dedi dünden beri canım daha çok istemeye başladı o öyle diyince ahahaha siz duydunuz mu böyle bişey
Ben dusunmuyorum odada toz vs yapar gibi hissediyorum oyle seylerKızlar oda süsleme yapacak mısınız?
Yoksa doğum paketiniz de falan var mı ?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Çok teşekkürler :)Çok güzelsiniz maşallah
Tadına hiç baktiniz mi? Muhakkak bakmışsınızdır sorayım dedim nasıl? Bir de nasıl saklıyorsunuz geldi ise?Ben instagramda eyes design da yaptırdı. Aşırı beğendim tasarımı kendim seçmiştim
Elit marka kullanıyolarmıs ben tadına bakmadım görüntğ bozulmasın diye benm erken doğum riskim oldugundan heöen yollattıö normalde siparişimin kutusunh falan hazırlatmıstım ama aralık ortası taze taze kargolatacaktım şimdi evde bi dolabın içinde duruyo nemsiz ışık gçrmeyen bi yerdeTadına hiç baktiniz mi? Muhakkak bakmışsınızdır sorayım dedim nasıl? Bir de nasıl saklıyorsunuz geldi ise?
Tövbe tövbe maşallah diyimbeni görenlerde sadece karnın var başka yerin de kilo yok diyor ama tartı da yalan konuşmaz heralde14e ayak basmak üzereyim-2 deyim hâlâ 4 kilo verdim iki geri aldım
Ay ne tatlısınız ailecek, maşaAllah sübhanAllah sizeBu arada hamile çekimi yaptık photoshop yapılmadan bir kaç pozu gönderdiler buda böyle bir anı oldu :)
Ben yüksek kiloyla hamile kaldım o yüzden almadım. Zayıflar daha çok alıyor ama birkaç ay içinde veriyor.Tövbe tövbe maşallah diyimbeni görenlerde sadece karnın var başka yerin de kilo yok diyor ama tartı da yalan konuşmaz heralde14e ayak basmak üzereyim
Fiyatını sorabilir miyimm aşağı yukarı ne kadar oluyor böyle hazır çikolatalarBen instagramda eyes design da yaptırdı. Aşırı beğendim tasarımı kendim seçmiştim
Ben 100 lü böyle 1050 tlye yaptırdım bence iyi fiyatı piyasaya göre kendim alığ uğraşsam daha fazla tutardı benceFiyatını sorabilir miyimm aşağı yukarı ne kadar oluyor böyle hazır çikolatalar