Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Başka doktor bulamadım maalesef
Ben de doğumu nerede yaparım hala karar veremedik . Gittiğim özel hastanenin bebek yoğun bakımı için söylentiler çıktı. Soruşturma yemiş sanırım . Bunları duyunca da tedirgin oldum .
Devlette yapsam inanım burada devlet hastaneleri çok kötü durumda . Öyle belirsiz bekliyoruz biz

Aa kötü denk gelmiş.Hangi şehirdeydin belki yakında bir ile mi gitsen diyeceğim ama uzaksa o da zor olur

Bence özele gidin. Ben bu zamana kadar devletten memnundum. Hep devlete gittim en son şehir hastanesinde gittiğim doktorum özele geçti. Üniversite deseniz sürekli asistanlar ile muhatap olunuyor. En azından özelde dogumunuza kim girecek aşağı yukarı belli. Sizin durumunuzda 1 2 dakika bakması belki can sıkıcı gelebilir ama doktor iyiyse ve sorularınızı alıyorsa bu bile bir şey. Ben devlette soru bile zor soruyorum. Üstelik gayet de kendini anlatan, soru sorması gereken sorunları olan biriyim. Bir de öyle olmasak vay halimize. Ben doktora soruyorum doktor bana soruyor derken muayeneden bir şey anlamadan çıkıyorum. Yarın bu nedenle özele muayene olmaya gideceğim. İnşallah bebek adamım yüzünü bana gösterir çok heyecanlıyım

MaşaAllah
Canım medardaki doktora mı gittiniz, nasıldı muayenesi, memnun kaldınız mı
Ewt canım bnde sana yazcaktım, medarda Musa Yılmaz çok memnun kaldım ayrıntılı ultroson gibi kemiklerine kadar organları falan inceledi ben sevdim uzun uzun baktı keşke Burak hocadan sonra direk buna gitseydim

Devletteki doktorum yüzünü görmek için uğraşmıyor ama özeldeki baya uğraşıyor beni döndürüyor bebişe birkaç hareket yapıyor.Buna rağmen sadece yarısını görebildikİnşallah siz görürsünüzÇok güzel pozlar veren bebeler var

Maşallah canım benim
Maşallah ya balyanak

Çok geçmiş olsun Ben vuruyorum , Koldan kendin vuramazsın bence zor olur. Bacak ve ya göbekten de vurabilirsin. Ben uzun zamandır kullandığım için göbekten vuruyorum ama sen ilk defa yapacağın için bacaktan dene bence.

Bizde özele gittik okadar para veriyoruz ama hiç ugrasmadi bizde ilk tecrübeden bişey demek bidahakine darlicam

Ewt canım bnde sana yazcaktım, medarda Musa Yılmaz çok memnun kaldım ayrıntılı ultroson gibi kemiklerine kadar organları falan inceledi ben sevdim uzun uzun baktı keşke Burak hocadan sonra direk buna gitseydim
Teşekkür ederim canım acaba normal doğumda yaptırıyor mu, bazı doktorlar çok sezaryen yanlısı, ama sana bir dahakine doğum şeklini konuşuruz dediğine göre yaptırır sanırım, bir bakayım ben de

Evet canım bidhaakine öyle yapcam ilk defa özele gittik boslugumuza geldi

Kızlar yanık izine ne iyi gelir ütü yaparken gobusume geldi de iz kaldı
Geçmiş olsun , kantoron yağı iyi geliyor hem yan etkisi de olmaz
Oyyyy maşallah eee büyüklerimiz boşuma dememiş ekmek veren eli öpeceksin

Geçmiş olsun , kantoron yağı iyi geliyor hem yan etkisi de olmaz

Oyyyy maşallah eee büyüklerimiz boşuma dememiş ekmek veren eli öpeceksin
Çok sağol kuzum kantaron yoktu hametan sürdüm mavi olandan.bide bu hametanin içindeki kağıdı okudum emziren anneler göğüs ucu yarası için kullanabiliyoruz doğrumu acaba şaşırdım bilmiyordum

Nazlı minnak demek ki Az kaldı zaten ben yüzünü bir kez ayrıntılıda gördüm 22. hafta idi. Şimdi artık 33, kocaman olmuştur, yine deli gibi merak ediyorum. Hatta videosu bile var kafasını kaşıyor oğlum düşünceli düşünceli. Annem bitli diyor ona ahahah Videoyu izleyince sanki kirt kirt ses geliyor kafasından minnoşumun

Bizim de kontrolümüz vardı bugün. Sat tarihini yakalamis artık 35+4 olmuşuz önden gidiyor bebiş kilomuz 2800 olmuş. Benim doktorum doğum yöntemi hakkında hiçbir şey söylemiyor kızlar ya ısrarla soruyorum daha var bebek kendi belirleyecek vs gibi şeyler söylüyor. Hareket etmem lazım mı hocam yürüyüş vs önerir misiniz dedim sen normal hayatına devam et dedi şaşırdım Çok relax bir doktor ya bu rahatlık beni streslendiriyor. Bu arada çalışamaz raporumu aldım artık.

Eklentiler

• 1000123527.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 15
cinnabon hatırladığım kadarıyla owlinin doğum korsesini almıştın. Bedenini neye göre karar verdin? Doğumdan sonraki bel ölçüsüne göre mü şu ana göre mi karar vereceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…