Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kizlar ayakları ve ayak bilekleri şişen var mı aranızda.benim oğlumda da şişmişti.ama simdi ayak bileklerim ayaklarım siskinlikten dolayı acımaya başladı .nerdeyse üstüne basamicam
Merhaba, Yakın zamanda tahlil yaptırdınız mı? Tansiyon öykünüz var mı? Bir doktora görünüp preeklampsi şüphesini elemek için tahlil yaptırsanız iyi olur belki. Benim de elim ayağım yüzüm şişmişti. Eşim de sağlıkçı direk acile gidip tahlilleri verdik .idrarda protein vs var mı diye. Temkinli olmak da fayda var.

kıyamam size ya :) ben de geçen hafta sezeryana girmiştim yine anestezi iğnesinin yapılışını bile hissettim gerçek gibiydi:) Allah yardımcımız olsun :)

kıyamam size ya :) ben de geçen hafta sezeryana girmiştim yine anestezi iğnesinin yapılışını bile hissettim gerçek gibiydi:) Allah yardımcımız olsun :)
Aminn cümlemize
geçen haftalarda da göbek deliğimden çıkmaya çalışıyodu Doğum korkusu geliyo herhalde. Vallahi çok fena. Daha önce beyin ameliyatım olduğu için ıkınmam sakıncalı sezaryen olacak aslında ama yine de korkulu doğum rüyaları geliyo

Kizlar ayakları ve ayak bilekleri şişen var mı aranızda.benim oğlumda da şişmişti.ama simdi ayak bileklerim ayaklarım siskinlikten dolayı acımaya başladı .nerdeyse üstüne basamicam
Benimde şişmeye başladı özellikle sol ayağım canım ayaklarını yüksekte tutmaya çalış altına yastık köy bide ben soğuk su tutuyorum iyi geliyor

şimdilik karışık koydum haftaya memlekete gidicez ordanda getirceklerim var en son aylara göre sıralıcan organizerimde yetmedi bi set daha alıcam
Çok güzel olmuş eline sağlık , güle güle kullanın hepsini
Kızlar göğüs ucunuz kaşınıyor mu ? şimdiden göğüs ucu kremi sürebilir miyim bir de soyulmaya da başladı
Canım kaşınma değil ama soyulma ve çatlama gibi bir şeyler olmuştu ablam kreme başlamamak söyledi , hastanedeki hemşireye sordum o da evet kullanmaya başlaman lazım artık dedi.
Kızlar ben patik gibi şeyler hiç almadım bir iki tane istiyorum öneriniz var mı
Kitikate ve lcw bakabilirsin bence. Hatta lcw de daha çok çeşit var
Canım sen sezaryan olmayacak mısın ? Serklaj dikişşni önden mi alacaklar ?
Şimdi gittiğinde kocaman olmuş olacak şok olacaksın güzel geçer inşallah kontrolün , haber ver bize de
Oyyyy maşallah çok tatlı yaa ayy maşallah kocaman olmuşsunuz siz
Bence rahat doktor daha iyi canım , panik olanlar bizleri de panikletiyor boştan yere
cinnabon hatırladığım kadarıyla owlinin doğum korsesini almıştın. Bedenini neye göre karar verdin? Doğumdan sonraki bel ölçüsüne göre mü şu ana göre mi karar vereceğiz
Evet cinnabon bizi linkler misin? Hangisinden aldın bir de premium olandan mi diğerinden mi?
Kızlar ebebekte indirim vardı , normal olan korseden aldım ben. İndirim sadece siyah renk ve L bedende olduğu için onu aldım ancak bana dar oldu tabi ki iade etmedim ama biraz zayıflayınca kullanırım diye düşündüm. tekrar xl/xxl olanı da alacağım. Belinizi ölçüp Resimdeki ölçülere göre almak gerekiyormuş.

Kapı süsümüz geldii çok beğendik biz instagramda baykuscraft sayfasına bakabilirsiniz kızlar, 1 haftada teslim edildi
Çok güzel olmuş , güzel günlerde kullanın
Kızlar lansinohun elektrkli sağım makinesini alanlar denediniz mi hiç prize takılı olunca çalışıyor adaptör şarj olmuyor muydu acaba bizimkinde mi sıkıntı var
Canım ben çiftlisini aldım denedik adaptörden şarj olmuyor eğer kablosuz kullanmak istiyorsan altta pil yeri var oraya pil takmak lazım.
Maşallah belki adet tarihine göre olanı söylüyordur
Gecmiş olsun canim Ben oksapar kullaniyorum gobekten vuruyorum bence koldan az aciyor
Evet bence de en az acıyan yer göbek. Hatta bazı noktalar hiç acımıyor ben iğneyi vurmadan önce göbeğimin etrafında iğneyi hafif hafif dokundurup acımayan noktayı buluyorum. İlk yapmaya başladığım zamanlar sürekli morarıyordum böyle yapmaya başlayınca morarmıyorda.
Bugün benimde kontrolüm vardi ama dün aksam balik yemistik eşim ufak zehirlendi sanirim istifra etti sabaha kadar iptal ettim randevumu allahtan bana ve ogluma bisey olmadi
Geçmiş olsun , keşke eşine de bir şey olmasaydı ama en azından sen ve oğluna bir şey olmamış
Ya allahım surata bak tam mıncırmalık maşallah
Bana daha nst için hiçbirşey demediler ne devlet ne özel. Kaçıncı haftada bakmaları gerekiyor? Geçen hafta da devlete gitmiştim hiçbişey demediler
32 haftadan sonra oluyor nst diye biliyorum.
Kizlar ankarada olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz birde bebeginin kordonu boynuna dilanmisti bir arkadaşimiz o ne oldu ismini hatirlayamadim
evet iyi hatırlattın ya. @zeynepthevideographercnm nasıl oldunuz ?

