- 4 Eylül 2018
- 1.144
- 2.517
- 36
Merhaba, Yakın zamanda tahlil yaptırdınız mı? Tansiyon öykünüz var mı? Bir doktora görünüp preeklampsi şüphesini elemek için tahlil yaptırsanız iyi olur belki. Benim de elim ayağım yüzüm şişmişti. Eşim de sağlıkçı direk acile gidip tahlilleri verdik .idrarda protein vs var mı diye. Temkinli olmak da fayda var.Kizlar ayakları ve ayak bilekleri şişen var mı aranızda.benim oğlumda da şişmişti.ama simdi ayak bileklerim ayaklarım siskinlikten dolayı acımaya başladı .nerdeyse üstüne basamicam
kıyamam size ya :) ben de geçen hafta sezeryana girmiştim yinerüyalarımda doğurmaya başladım allaahımmm yardımrüyamda bi bakıyorum aşağıdan eli çıkmış. Doktorumu arıyorum, elini sev geri sokmaya çalış. Daha erken diyo anksiyetem geliyor yavaş yavaş
Aminn cümlemizekıyamam size ya :) ben de geçen hafta sezeryana girmiştim yineanestezi iğnesinin yapılışını bile hissettim gerçek gibiydi:) Allah yardımcımız olsun :)
Benimde şişmeye başladı özellikle sol ayağım canım ayaklarını yüksekte tutmaya çalış altına yastık köy bide ben soğuk su tutuyorum iyi geliyorKizlar ayakları ve ayak bilekleri şişen var mı aranızda.benim oğlumda da şişmişti.ama simdi ayak bileklerim ayaklarım siskinlikten dolayı acımaya başladı .nerdeyse üstüne basamicam
Canım bı şikayetin mi vardı acaba geçen haftalarda ve develtte gittiğimde biraz ağrım oldu geçti dedim nst ye gir isterden dedi geçti gerek yok dedim girmedimBen 32haftaliktim.nst istedi Dr. Şehir Hastanesi'ne gidiyorum.
Çok güzel olmuş eline sağlık , güle güle kullanın hepsinişimdilik karışık koydum haftaya memlekete gidicez ordanda getirceklerim var en son aylara göre sıralıcan organizerimde yetmedi bi set daha alıcam
Canım kaşınma değil ama soyulma ve çatlama gibi bir şeyler olmuştu ablam kreme başlamamak söyledi , hastanedeki hemşireye sordum o da evet kullanmaya başlaman lazım artık dedi.Kızlar göğüs ucunuz kaşınıyor mu ? şimdiden göğüs ucu kremi sürebilir miyim bir de soyulmaya da başladı
Kitikate ve lcw bakabilirsin bence. Hatta lcw de daha çok çeşit varKızlar ben patik gibi şeyler hiç almadım bir iki tane istiyorum öneriniz var mı
Canım sen sezaryan olmayacak mısın ? Serklaj dikişşni önden mi alacaklar ?Teşekkür ederim canımacaba normal doğumda yaptırıyor mu, bazı doktorlar çok sezaryen yanlısı, ama sana bir dahakine doğum şeklini konuşuruz dediğine göre yaptırır sanırım, bir bakayım ben de
Şimdi gittiğinde kocaman olmuş olacak şok olacaksınNazlı minnak demek kiAz kaldı zaten ben yüzünü bir kez ayrıntılıda gördüm 22. hafta idi. Şimdi artık 33, kocaman olmuştur, yine deli gibi merak ediyorum. Hatta videosu bile var kafasını kaşıyor oğlum düşünceli düşünceli. Annem bitli diyor ona ahahah Videoyu izleyince sanki kirt kirt ses geliyor kafasından minnoşumun
Oyyyy maşallah çok tatlı yaaBizim de kontrolümüz vardı bugün. Sat tarihini yakalamis artık 35+4 olmuşuz önden gidiyor bebiş kilomuz 2800 olmuş. Benim doktorum doğum yöntemi hakkında hiçbir şey söylemiyor kızlar ya ısrarla soruyorum daha var bebek kendi belirleyecek vs gibi şeyler söylüyor. Hareket etmem lazım mı hocam yürüyüş vs önerir misiniz dedim sen normal hayatına devam et dedi şaşırdımÇok relax bir doktor ya bu rahatlık beni streslendiriyor. Bu arada çalışamaz raporumu aldım artık.
cinnabon hatırladığım kadarıyla owlinin doğum korsesini almıştın. Bedenini neye göre karar verdin? Doğumdan sonraki bel ölçüsüne göre mü şu ana göre mi karar vereceğiz
Kızlar ebebekte indirim vardı , normal olan korseden aldım ben. İndirim sadece siyah renk ve L bedende olduğu için onu aldım ancak bana dar oldu tabi kiEvetcinnabon bizi linkler misin? Hangisinden aldın bir de premium olandan mi diğerinden mi?
