Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kizlar ayakları ve ayak bilekleri şişen var mı aranızda.benim oğlumda da şişmişti.ama simdi ayak bileklerim ayaklarım siskinlikten dolayı acımaya başladı .nerdeyse üstüne basamicam

Galiba sisteme bizim sat giriyorlar ona göre hesaplanıyor o

Gecmiş olsun canim Ben oksapar kullaniyorum gobekten vuruyorum bence koldan az aciyor
bu bebiş neredeyse her gün hıçkırıyo normal mi acaba? Bazen 10 dk bazen yarım saat sürüyor. Sizde de sık sık oluyo mu
Tatlim normal o büyüyor demek
Ay canim kolunun neresine vuruyorsun fiti atabilirmisin acaba benim cok aciyor
Normal dogurmak istiyorsan bol bol yürü canim
Kapı süsümüz geldii çok beğendik biz instagramda baykuscraft sayfasına bakabilirsiniz kızlar, 1 haftada teslim edildi
Eki Görüntüle 3505835
Çok guzel olmuş bende ilk bebişe burdan yaptirmiştim kizima da burdan yaptircam
Canim sat giriyor cihaza ondan oyle

Bugün benimde kontrolüm vardi ama dün aksam balik yemistik eşim ufak zehirlendi sanirim istifra etti sabaha kadar iptal ettim randevumu allahtan bana ve ogluma bisey olmadi

Kağıtta yazan sat tarihine göre günün oluyor diye biliyorum canım, yandaki diğer ölçümlerde bebeğin uyumlu olduğu hafta yazıyor olması lazım onlarda 28 29 mu yazıyordu.

Biz çok şükür ki eve çıktık bugun evde dinlenerek ve yakın takiple geçecek sürecim
Bizim aceleci kızda poz verdi çıkarken
1850gr 42 cm olmuşl
Oy benim güzelim maşallah sana allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım benim bolbol dinlenme vakti şimdi

Maşallah canım çok yakışıklı olucak
Kizlar ayakları ve ayak bilekleri şişen var mı aranızda.benim oğlumda da şişmişti.ama simdi ayak bileklerim ayaklarım siskinlikten dolayı acımaya başladı .nerdeyse üstüne basamicam
Canım kızımda hiç şişmemişti ama bu genelikte ayaklarım sıksık şişiyo ellerimde öyle. Sebebini bilmiyorum normaldir herhalde yani inşallah
Bugün benimde kontrolüm vardi ama dün aksam balik yemistik eşim ufak zehirlendi sanirim istifra etti sabaha kadar iptal ettim randevumu allahtan bana ve ogluma bisey olmadi
Geçmiş olsun canım benim iyiki size bişey olmamış

Bana daha nst için hiçbirşey demediler ne devlet ne özel. Kaçıncı haftada bakmaları gerekiyor? Geçen hafta da devlete gitmiştim hiçbişey demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…