Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Bebek önden gitmeye devam ederse normal olmaz dediler bana. Hatta biri erken alabiliriz dedi de ben erken istemiyorum. Bugün de şehir hastanesinin gebe okulu WhatsApp grubuna atılmış bir mesajı gördüm. Bir kadın bebek büyük bu nedenle sezaryen oldum yazmış. Belki de sizin doktorun da aklında bebek büyük diye sezaryen vardır. Ama bence sizin bebek çok aşırı ilerde gitmiyor. Benimki 32'de 2300, 32+1'de 2700, 32+2'de 2565 çıktı, tabi cihazlar nedeniyle 350 400 gram fark ediyormuş, ölçümlere neden itibar etmemeliyiz buradan anlayabilirsiniz. 2 haftadan daha fazla önde dediler. Şeker takibi önerdiler onu yapıyorum. Şeker yüklemesinde şekerim çıkmamıştı. Ama şimdi bazen ölçüm yapınca çıkıyor maalesef. Siz de dikkat edin, belki genetik olarak büyüktür ama ben gebelik sekerinden çekindim açıkçası.

Evet kocaman olmuşturİçimizde kıpır kıpırlar bize bir sürü duygu yaşatıyorlar sağlıkla bir kavuşalım da aah ahBitliye çok güldümBir doğsunlar her yerlerini kaşırız biz onların ne masajlar yaparız

Maşallah çok tatlı

Benim doktor sezaryen yanlısı zaten muhtemel ondan da diyor olabilir aklıma gelmedi değil benim de. Bana da takip ettiğim kadarıyla normal geldi ya o kadar aman aman fazla değil. Şeker bende de çıkmamıştı ama çıkmayacağı anlamına gelmez doğru diyorsun ben de takip etsem fena olmayacak aslında teşekkür ederim

Aynen bi sıkıntı olmazsa sende normal istiyosan ona göre bakarız dedi canım, ben memnun kaldım doktordan

Benim devlet haatanesindeki doktorum bile daha uzun bakıyor. Uzun uzun inceleyip anlatıyor.

Ben bebişimin yüzünü hiç görmedim, hep kapattı eliyle süpriz olcak

İnşallah en kısa sürede biter kasılmalarında eve geçersin kuzum ama senin ve bebişin için hayırlı olan orada kalmaksa orada kalın iyi olun ikinizde inşallah
Biz çok şükür ki eve çıktık bugun evde dinlenerek ve yakın takiple geçecek sürecim
Bizim aceleci kızda poz verdi çıkarken
1850gr 42 cm olmuşl

Eklentiler

• IMG_4623.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…