2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    134
Bana da şekerli su ver diyip duruyorlar çevremdeki yaşlılar
Şekerli suyu kan şekeri için diyorlar bence yükseltsin diye düşüklüğü doktorlar için bir problem teşkil ediyor
Yoksa başka nasıl bir faydası anlayamıyorum bende tüm kv deler şekerli su hastası sanırım

Hayırlı olsun canımm

Umarim daha iyi olursunuz
Benim yaralarim hala ilk gun ki gibi bi ilerleme kaydedemedim.
Ben bu sefer göğüs kalkanı kullandım kantoronda sürdüm ucuz atlattım diyebilirim
Öncekinde mahvoldum sürmedik şey bırakmadım ama bu sefer dayanılacak bir acıydı geçti tabi

Evet pamukçular göğüs yarası yapıyormuş

Sanırım kayınvalidem ve görümcem sebep bir de sürekli bitmeyen misafirlerine hizmet edip dinlenememek. Onlar gidince toparladım
Çok yorgunluk ve pskolojide etkiliyor gerçekten dikkat etmek lazım çevrede bize faydası olmayanları uzaklaştırmak gerek birsürü kadın duyuyorum sadece bu yüzden sütü azalmış

Sütün yettiğinin belirtileri emerken yutkunma sesi, uyumanın sık sık bölünmemedsi, 24 saatte minimum 5 cişli bez. Doktorlar çişli bezi çok dikkate alıyor

Verdiğiniz güzel bilgiler için çok teşekkürler annisler cansınız

Yürüyüş ve çömelme doğum kendiliğinden başlasın diye değil mi?

Ay ne güzel bir doğum hikayesi
Şimdi sağlıkla keyifle büyütmenin, bebeğinizin keyfini çıkarın

Ne güzel sağ salim kucağınıza aldınız
İnşallah gece de güzel geçmiştir.
Bol sütlü emzirmeleriniz olsun

Kayısı hoşafı işe yaradı mı?
Yarın doğum var hala düzgün bir tuvalet çıkışı olmadı

Kayısı hoşafı işe yaradı mı?
Yarın doğum var hala düzgün bir tuvalet çıkışı olmadı
Evet aç karnına içersen ve kayısılarından da yersen daha hızlı erki etti geceden beri gaz beni çok zorlamıştı şükür sabah yaptım rahatladım o yüzden gaz ve büyük tuvalet gerçekten rahat yapabilmek ilk etapta önemli

Şimdiden güzel geçsin doğumunuz.

Kuru meyve yerseniz o da iyi gelir.
Dünyaları yedim galiba. Şimdide kayısı dut ve üzümden hoşaf yaptım içiyorum. Hem barsaklara hem memelere etkisi olsun diye.

Barsaklar çalışsın, memelerden bol süt aksın, dikişi ağrısı hallederim bi şekil.

Bugün bu grupta bebiş bereketi var

sadolinda
Azra kayra
K kokkosh
N narcicegiim

Sağlıkla gelsin bebişler
Ay çok güzel maşallah
Ben bu sefer göğüs kalkanı kullandım kantoronda sürdüm ucuz atlattım diyebilirim
Öncekinde mahvoldum sürmedik şey bırakmadım ama bu sefer dayanılacak bir acıydı geçti tabi
ben kalkan değil ama gümüş kapak ile kurtardım bu sefer geçen sefer işe yaramamıştı

Kızlar 8:39 da doğum gerçekleşti, 9:30 gibi de ben hazırdım. Sezeryan doğum, süt henüz inmedi. Şükür bebis de iyi ben de. İlk yürüyüşü yaptım, biraz zorlayıcı ama tavsiyem öncesinde ağrı kesici yaptırın bende denk geldi, pek çok kişiye göre daha rahat geçmiş, daha uzun yürüyüş olmuş.
Sizlere de dua ettim, insallah sag salim herkes bebesini kucağına alır

Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…