Maşallah Çağan'a, bol bol gülsün insallah hep böyle. Çatı muayenesi bu kadar erken mi ya?Kızlar kontrolden çıktım şimdi bebek baş aşağı dönmüş bayadır makat duruşluydu, herşey normal gözüküyor şükürbi sonraki kontrolde çatı muayenesi yaptıktan sonra doğum şekline karar vericez 10 gün sonraya kontrol yazdı kilomuzda 1830 olmuş 31+4 deyiz nst ye girdim kasılma max 30 çıktı normalmiş o da, ilk defa yüzünü tam göstermedi ama gülücük attı oğluşum
Oyy yanaklaşmışlar iyice maşallah canımKızlar kontrolden çıktım şimdi bebek baş aşağı dönmüş bayadır makat duruşluydu, herşey normal gözüküyor şükürbi sonraki kontrolde çatı muayenesi yaptıktan sonra doğum şekline karar vericez 10 gün sonraya kontrol yazdı kilomuzda 1830 olmuş 31+4 deyiz nst ye girdim kasılma max 30 çıktı normalmiş o da, ilk defa yüzünü tam göstermedi ama gülücük attı oğluşum
Oyy masallahh ne güzel poz vermiş bizim doktor bize yandan çekim gosteriyo ya ya bebeğimizi hiç tam.goremedik meraktan delircem devlette goremiyoduk özele gittik oda tam gostermedi offKızlar kontrolden çıktım şimdi bebek baş aşağı dönmüş bayadır makat duruşluydu, herşey normal gözüküyor şükürbi sonraki kontrolde çatı muayenesi yaptıktan sonra doğum şekline karar vericez 10 gün sonraya kontrol yazdı kilomuzda 1830 olmuş 31+4 deyiz nst ye girdim kasılma max 30 çıktı normalmiş o da, ilk defa yüzünü tam göstermedi ama gülücük attı oğluşum
Teşekkür ederiz inşallahMaşallah Çağan'a, bol bol gülsün insallah hep böyle. Çatı muayenesi bu kadar erken mi ya?
Bizde hep yüz tam açık oluyorsu iki elini kalırmış alttan gülüyordu bu seferOyy masallahh ne güzel poz vermiş bizim doktor bize yandan çekim gosteriyo ya ya bebeğimizi hiç tam.goremedik meraktan delircem devlette goremiyoduk özele gittik oda tam gostermedi offbaş aşağı olunca altta baskı oluyormu çok canım
Evet alabilirsin.Kızlar ben geçen bir buçuk hafta önce kontrole gittim özele gidiyorum hep . Ama bu hafta çalışabilir raporu almam lazım .
Devlete gitsem tek seferlik oradan alsam randevu rapor alabilir miyim ?
O zaman devlete gidip yarın alayım teşekkür ederim canımEvet alabilirsin.
Enox değil ama oksapar 0.4 kullanıyorum ve koldan kendim vuruyorum, göbekten vurmaya korkuyorum ben.Kızlar merhaba ben normalde ecopirin 100 mg kullanıyorum ama cumartesi günü gece uykumda kan kustum pıhtı değerim de yüksek çıktı reflüden ya da mide kanamasından şüphelendiler ama midemde ağrı olmadığı için reflü ağza gelebiliyor muş yatarken. doktor Enox 0,4 ml günde bir defa koldan vurulmamı söyledi pıhtılaşma için daha etkili olacakmış. Kullanan var mı bu ilacı ? koldan kendim vurabilir miyim zor mu ?