Kızlar ben az önce owli korseden aldım m beden tercih ettim orada ölçüde yönlendiriyor şuan L bedenim doğumdan 10 gün sonra başlasam m olurum daha önce ki doğumumdan tahmin ederek seçtim ben

Benim ayaklarım her gün şişiyor 38 numara giyiyordum normalde 40,5 yeni ayakkabı aldım, akşamları ayaklarımı çok sıkmaya başlamıştı. Hatta benim sağ ayağım sol ayağıma göre çok daha fazla şişiyor. Ağustos sonunda bir fotoğraf paylaşmıştım burda hatta.

gunaydın güzel anneler:) 33+4 teyiz aksamdan berı bıryere toplanyr sertleşyrz ve belime kaurgalarma agrı vuruyr . işteyim masa başıyım ama zorlnmaya basladım. bırde ayaklrım kesılıyor bole sankı cok yurmusum kosmusum gbı bır değişik olyr oturrken bıle bole yasayn varmı hadı bel agrılarını anlyrm da bu bacaklarm bı degsk geldı . valah

cinnabon ben yine ilk hamileligimden anlaticm ben de owli korse kullanmistim ama belim nisbeten ince basenli simitli oldugum icin korse hep yukari kaydi simidim firladi. Cok verim alamadim yani. Simdi bir fenomenin tavsiye ettigi beli toparlayicili sikilastiricili tayt pantolon tarzi bisey aldim. Los ojos markayı tavsiye etmisti. Henuz kullanmadim bilemiyorum ama denemek isteyen olursa soyleyeyim dedim

aaa benimde vücut yapım senin gibi , kum saati yani. Bak hiç öyle düşünmemiştim. Los ojos un bir çok ürünü var aslında bende , link atsana bi hangisiymiş ?

Merhaba canım , yalancı kasılma oluyordur diye düşünüyorum. Düzenli aralıklarla olmuyor değil mi ?

Ay onu hic goremedim bana verdiği kagitta cikmamis o.
Bi de neden bana 2 aralikta hastaneden calisabilir raporu alcan dedi onu da çözemedim bak 32.hafta alinip isyerine verilmiyo mu? E ben ozmn şu an kacinci haftayim kafamda deli sorular

Bi de neden bana 2 aralikta hastaneden calisabilir raporu alcan dedi onu da çözemedim bak 32.hafta alinip isyerine verilmiyo mu? E ben ozmn şu an kacinci haftayim kafamda deli sorular
Sizin sat benimle aynı sanırım 19 nisan. Ona göre 29kasım cuma 32 doluyor. Hastanede rapor bölümü tam o gün rapor almaya gelin hafta kaybı olmaması için dedi bana

Benim ilk gebelegimde bu konuda cok sikinti uasamistim. Doktorum varis corabi kullanmami soylemisti. Sadece yatarken cikariyordum. Parmak ucu acik olanini tavsiye ederim almak kstersen eger
Çorap giymede de zorlanıyorum.ayaklarim çıplak olmalı sikmamali gibi.ama Dr a sorcam bı.
Evet perşembe yaptirdim herşey normal dedi dr.idrar kan vs.
Benimde şişmeye başladı özellikle sol ayağım canım ayaklarını yüksekte tutmaya çalış altına yastık köy bide ben soğuk su tutuyorum iyi geliyor
Evet evet kuzum sol daha rahatsız edici halde şuan.bildigin odun oldu resmen.arada su tutuyorum bende ama geçici çözüm oluyor hep.
Canım bı şikayetin mi vardı acaba geçen haftalarda ve develtte gittiğimde biraz ağrım oldu geçti dedim nst ye gir isterden dedi geçti gerek yok dedim girmedimbelki seninkide öyle biseydir
Yok ayak şişmesi dışında bsy yok şükür.dr a da demedim ayaklarım sisiyor die.suyu fazla kacirinca oluyor şişme büyük ihtimal.oglumda öyleydi.suyu azaltinca sismiyordu.ama insan suya aserer mi öyleydim oğlumda.
Bnm sol daha fazla rahatsız ediyor.bide sol ayak problemliydi bnm.ondan mi acaba diyorum.
Bnm de aynı.karnim bacaklarıma engel oluyor sanki yürümekte oturmakta zorlanıyorum.bel ağrım cabasi.

Canım sen sata göre hesapla kaç hafta olduğunu raporu da ona göre al. Hastaneye gittiğinde de sana sat soracaklar. Tam 32. Haftada alman lazım çalışabilir raporunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…