- 28 Ağustos 2023
- 1.687
- 1.538
- 53
- 32
Canım ya ben hesaplayamadım benimki tam ne zamana denk geliyor . Ben de 23 Aralık günü 37 oluyorum çalışamıyorum artık .Maalesef 15tatile denk gelmiyor.21 Aralık'ta 37oluyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya ben hesaplayamadım benimki tam ne zamana denk geliyor . Ben de 23 Aralık günü 37 oluyorum çalışamıyorum artık .Maalesef 15tatile denk gelmiyor.21 Aralık'ta 37oluyorum.
Aynen kuzum.2 gün var aramızda.23 Aralık en son çalışma günün.23aralikta calisamazi alman gerek.bende eğer bozdurmazsam 21aralik en son oluyor.Canım ya ben hesaplayamadım benimki tam ne zamana denk geliyor . Ben de 23 Aralık günü 37 oluyorum çalışamıyorum artık .
Ayy canım Saç rengimiz de aynıymış senle bnm biraz uzun sadece.karnimiz da aynı gibi.senin de yayvan karnın.bnm kız amaSenin bebiş de erkek mi canım karnın sivri
Lütfen herkes benim kadar şiştiğini söylesin söylemezseniz çok kırılırım
Ben böyle yatınca karnım hiç yok ayaktayken de kavun kadar bi şey bi yandan üzülüyorum bi yandan da işimi rahat rahat yapabildiğim için seviniyorum shshdLütfen herkes benim kadar şiştiğini söylesin söylemezseniz çok kırılırım
Benim de öyle bazen hamilelik gibi değil kilo gibi duruyor özellikle sabahlarıBen böyle yatınca karnım hiç yok ayaktayken de kavun kadar bi şey bi yandan üzülüyorum bi yandan da işimi rahat rahat yapabildiğim için seviniyorum shshd
Sabahları daha küçük akşama doğru şişiyor herkes farklı şeyler yaşıyor işte ama benim bebeğe bu hafta boyu kısa gibi dedi doktor belki ondandır shshfjBenim de öyle bazen hamilelik gibi değil kilo gibi duruyor özellikle sabahları
Sancılarım en tepe noktalara vuruyor genelde kâğıtta değer olarak bilmiyorum amaBenim gecenki kontrolumde 30 çıktı doktor bu haftalar için normal dedi nst de sancılarınız kaç çıkmıştı
Valla bende bilmiyorum tansiyon yuksek olsa idrara bakardi gebelik zehirlenmesi diye bisey var ya bazen o da tetikliyor ama tansiyon ve enfeksiyon yapiyor onuYok idrar tahlili vs istemedi hiç tansiyona baktı ama o da normal hayır bi de hiç anlamıyorum sancıyı falan nst de kendi kendime oh bugün karnım çok rahat demek ki hiç sancı yok diye düşünüyordum doğuracak olsam nasıl anlayacağım acaba tuhaf
Bunun tüm serilerini alin cok guzel oglum 2 yasinda hala sever bunlari 0 ekran buyudugunden mi bilmem tam bir kitap kurduBen aldım bence çok güzeller bebeğe de okunabilir. Görselleri de fazla, içini de örnek atıyorumEki Görüntüle 3511517 Eki Görüntüle 3511519
Aaaa ben ama +4kiloyjm gobegim devLütfen herkes benim kadar şiştiğini söylesin söylemezseniz çok kırılırım
Ben oglumda eds ile verdim ilk emmedi 18 gun benimde sütüm azaldi sagimi dogru yapmamişim saatlerini mama icti 3 ay ama hep eds ile verdim meme reddi yapti biberonlaKızlar size bir sağlık çalışanı olarak
Önereceğim en güzel şey emzirmek için eds yöntemini araştırın ben hastane çantama eds malzemelerimi de koyup gideceğim hem bebeğim sarılık ihtimalini azaltıyor hemde emzirmeye büyüm destek sağlıyor benim ikizlerim yoğun bakımdan çıktıktan sonra meme reddi yaşadık çünkü orada biberon ile beslendiler ne kadar yavaş akış
