Başka doktor bulamadım maalesefYoğun olan doktorlar öyle yapıyodur belki ama sonuçta bizim sürecimizi onlar takip ediyor daha çok açıklayıcı olmaları gerekir.Özelde devam etmeyi düşünüyorsan farklı bir doktor mu bulmaya çalışsan.Ben hem özele hem devlete gidiyorum iki doktorumdan da memnunum sadece doğumu nerede yapsam karar veremedim.Erken olursa devlet hastanesi olsun istiyorum vakitli olursa özelde düşünüyorum.Tahmini doğum tarihim 9 ocak tamamlayıcı sigortamda doğum teminatım vardı 12 sinde yenilemem lazım doğurur muyum bakalım o zamana
Ben Civil ve Kitikateden aldım ikisi de güzeldi.Kızlar ben patik gibi şeyler hiç almadım bir iki tane istiyorum öneriniz var mı
Aa kötü denk gelmiş.Hangi şehirdeydin belki yakında bir ile mi gitsen diyeceğim ama uzaksa o da zor olurBaşka doktor bulamadım maalesef
Ben de doğumu nerede yaparım hala karar veremedik . Gittiğim özel hastanenin bebek yoğun bakımı için söylentiler çıktı. Soruşturma yemiş sanırım . Bunları duyunca da tedirgin oldum .
Devlette yapsam inanım burada devlet hastaneleri çok kötü durumda . Öyle belirsiz bekliyoruz biz
Bence özele gidin. Ben bu zamana kadar devletten memnundum. Hep devlete gittim en son şehir hastanesinde gittiğim doktorum özele geçti. Üniversite deseniz sürekli asistanlar ile muhatap olunuyor. En azından özelde dogumunuza kim girecek aşağı yukarı belli. Sizin durumunuzda 1 2 dakika bakması belki can sıkıcı gelebilir ama doktor iyiyse ve sorularınızı alıyorsa bu bile bir şey. Ben devlette soru bile zor soruyorum. Üstelik gayet de kendini anlatan, soru sorması gereken sorunları olan biriyim. Bir de öyle olmasak vay halimize. Ben doktora soruyorum doktor bana soruyor derken muayeneden bir şey anlamadan çıkıyorum. Yarın bu nedenle özele muayene olmaya gideceğim. İnşallah bebek adamım yüzünü bana gösterir çok heyecanlıyımBaşka doktor bulamadım maalesef
Ben de doğumu nerede yaparım hala karar veremedik . Gittiğim özel hastanenin bebek yoğun bakımı için söylentiler çıktı. Soruşturma yemiş sanırım . Bunları duyunca da tedirgin oldum .
Devlette yapsam inanım burada devlet hastaneleri çok kötü durumda . Öyle belirsiz bekliyoruz biz
Ewt canım bnde sana yazcaktım, medarda Musa Yılmaz çok memnun kaldım ayrıntılı ultroson gibi kemiklerine kadar organları falan inceledi ben sevdim uzun uzun baktı keşke Burak hocadan sonra direk buna gitseydimMaşaAllah
Canım medardaki doktora mı gittiniz, nasıldı muayenesi, memnun kaldınız mı
Devletteki doktorum yüzünü görmek için uğraşmıyor ama özeldeki baya uğraşıyor beni döndürüyor bebişe birkaç hareket yapıyor.Buna rağmen sadece yarısını görebildikBence özele gidin. Ben bu zamana kadar devletten memnundum. Hep devlete gittim en son şehir hastanesinde gittiğim doktorum özele geçti. Üniversite deseniz sürekli asistanlar ile muhatap olunuyor. En azından özelde dogumunuza kim girecek aşağı yukarı belli. Sizin durumunuzda 1 2 dakika bakması belki can sıkıcı gelebilir ama doktor iyiyse ve sorularınızı alıyorsa bu bile bir şey. Ben devlette soru bile zor soruyorum. Üstelik gayet de kendini anlatan, soru sorması gereken sorunları olan biriyim. Bir de öyle olmasak vay halimize. Ben doktora soruyorum doktor bana soruyor derken muayeneden bir şey anlamadan çıkıyorum. Yarın bu nedenle özele muayene olmaya gideceğim. İnşallah bebek adamım yüzünü bana gösterir çok heyecanlıyım
Maşallah canım benimKızlar kontrolden çıktım şimdi bebek baş aşağı dönmüş bayadır makat duruşluydu, herşey normal gözüküyor şükürbi sonraki kontrolde çatı muayenesi yaptıktan sonra doğum şekline karar vericez 10 gün sonraya kontrol yazdı kilomuzda 1830 olmuş 31+4 deyiz nst ye girdim kasılma max 30 çıktı normalmiş o da, ilk defa yüzünü tam göstermedi ama gülücük attı oğluşum
Maşallah ya balyanakSelam kizlar biz de kontrolden ciktik 29+3 1700gr olmus 31. haftayla uyumlu biraz onde dedi dr. Tombik diye dalga gectik diye kizdi hemen kapadi yuzunu. Burda da kordonu öpüyor “canim kordonum bana mama getirir”
Eki Görüntüle 3505495
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba ben normalde ecopirin 100 mg kullanıyorum ama cumartesi günü gece uykumda kan kustum pıhtı değerim de yüksek çıktı reflüden ya da mide kanamasından şüphelendiler ama midemde ağrı olmadığı için reflü ağza gelebiliyor muş yatarken. doktor Enox 0,4 ml günde bir defa koldan vurulmamı söyledi pıhtılaşma için daha etkili olacakmış. Kullanan var mı bu ilacı ? koldan kendim vurabilir miyim zor mu ?
