Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ya ben ayvayı hiç sevmem bana da sürekli ayva ye çocuğun gamzeli olsun diyorlar 🤷🏼‍♀️ kıl tüy olayını duymamıştım valla ama ben inanmıyorum böyle şeylere 🙈😂
Ben de inanmıyorum ama bu ara gündüz yaşadığım her şeyi gece rüyamda görüyorum. Kıl yumağı gibi çocuk doğurdum dün rüyamda ahahaha.

Kızlar şimdi komik mi saçma mı siz karar verin bişey sormak istiyorum😂 son bi kaç haftadır canım çok ayva istiyor. Her gün bazen 2 günde bir yarım ayva yiyorum. Kayınvalidem geldi dün akşam. Yarım ayvayı dolapta görünce sen yemiyorsun di mi dedi. Ben de yoo ben yiyorum dedim. Kızın kıllı tüylü bişey olsun istyosun galiba sakın yeme, ayva tüy yapar dedi 😂 dünden beri canım daha çok istemeye başladı o öyle diyince ahahaha siz duydunuz mu böyle bişey
Bunlar bana hurafe geliyo ya. Ben saçımı da kestirdim, ete de dokundum, çilek de yedim 😅
Ay senin ki tam Çağla şikel hamileliği , sadece göbeğin çıkmış , top koymuşlar gibi 😅 ne güzel ya maşallah 🧿
Teşekkür ederimm🥰🥰

Valla bende bilmiyorum tansiyon yuksek olsa idrara bakardi gebelik zehirlenmesi diye bisey var ya bazen o da tetikliyor ama tansiyon ve enfeksiyon yapiyor onu

Bunun tüm serilerini alin cok guzel oglum 2 yasinda hala sever bunlari 0 ekran buyudugunden mi bilmem tam bir kitap kurdu

Aaaa ben 🤣 ama +4kiloyjm gobegim dev

Ben oglumda eds ile verdim ilk emmedi 18 gun benimde sütüm azaldi sagimi dogru yapmamişim saatlerini mama icti 3 ay ama hep eds ile verdim meme reddi yapti biberonla

Ay benim oglumda boyleydi hamilemisin demiyorlardi erkek mi diyorlardi simdi ki kiz yayvan 🤣
Yuh +4 kilo ne be küfür gibi 😒😂 çabuk git yemek ye 🤪

Kizlar ben de bugun tam 32.hafta oldum ve calisabilir raporu aldim hadi hayırlısı +11 kilo ile yola devam 😄 3 ocak sonmus, bakalım kac hafta daha calisabilcem; )
Maşallaaah 🥰
Kızlar şimdi komik mi saçma mı siz karar verin bişey sormak istiyorum😂 son bi kaç haftadır canım çok ayva istiyor. Her gün bazen 2 günde bir yarım ayva yiyorum. Kayınvalidem geldi dün akşam. Yarım ayvayı dolapta görünce sen yemiyorsun di mi dedi. Ben de yoo ben yiyorum dedim. Kızın kıllı tüylü bişey olsun istyosun galiba sakın yeme, ayva tüy yapar dedi 😂 dünden beri canım daha çok istemeye başladı o öyle diyince ahahaha siz duydunuz mu böyle bişey
Kız sinir oluyorum şöyle hurafelere ya 😂 ben saçımıda kestirdim mesela. Rabbim aa bu kadın hamileyken saçını kestirdi dur bebeğinin ömrünü kısaltayım mı diyor yani şimdi 🙄 inanma aksine ayva gamze yapar derler kılı ilk kez duydum 🤭
33. Hafta güncellemesi +11 kg ile yola devam
Maşallah canım 😍

Sabahları daha küçük akşama doğru şişiyor herkes farklı şeyler yaşıyor işte ama benim bebeğe bu hafta boyu kısa gibi dedi doktor belki ondandır shshfj
Bence de herkesin yapısı farklı. Benm de kilosu 5 gün geriden geliyor. Ama önceki bebeğimde de aynıydı. Karnımı gere gere yürürdüm doğuma giderken bile hamile olduğum anlaşılsın kilo sanılmasın diye 😂😂

Kızlar oda süsleme yapacak mısınız?
Yoksa doğum paketiniz de falan var mı ?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben bebek çikolatası ve hediyelik kolonya siselerden alacağım. Ancak nereden alayım karar veremedim. Sizlerden alan var mı? Bir de oda süsleme yerine sadece kapı süsü düşünüyorum. Devlet hastanesinde de oluyormuş, dün gördüm odalar süslü idi.

