Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kızlar kontrolden çıktım şimdi bebek baş aşağı dönmüş bayadır makat duruşluydu, herşey normal gözüküyor şükürbi sonraki kontrolde çatı muayenesi yaptıktan sonra doğum şekline karar vericez 10 gün sonraya kontrol yazdı kilomuzda 1830 olmuş 31+4 deyiz nst ye girdim kasılma max 30 çıktı normalmiş o da, ilk defa yüzünü tam göstermedi ama gülücük attı oğluşum

Eklentiler

• IMG_9871.jpeg
    94,6 KB · Görüntüleme: 35
Maşallah Çağan'a, bol bol gülsün insallah hep böyle. Çatı muayenesi bu kadar erken mi ya?

Oyy yanaklaşmışlar iyice maşallah canım çatı için erken değil mi benim doktor 36 gibi yapıyor nişan falan gelebiliyor çatıdan sonra

Oyy masallahh ne güzel poz vermiş bizim doktor bize yandan çekim gosteriyo ya ya bebeğimizi hiç tam.goremedik meraktan delircem devlette goremiyoduk özele gittik oda tam gostermedi offbaş aşağı olunca altta baskı oluyormu çok canım

Bizde hep yüz tam açık oluyorsu iki elini kalırmış alttan gülüyordu bu sefer bu haftaya kadar tekmeleri hep altta hissediyordum o zamn vajinada daha çok baskı var gibiydi şuan daha rahat canım. birdahakine yine özele gidersen sen biraz doktoru darla bizimde bugun elini yüzüne getirdi hep biraz daha bakalım alttan yandan falan dedim anca bu kadar açtırabildik

Kızlar ben geçen bir buçuk hafta önce kontrole gittim özele gidiyorum hep . Ama bu hafta çalışabilir raporu almam lazım .

Devlete gitsem tek seferlik oradan alsam randevu rapor alabilir miyim ?

Evet alabilirsin.
O zaman devlete gidip yarın alayım teşekkür ederim canım
Doktorumdan iyice soğudum doğuma yakım hiç iyi olmadı bu her kontrolde her şey yolunda diyor şükür ama 1 dk ancak bakıyor bebeğe çok kısa . Güya özel . Doğum hakkında konuşmak istiyoruz daha erken diyor sürekli . Çünkü çok hastası var geçiştiriyor gibi geliyor bana .

Enox değil ama oksapar 0.4 kullanıyorum ve koldan kendim vuruyorum, göbekten vurmaya korkuyorum ben.
Başlarda daha çok acıyordu ama şuanda alıştım pek acımıyor, sadece bazı yerlere vurunca çok morarıyor ama o da sonra geçiyor

MaşaAllah
Canım medardaki doktora mı gittiniz, nasıldı muayenesi, memnun kaldınız mı

Bende ecopirin 100luk kullaniyorum.zarari mi oluyor ki korktum şimdi bak
Hametan var o olurmu acaba
Hametan olur yanık fln olunca ben sürüyorum.
Kızlar ben geçen bir buçuk hafta önce kontrole gittim özele gidiyorum hep . Ama bu hafta çalışabilir raporu almam lazım .

Devlete gitsem tek seferlik oradan alsam randevu rapor alabilir miyim ?
Evet alabilirsin cnm.

Özele göre 1 dk çok az bence. İnsanlar boşuna özele gitmiyor daha fazla ilgilenilmek adına gidiyor.

Özele göre 1 dk çok az bence. İnsanlar boşuna özele gitmiyor daha fazla ilgilenilmek adına gidiyor.
Evet yani bir gün için haddinden fazla hasta kabul ediyor bedelini biz ödüyoruz . Muayene 1 dk en en fazla 1.5 dk sürüyor . Uzun bakması için illa bir sorum olması gerekiyormuş gibi . Muayeneden spnra var mı sorunuz diyor sonra acele acele onları soruyoruz.
Burada hastane ve doktor sıkıntısı olmasa gitmem ama mecburum

ben devlete gidiyorum ve benimde çok kısa sürüyo ama bu normal yani sormam gereken birşey varsa ultrasonla bakarken hızlıca soruyorum bi kez öğleden sonra sonuç göstermeye gitmiştim o zaman baya sohbet etmiştik doktorla

Yoğun olan doktorlar öyle yapıyodur belki ama sonuçta bizim sürecimizi onlar takip ediyor daha çok açıklayıcı olmaları gerekir.Özelde devam etmeyi düşünüyorsan farklı bir doktor mu bulmaya çalışsan.Ben hem özele hem devlete gidiyorum iki doktorumdan da memnunum sadece doğumu nerede yapsam karar veremedim.Erken olursa devlet hastanesi olsun istiyorum vakitli olursa özelde düşünüyorum.Tahmini doğum tarihim 9 ocak tamamlayıcı sigortamda doğum teminatım vardı 12 sinde yenilemem lazım doğurur muyum bakalım o zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…