MaşaAllahKızlar kontrolden çıktım şimdi bebek baş aşağı dönmüş bayadır makat duruşluydu, herşey normal gözüküyor şükürbi sonraki kontrolde çatı muayenesi yaptıktan sonra doğum şekline karar vericez 10 gün sonraya kontrol yazdı kilomuzda 1830 olmuş 31+4 deyiz nst ye girdim kasılma max 30 çıktı normalmiş o da, ilk defa yüzünü tam göstermedi ama gülücük attı oğluşum
Bende ecopirin 100luk kullaniyorum.zarari mi oluyor ki korktum şimdi bakKızlar merhaba ben normalde ecopirin 100 mg kullanıyorum ama cumartesi günü gece uykumda kan kustum pıhtı değerim de yüksek çıktı reflüden ya da mide kanamasından şüphelendiler ama midemde ağrı olmadığı için reflü ağza gelebiliyor muş yatarken. doktor Enox 0,4 ml günde bir defa koldan vurulmamı söyledi pıhtılaşma için daha etkili olacakmış. Kullanan var mı bu ilacı ? koldan kendim vurabilir miyim zor mu ?
Hametan olur yanık fln olunca ben sürüyorum.Hametan var o olurmu acaba
Evet alabilirsin cnm.Kızlar ben geçen bir buçuk hafta önce kontrole gittim özele gidiyorum hep . Ama bu hafta çalışabilir raporu almam lazım .
Devlete gitsem tek seferlik oradan alsam randevu rapor alabilir miyim ?
Özele göre 1 dk çok az bence. İnsanlar boşuna özele gitmiyor daha fazla ilgilenilmek adına gidiyor.O zaman devlete gidip yarın alayım teşekkür ederim canım
Doktorumdan iyice soğudum doğuma yakım hiç iyi olmadı buher kontrolde her şey yolunda diyor şükür ama 1 dk ancak bakıyor bebeğe çok kısa . Güya özel . Doğum hakkında konuşmak istiyoruz daha erken diyor sürekli . Çünkü çok hastası var geçiştiriyor gibi geliyor bana .
zararı var demedi bana yeterli gelmemiş korkmayınBende ecopirin 100luk kullaniyorum.zarari mi oluyor ki korktum şimdi bak
Hametan olur yanık fln olunca ben sürüyorum.
Evet alabilirsin cnm.
Evet yani bir gün için haddinden fazla hasta kabul ediyor bedelini biz ödüyoruz . Muayene 1 dk en en fazla 1.5 dk sürüyor . Uzun bakması için illa bir sorum olması gerekiyormuş gibi . Muayeneden spnra var mı sorunuz diyor sonra acele acele onları soruyoruz.Özele göre 1 dk çok az bence. İnsanlar boşuna özele gitmiyor daha fazla ilgilenilmek adına gidiyor.
ben devlete gidiyorum ve benimde çok kısa sürüyo ama bu normal yani sormam gereken birşey varsa ultrasonla bakarken hızlıca soruyorumEvet yani bir gün için haddinden fazla hasta kabul ediyor bedelini biz ödüyoruz . Muayene 1 dk en en fazla 1.5 dk sürüyor . Uzun bakması için illa bir sorum olması gerekiyormuş gibi . Muayeneden spnra var mı sorunuz diyor sonra acele acele onları soruyoruz.
Burada hastane ve doktor sıkıntısı olmasa gitmem ama mecburum
Yoğun olan doktorlar öyle yapıyodur belki ama sonuçta bizim sürecimizi onlar takip ediyor daha çok açıklayıcı olmaları gerekir.Özelde devam etmeyi düşünüyorsan farklı bir doktor mu bulmaya çalışsan.Ben hem özele hem devlete gidiyorum iki doktorumdan da memnunum sadece doğumu nerede yapsam karar veremedim.Erken olursa devlet hastanesi olsun istiyorum vakitli olursa özelde düşünüyorum.Tahmini doğum tarihim 9 ocak tamamlayıcı sigortamda doğum teminatım vardı 12 sinde yenilemem lazım doğurur muyum bakalım o zamanaO zaman devlete gidip yarın alayım teşekkür ederim canım
Doktorumdan iyice soğudum doğuma yakım hiç iyi olmadı buher kontrolde her şey yolunda diyor şükür ama 1 dk ancak bakıyor bebeğe çok kısa . Güya özel . Doğum hakkında konuşmak istiyoruz daha erken diyor sürekli . Çünkü çok hastası var geçiştiriyor gibi geliyor bana .