Bizde özele gittik okadar para veriyoruz ama hiç ugrasmadi bizde ilk tecrübeden bişey demek bidahakine darlicamDevletteki doktorum yüzünü görmek için uğraşmıyor ama özeldeki baya uğraşıyor beni döndürüyor bebişe birkaç hareket yapıyor.Buna rağmen sadece yarısını görebildikİnşallah siz görürsünüz Çok güzel pozlar veren bebeler var
Oyy masallahhhSelam kizlar biz de kontrolden ciktik 29+3 1700gr olmus 31. haftayla uyumlu biraz onde dedi dr. Tombik diye dalga gectik diye kizdi hemen kapadi yuzunu. Burda da kordonu öpüyor “canim kordonum bana mama getirir”
Eki Görüntüle 3505495
Teşekkür ederim canımEwt canım bnde sana yazcaktım, medarda Musa Yılmaz çok memnun kaldım ayrıntılı ultroson gibi kemiklerine kadar organları falan inceledi ben sevdim uzun uzun baktı keşke Burak hocadan sonra direk buna gitseydim
Evet canım bidhaakine öyle yapcam ilk defa özele gittik boslugumuza geldiBizde hep yüz tam açık oluyorsu iki elini kalırmış alttan gülüyordu bu seferbu haftaya kadar tekmeleri hep altta hissediyordum o zamn vajinada daha çok baskı var gibiydi şuan daha rahat canım. birdahakine yine özele gidersen sen biraz doktoru darla bizimde bugun elini yüzüne getirdi hep biraz daha bakalım alttan yandan falan dedim anca bu kadar açtırabildik
En yakın 1 buçuk saat Antep var . Maraştayım ben canım . Aslında yeni hastane açılıyor ama doğuma yetişmeyecekAa kötü denk gelmiş.Hangi şehirdeydin belki yakında bir ile mi gitsen diyeceğim ama uzaksa o da zor olur
Geçmiş olsun , kantoron yağı iyi geliyor hem yan etkisi de olmazKızlar yanık izine ne iyi gelirütü yaparken gobusume geldi de iz kaldı
Oyyyy maşallahSelam kizlar biz de kontrolden ciktik 29+3 1700gr olmus 31. haftayla uyumlu biraz onde dedi dr. Tombik diye dalga gectik diye kizdi hemen kapadi yuzunu. Burda da kordonu öpüyor “canim kordonum bana mama getirir”
Eki Görüntüle 3505495
Çok sağol kuzum kantaron yoktu hametan sürdüm mavi olandan.bide bu hametanin içindeki kağıdı okudum emziren anneler göğüs ucu yarası için kullanabiliyoruz doğrumu acaba şaşırdım bilmiyordumGeçmiş olsun , kantoron yağı iyi geliyor hem yan etkisi de olmaz
Oyyyy maşallaheee büyüklerimiz boşuma dememiş ekmek veren eli öpeceksin
Bende hiç duymamıştım , bilmiyordumÇok sağol kuzum kantaron yoktu hametan sürdüm mavi olandan.bide bu hametanin içindeki kağıdı okudum emziren anneler göğüs ucu yarası için kullanabiliyoruz doğrumu acaba şaşırdım bilmiyordum
Nazlı minnak demek kiDevletteki doktorum yüzünü görmek için uğraşmıyor ama özeldeki baya uğraşıyor beni döndürüyor bebişe birkaç hareket yapıyor.Buna rağmen sadece yarısını görebildikİnşallah siz görürsünüz Çok güzel pozlar veren bebeler var