Çok güzel olmuş , güzel günlerde kullanınKapı süsümüz geldii çok beğendik bizinstagramda baykuscraft sayfasına bakabilirsiniz kızlar, 1 haftada teslim edildi
Canım ben çiftlisini aldım denedik adaptörden şarj olmuyor eğer kablosuz kullanmak istiyorsan altta pil yeri var oraya pil takmak lazım.Kızlar lansinohun elektrkli sağım makinesini alanlar denediniz mi hiç prize takılı olunca çalışıyor adaptör şarj olmuyor muydu acaba bizimkinde mi sıkıntı var
MaşallahKizlar bugun bizim de kontrol vardi. Ben uygulamadan 30+3 diye görüyorum hatta dr'un ciktisinda da 30w3d yazio ama dr bana 28.29 haftada gibisin dedi bizim kontrollerimiz sonucunda. Bebek 1kilo 313 gram ve 38 cm imis. Normal dedi. 20-22 ocak gibi dogum olur dedi sezeryan dedim ben. Yaklasik 50 cm ve 3300 kg dogar dedi. Benm anlamadığım neden kagitta yazan 30+3 sun demiyo? Resmini de attim oğlanın:)
Evet bence de en az acıyan yer göbek. Hatta bazı noktalar hiç acımıyor ben iğneyi vurmadan önce göbeğimin etrafında iğneyi hafif hafif dokundurup acımayan noktayı buluyorum. İlk yapmaya başladığım zamanlar sürekli morarıyordum böyle yapmaya başlayınca morarmıyorda.Gecmiş olsun canim Ben oksapar kullaniyorum gobekten vuruyorum bence koldan az aciyor
Geçmiş olsun , keşke eşine de bir şey olmasaydı ama en azından sen ve oğluna bir şey olmamışBugün benimde kontrolüm vardi ama dün aksam balik yemistik eşim ufak zehirlendi sanirim istifra etti sabaha kadar iptal ettim randevumu allahtan bana ve ogluma bisey olmadi
Ya allahım surata bak tam mıncırmalıkEki Görüntüle 3505993
Bizimkinin 29 haftalık fotisişuan 31 haftalık olduk. Valla yüzünü o kadar zor gördük ki bir saat sürekli çikolata yiyip tekrar baktık.. Pipisini görmesek kız olduguna inanıcam
32 haftadan sonra oluyor nst diye biliyorum.Bana daha nst için hiçbirşey demediler ne devlet ne özel. Kaçıncı haftada bakmaları gerekiyor? Geçen hafta da devlete gitmiştim hiçbişey demediler
evet iyi hatırlattın ya. @zeynepthevideographercnm nasıl oldunuz ?Kizlar ankarada olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz birde bebeginin kordonu boynuna dilanmisti bir arkadaşimiz o ne oldu ismini hatirlayamadim
Lokman hekim akay hastanesine gidiyorum canımKizlar ankarada olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz birde bebeginin kordonu boynuna dilanmisti bir arkadaşimiz o ne oldu ismini hatirlayamadim
Ağrılarımdan bahsettim magnezyuma devam et dedi. Magnezyumla geçmiyorsa başka yapacak bir şey yok dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim 34. Haftada o zamana kadar devam edeceğim şimdilik.Canım sordun mu doktoruna ne zaman kadar kullan dedi magnezyuma ?
Benim ayaklarım her gün şişiyorKizlar ayakları ve ayak bilekleri şişen var mı aranızda.benim oğlumda da şişmişti.ama simdi ayak bileklerim ayaklarım siskinlikten dolayı acımaya başladı .nerdeyse üstüne basamicam
Ay onu hic goremedim bana verdiği kagitta cikmamis o.Kağıtta yazan sat tarihine göre günün oluyor diye biliyorum canım, yandaki diğer ölçümlerde bebeğin uyumlu olduğu hafta yazıyor olması lazım onlarda 28 29 mu yazıyordu.
