Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar ben gebe okuluna gitmedim 😂 ay başlarında başlıyormuş ben de hiç ayarlayamadım. Aralıkta bi şansımı deneyeceğim. Çok bi kaybım olur mu? İlk gebeliğim.

Kızlar selam benimde dün kontrolüm vardı 31+4 43 cm 2050 kg olmuş pazartesi günü e devletime çalışabilir raporu düşecekmiş takip edersiniz dedi. 2 hafta daha çalışmayı planlıyorum sonra evden devam ederim. oğlum en başından beri baş aşağı durduğu için çok baskı ve ağrı yapıyor doktor çok normal bebek kilo aldıkça daha da ağrın olacak korkma dedi.

Bu arada hamile çekimi yaptık photoshop yapılmadan bir kaç pozu gönderdiler buda böyle bir anı oldu :)

Eklentiler

• 5f6f355e-2be5-4754-bb35-8c198486538b.jpg
    5f6f355e-2be5-4754-bb35-8c198486538b.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 31
  • ddb17b96-e66b-4763-8021-3711b0e534ca.jpg
    ddb17b96-e66b-4763-8021-3711b0e534ca.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 32
Aslında Eds yöntemi biberona alışan bebekler için memeye geri döndürme yöntemi gibi bişey sizde ters mi tepti ben mi yanlış anladım
Yok canim ben sutumu sagip biberon ile veriyordum meme reddi olunca edsye gectim🤣 karmaşik yazmis olabilirim çakim telefonu elime aldirmiyor🤣
Kızlar şimdi komik mi saçma mı siz karar verin bişey sormak istiyorum😂 son bi kaç haftadır canım çok ayva istiyor. Her gün bazen 2 günde bir yarım ayva yiyorum. Kayınvalidem geldi dün akşam. Yarım ayvayı dolapta görünce sen yemiyorsun di mi dedi. Ben de yoo ben yiyorum dedim. Kızın kıllı tüylü bişey olsun istyosun galiba sakın yeme, ayva tüy yapar dedi 😂 dünden beri canım daha çok istemeye başladı o öyle diyince ahahaha siz duydunuz mu böyle bişey
Sacmalamis millet gamze olur der ama ben ortaokuldaylen cok takvim okurdum hadismiydi tam hatirlamiyorum eger bebeginiz guzel olsun istiyorsaniz bol bol ayva yeyin diye bisey yazıyordu onu hiç unutmamişim nedense 🤣 ben oglumda yedimmi hatirlamiyorum 2 tane gamzesi var 😍
Kızlar oda süsleme yapacak mısınız?
Yoksa doğum paketiniz de falan var mı ?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben dusunmuyorum odada toz vs yapar gibi hissediyorum oyle seyler 🤣

Tadına hiç baktiniz mi? Muhakkak bakmışsınızdır sorayım dedim nasıl? Bir de nasıl saklıyorsunuz geldi ise?
Elit marka kullanıyolarmıs ben tadına bakmadım görüntğ bozulmasın diye benm erken doğum riskim oldugundan heöen yollattıö normalde siparişimin kutusunh falan hazırlatmıstım ama aralık ortası taze taze kargolatacaktım şimdi evde bi dolabın içinde duruyo nemsiz ışık gçrmeyen bi yerde

X