Bebek önden gitmeye devam ederse normal olmaz dediler bana. Hatta biri erken alabiliriz dedi de ben erken istemiyorum. Bugün de şehir hastanesinin gebe okulu WhatsApp grubuna atılmış bir mesajı gördüm. Bir kadın bebek büyük bu nedenle sezaryen oldum yazmış. Belki de sizin doktorun da aklında bebek büyük diye sezaryen vardır. Ama bence sizin bebek çok aşırı ilerde gitmiyor. Benimki 32'de 2300, 32+1'de 2700, 32+2'de 2565 çıktı, tabi cihazlar nedeniyle 350 400 gram fark ediyormuş, ölçümlere neden itibar etmemeliyiz buradan anlayabilirsiniz. 2 haftadan daha fazla önde dediler. Şeker takibi önerdiler onu yapıyorum. Şeker yüklemesinde şekerim çıkmamıştı. Ama şimdi bazen ölçüm yapınca çıkıyor maalesef. Siz de dikkat edin, belki genetik olarak büyüktür ama ben gebelik sekerinden çekindim açıkçası.Bizim de kontrolümüz vardı bugün. Sat tarihini yakalamis artık 35+4 olmuşuz önden gidiyor bebiş kilomuz 2800 olmuş. Benim doktorum doğum yöntemi hakkında hiçbir şey söylemiyor kızlar ya ısrarla soruyorum daha var bebek kendi belirleyecek vs gibi şeyler söylüyor. Hareket etmem lazım mı hocam yürüyüş vs önerir misiniz dedim sen normal hayatına devam et dedi şaşırdımÇok relax bir doktor ya bu rahatlık beni streslendiriyor. Bu arada çalışamaz raporumu aldım artık.
Evet kocaman olmuşturNazlı minnak demek kiAz kaldı zaten ben yüzünü bir kez ayrıntılıda gördüm 22. hafta idi. Şimdi artık 33, kocaman olmuştur, yine deli gibi merak ediyorum. Hatta videosu bile var kafasını kaşıyor oğlum düşünceli düşünceli. Annem bitli diyor ona ahahah Videoyu izleyince sanki kirt kirt ses geliyor kafasından minnoşumun
Maşallah çok tatlıBizim de kontrolümüz vardı bugün. Sat tarihini yakalamis artık 35+4 olmuşuz önden gidiyor bebiş kilomuz 2800 olmuş. Benim doktorum doğum yöntemi hakkında hiçbir şey söylemiyor kızlar ya ısrarla soruyorum daha var bebek kendi belirleyecek vs gibi şeyler söylüyor. Hareket etmem lazım mı hocam yürüyüş vs önerir misiniz dedim sen normal hayatına devam et dedi şaşırdımÇok relax bir doktor ya bu rahatlık beni streslendiriyor. Bu arada çalışamaz raporumu aldım artık.
Benim doktor sezaryen yanlısı zaten muhtemel ondan da diyor olabilir aklıma gelmedi değil benim de. Bana da takip ettiğim kadarıyla normal geldi ya o kadar aman aman fazla değil. Şeker bende de çıkmamıştı ama çıkmayacağı anlamına gelmez doğru diyorsun ben de takip etsem fena olmayacak aslında teşekkür ederimBebek önden gitmeye devam ederse normal olmaz dediler bana. Hatta biri erken alabiliriz dedi de ben erken istemiyorum. Bugün de şehir hastanesinin gebe okulu WhatsApp grubuna atılmış bir mesajı gördüm. Bir kadın bebek büyük bu nedenle sezaryen oldum yazmış. Belki de sizin doktorun da aklında bebek büyük diye sezaryen vardır. Ama bence sizin bebek çok aşırı ilerde gitmiyor. Benimki 32'de 2300, 32+1'de 2700, 32+2'de 2565 çıktı, tabi cihazlar nedeniyle 350 400 gram fark ediyormuş, ölçümlere neden itibar etmemeliyiz buradan anlayabilirsiniz. 2 haftadan daha fazla önde dediler. Şeker takibi önerdiler onu yapıyorum. Şeker yüklemesinde şekerim çıkmamıştı. Ama şimdi bazen ölçüm yapınca çıkıyor maalesef. Siz de dikkat edin, belki genetik olarak büyüktür ama ben gebelik sekerinden çekindim açıkçası.
Aynen bi sıkıntı olmazsa sende normal istiyosan ona göre bakarız dedi canım, ben memnun kaldım doktordanTeşekkür ederim canımacaba normal doğumda yaptırıyor mu, bazı doktorlar çok sezaryen yanlısı, ama sana bir dahakine doğum şeklini konuşuruz dediğine göre yaptırır sanırım, bir bakayım ben de
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanınKapı süsümüz geldii çok beğendik bizinstagramda baykuscraft sayfasına bakabilirsiniz kızlar, 1 haftada teslim edildi
Eki Görüntüle 3505835
Benim devlet haatanesindeki doktorum bile daha uzun bakıyor. Uzun uzun inceleyip anlatıyor.Evet yani bir gün için haddinden fazla hasta kabul ediyor bedelini biz ödüyoruz . Muayene 1 dk en en fazla 1.5 dk sürüyor . Uzun bakması için illa bir sorum olması gerekiyormuş gibi . Muayeneden spnra var mı sorunuz diyor sonra acele acele onları soruyoruz.
Burada hastane ve doktor sıkıntısı olmasa gitmem ama mecburum
Teşekkür ederiz amin inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsunÇok güzel olmuş canım güle güle kullanın
Ben bebişimin yüzünü hiç görmedim, hep kapattı eliyleNazlı minnak demek kiAz kaldı zaten ben yüzünü bir kez ayrıntılıda gördüm 22. hafta idi. Şimdi artık 33, kocaman olmuştur, yine deli gibi merak ediyorum. Hatta videosu bile var kafasını kaşıyor oğlum düşünceli düşünceli. Annem bitli diyor ona ahahah Videoyu izleyince sanki kirt kirt ses geliyor kafasından minnoşumun
Bence 34 e kadar hastanede kal. Hastane çok kötü, iyi bilirim. En son eve çıktığımda mutluluktan hüngür hüngür ağlamıştım. Ama miniklerimiz için en iyisi neyse o. Beyin ve ciğer gelişimi 34 de tamamlanıyor.
Biz çok şükür ki eve çıktık bugun evde dinlenerek ve yakın takiple geçecek sürecimİnşallah en kısa sürede biter kasılmalarında eve geçersin kuzumama senin ve bebişin için hayırlı olan orada kalmaksa orada kalın iyi olun ikinizde inşallah
Maşallah sana güzel kıız, zamanında gellBiz çok şükür ki eve çıktık bugun evde dinlenerek ve yakın takiple geçecek sürecim
Bizim aceleci kızda poz verdi çıkarken
1850gr 42 cm olmuşl
Dudaklara bak maşallah prensese Rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah canımBiz çok şükür ki eve çıktık bugun evde dinlenerek ve yakın takiple geçecek sürecim
1850gr 42 cm olmuşl
Ben burada devlete de gittim bebeğin kalp atışına baktı bir sorun yok dedi 15 sn ancak tuttuBenim devlet haatanesindeki doktorum bile daha uzun bakıyor. Uzun uzun inceleyip anlatıyor.
MaşaAllah yaramazsaBiz çok şükür ki eve çıktık bugun evde dinlenerek ve yakın takiple geçecek sürecim
1850gr 42 cm olmuşl