Ben bebek çikolatası ve hediyelik kolonya siselerden alacağım. Ancak nereden alayım karar veremedim. Sizlerden alan var mı? Bir de oda süsleme yerine sadece kapı süsü düşünüyorum. Devlet hastanesinde de oluyormuş, dün gördüm odalar süslü idi.
Ben de çikolata düşünüyorum. Kendim alıp etiket yapıştırmayı planlıyorum. Kapı süsü olarak trendyolda baby yazılı kutular var, onlara niyetlendim. Genel Markalar Star Beyaz Şeffaf Balon Kutusu BABY Yazılı 25x25 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kapıya tül ve isim yeterli olur herhalde

Eklentiler

• cb3b7376-a6eb-49c7-a80a-6adaa7d10d0d.jpeg
    cb3b7376-a6eb-49c7-a80a-6adaa7d10d0d.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 1
  • 9097f220-eaaa-4690-87c1-8777129640d0.jpeg
    9097f220-eaaa-4690-87c1-8777129640d0.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 1
  • 761b568a-5b55-4d5d-89b8-dd7e0046f926.jpeg
    761b568a-5b55-4d5d-89b8-dd7e0046f926.jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 1
Kızlar kızmayın ama bende +1.5 kilo ile yola devam ediyorum🙈 bebek 1950 gram 42 cm di geçen hafta kilo vermeyip üzerine ekleyebilseydim şu an daha fazla kilo almış
Olacaktım ama ilk aylar çok kilom gitti benim

Ay yerim seni nasılda moralimi topluyo 😂 ya aslında kafama takmamam lazım kiloyu çünkü kızımda da şişmiştim ve veriliyo yani kilo her türlü 🥰
Benimde oğlum toplam 12kiloyla doğurmuştum .şimdi kızım da 14le devamke🤣🤣
Yuh +4 kilo ne be küfür gibi 😒😂 çabuk git yemek ye 🤪
Aynen küfür gibi 🤣o 4un önüne 1koyup da devam edioz biz🤣🤣
Valla bana da öyle ama içime kurt düşürdü değişik kadın😂
Ay bırak şöyle hurafeleri 🤣oğlumda dondurma çok yiyordum.kaynanam ne dese begenirsin.""aman dondurma yeme bebeğin beyni erir akar "" ay yuh dedim ya..

Kızlar kızmayın ama bende +1.5 kilo ile yola devam ediyorum🙈 bebek 1950 gram 42 cm di geçen hafta kilo vermeyip üzerine ekleyebilseydim şu an daha fazla kilo almış
Git gözümüze görünme🤣🤣🤣 1.5 ne ya ?sen küfürü de geçtin 🤣🤣🧿şaka bı yana maşallah canim.bebek kilosu da gayet iyi🧿

Lütfen herkes benim kadar şiştiğini söylesin söylemezseniz çok kırılırım 😂

İçin rahat olsun arkadaşım ben senden daha şişim 😂
Eki Görüntüle 3511671

Eki Görüntüle 3511697 benim de basketbol topu gibi karnım😅 +12 ile yola devam 😬

Kizlar ben de bugun tam 32.hafta oldum ve calisabilir raporu aldim hadi hayırlısı +11 kilo ile yola devam 😄 3 ocak sonmus, bakalım kac hafta daha calisabilcem; )
Ayy kızlar çok tatlısınız hepiniz tütütü maşallah 🧿 benim memeler göbekle yarıştığı için gören karnın çok büyümemiş diyor ama benimde büyüdü 😬 6 kilo aldım bende 🥰
Çok yakın arkadaşımın oğlu 4 kilo doğdu şimdi 6 aylık 9 10 kilo falandır 🧿🧿 bebekte tüyden eser yok hatta bayağı tüysüz saçsız oğlan 😄 ve bu arkadaşımın bana dediği şey ayva ye 😄 her akşam meyve tabağı yaparmış bol bol da ayva yermiş, inanmıyorum bende böyle şeylere hurafe ya

Kız sen kilo almamışsın ki zayıflamışsın bildiğin 😅🧿🧿 tütütü maşallah , ilk gebeliğimde 25 kilo aldım bebem 2.5 kilo doğdu😂 bunda şu an 6 kilo almışım bakalım kaç kilo doğacak benimki de haftasıyla uyumlu gidiyordu en son 🥰

X