aaa benimde vücut yapım senin gibi , kum saati yani. Bak hiç öyle düşünmemiştim. Los ojos un bir çok ürünü var aslında bende , link atsana bi hangisiymiş ?cinnabon ben yine ilk hamileligimden anlaticm ben de owli korse kullanmistim ama belim nisbeten ince basenli simitli oldugum icin korse hep yukari kaydi simidim firladi. Cok verim alamadim yani. Simdi bir fenomenin tavsiye ettigi beli toparlayicili sikilastiricili tayt pantolon tarzi bisey aldim. Los ojos markayı tavsiye etmisti. Henuz kullanmadim bilemiyorum ama denemek isteyen olursa soyleyeyim dedim
Merhaba canım , yalancı kasılma oluyordur diye düşünüyorum. Düzenli aralıklarla olmuyor değil mi ?gunaydın güzel anneler:) 33+4 teyiz aksamdan berı bıryere toplanyr sertleşyrz ve belime kaurgalarma agrı vuruyr . işteyim masa başıyım ama zorlnmaya basladım. bırde ayaklrım kesılıyor bole sankı cok yurmusum kosmusum gbı bır değişik olyr oturrken bıle bole yasayn varmı hadı bel agrılarını anlyrm da bu bacaklarm bı degsk geldı . valah
Bi de neden bana 2 aralikta hastaneden calisabilir raporu alcan dedi onu da çözemedim bakAy onu hic goremedim bana verdiği kagitta cikmamis o.
Sizin sat benimle aynı sanırım 19 nisan. Ona göre 29kasım cuma 32 doluyor. Hastanede rapor bölümü tam o gün rapor almaya gelin hafta kaybı olmaması için dedi banaBi de neden bana 2 aralikta hastaneden calisabilir raporu alcan dedi onu da çözemedim bak32.hafta alinip isyerine verilmiyo mu? E ben ozmn şu an kacinci haftayim kafamda deli sorular
Çorap giymede de zorlanıyorum.ayaklarim çıplak olmalı sikmamali gibi.ama Dr a sorcam bı.Benim ilk gebelegimde bu konuda cok sikinti uasamistim. Doktorum varis corabi kullanmami soylemisti. Sadece yatarken cikariyordum. Parmak ucu acik olanini tavsiye ederim almak kstersen eger
Evet perşembe yaptirdim herşey normal dedi dr.idrar kan vs.Merhaba, Yakın zamanda tahlil yaptırdınız mı? Tansiyon öykünüz var mı? Bir doktora görünüp preeklampsi şüphesini elemek için tahlil yaptırsanız iyi olur belki. Benim de elim ayağım yüzüm şişmişti. Eşim de sağlıkçı direk acile gidip tahlilleri verdik .idrarda protein vs var mı diye. Temkinli olmak da fayda var.
Evet evet kuzum sol daha rahatsız edici halde şuan.bildigin odun oldu resmen.arada su tutuyorum bende ama geçici çözüm oluyor hep.Benimde şişmeye başladı özellikle sol ayağım canım ayaklarını yüksekte tutmaya çalış altına yastık köy bide ben soğuk su tutuyorum iyi geliyor
Yok ayak şişmesi dışında bsy yok şükür.dr a da demedim ayaklarım sisiyor die.suyu fazla kacirinca oluyor şişme büyük ihtimal.oglumda öyleydi.suyu azaltinca sismiyordu.ama insan suya aserer mi öyleydim oğlumda.Canım bı şikayetin mi vardı acaba geçen haftalarda ve develtte gittiğimde biraz ağrım oldu geçti dedim nst ye gir isterden dedi geçti gerek yok dedim girmedimbelki seninkide öyle biseydir
Bnm sol daha fazla rahatsız ediyor.bide sol ayak problemliydi bnm.ondan mi acaba diyorum.Benim ayaklarım her gün şişiyor38 numara giyiyordum normalde 40,5 yeni ayakkabı aldım, akşamları ayaklarımı çok sıkmaya başlamıştı. Hatta benim sağ ayağım sol ayağıma göre çok daha fazla şişiyor. Ağustos sonunda bir fotoğraf paylaşmıştım burda hatta.
Bnm de aynı.karnim bacaklarıma engel oluyor sanki yürümekte oturmakta zorlanıyorum.bel ağrım cabasi.gunaydın güzel anneler:) 33+4 teyiz aksamdan berı bıryere toplanyr sertleşyrz ve belime kaurgalarma agrı vuruyr . işteyim masa başıyım ama zorlnmaya basladım. bırde ayaklrım kesılıyor bole sankı cok yurmusum kosmusum gbı bır değişik olyr oturrken bıle bole yasayn varmı hadı bel agrılarını anlyrm da
Canım sen sata göre hesapla kaç hafta olduğunu raporu da ona göre al. Hastaneye gittiğinde de sana sat soracaklar. Tam 32. Haftada alman lazım çalışabilir raporunuBi de neden bana 2 aralikta hastaneden calisabilir raporu alcan dedi onu da çözemedim bak32.hafta alinip isyerine verilmiyo mu? E ben ozmn şu an kacinci haftayim kafamda deli sorular
Lastiksiz çoraplar var onlardan alın bence. Ben öyle yaptım baya rahat oluyorÇorap giymede de zorlanıyorum.ayaklarim çıplak olmalı sikmamali gibi.ama Dr a sorcam bı.