Olsa da biberona alıştılar ben emzirmeye alıştırsan kadar çok zorlandım en son bi tanıdığım bana eda yöntemini söyledi ve bebeklerim o yöntem ile meme emmeye başladılar kesinlikle benim hayatımın belkide dönüm noktası oldu bu yöntem
Ay benim oglumda boyleydi hamilemisin demiyorlardi erkek mi diyorlardi simdi ki kiz yayvanEki Görüntüle 3511697 benim de basketbol topu gibi karnım +12 ile yola devam
İnşallah benim bebem de severBunun tüm serilerini alin cok guzel oglum 2 yasinda hala sever bunlari 0 ekran buyudugunden mi bilmem tam bir kitap kurdu
Ay benim oglumda boyleydi hamilemisin demiyorlardi erkek mi diyorlardi simdi ki kiz yayvan
Gercekten iki deneyimde çok farkli bunda gobegim cok tuhaf geliyor yayik yayikİnşallah benim bebem de sever
Ya dimi bana da direk erkek belli diyolar top gibi çok hoşuma gidiyo
Aslında Eds yöntemi biberona alışan bebekler için memeye geri döndürme yöntemi gibi bişey sizde ters mi tepti ben mi yanlış anladımValla bende bilmiyorum tansiyon yuksek olsa idrara bakardi gebelik zehirlenmesi diye bisey var ya bazen o da tetikliyor ama tansiyon ve enfeksiyon yapiyor onu
Bunun tüm serilerini alin cok guzel oglum 2 yasinda hala sever bunlari 0 ekran buyudugunden mi bilmem tam bir kitap kurdu
Aaaa ben ama +4kiloyjm gobegim dev
Ben oglumda eds ile verdim ilk emmedi 18 gun benimde sütüm azaldi sagimi dogru yapmamişim saatlerini mama icti 3 ay ama hep eds ile verdim meme reddi yapti biberonla
Ay benim oglumda boyleydi hamilemisin demiyorlardi erkek mi diyorlardi simdi ki kiz yayvan
Çok çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Benim şekerimi düzenli ölçmek ve tanı koymak için yatiracaklar. Ben kendim evde şeker takibi yaptım cihazla. Cihaz hatalı çıktı hastanedeki ile karşılaştirinca. Şimdi de bebek büyük diye hastaneye yatırıp şeker miyim anlamak için 3 gün bakacaklar takip edecekler.
Ay senin ki tam Çağla şikel hamileliği , sadece göbeğin çıkmış , top koymuşlar gibi ne güzel ya maşallahEki Görüntüle 3511697 benim de basketbol topu gibi karnım +12 ile yola devam
Ya ben ayvayı hiç sevmem bana da sürekli ayva ye çocuğun gamzeli olsun diyorlar kıl tüy olayını duymamıştım valla ama ben inanmıyorum böyle şeylereKızlar şimdi komik mi saçma mı siz karar verin bişey sormak istiyorum son bi kaç haftadır canım çok ayva istiyor. Her gün bazen 2 günde bir yarım ayva yiyorum. Kayınvalidem geldi dün akşam. Yarım ayvayı dolapta görünce sen yemiyorsun di mi dedi. Ben de yoo ben yiyorum dedim. Kızın kıllı tüylü bişey olsun istyosun galiba sakın yeme, ayva tüy yapar dedi dünden beri canım daha çok istemeye başladı o öyle diyince ahahaha siz duydunuz mu böyle bişey
Ay ne güzel tebrik ederim seni arkadaşımBen +5 le yola devam ediyorum hala
Ay yerim seni nasılda moralimi topluyo ya aslında kafama takmamam lazım kiloyu çünkü kızımda da şişmiştim ve veriliyo yani kilo her türlüHahaha maşallah cnm benim oğlumda ki gibi bı karnın var okadar.sismis halin mi bu mu maşallah derli toplusun sen bide beni gör
Evet kuzum erkek maşallah çok güzelsinizSenin bebiş de erkek mi canım karnın sivri