2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    135
Çok şükürki olumsuz bir durum olmamış
Evet insan o acıyı unutuyor bir süre sonra ben sancıyı tamamen unutmuşum seçemedim gelen sancı doğum sancısımı diye

Bu doğru sağımdakinden daha fazla emiyor bebekler. Doktorlar da zaten5-10 dk da o alması gerekeni alır diyorlar. Yine de sağımlar arası artış arttığına işaret ediyor

Aynısı olmasada benzer benim de durumum benimki de göğsümü kavramıyor büyük olduğu için 2 saatte 1 emzirme olayı anksiyete yaptı resmen
Bizde de meme başı cok küçükmüş meme de süt indiği için cok sertmis. Bir türlü tutamiyor. Aynı şekilde 2 saatte bir krizler çıkıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bebeğim şuan sarılıktan fototerapi alıyor.

Çok değerli bilgiler canım
Sütünün azalma sebebi ni anlayabşldin mi pskolojik olabilir mi acaba
Birde bu pamukçuk çok önemli aslında bazen geçmeyen yaralar bundan solayı oluyır bebeğin ağzına bakınca farkedilmeyedebiliyor

Anlattiklarinizin birebir aynısını yaşıyorum. Kv gitti de biraz rahatladım. Annem hala ara ara baskı yapıyor, ama dayanılmayacak düzeyde değil. Ben ağlayınca biraz toparlanıyor. Mesajınız bana umut ışığı oldu çok teşekkür ederim

Merhaba bende aynı durumdayım, bugün kontrole gittim açılma yok,sancı yok doktor cumaya kadar bekleyelim dedi gelmezse cuma suni sancı verecek. Suni sancı işe yaramazsa sezeryana dönecek ama açılma olmazsa zaten okadar sancın olmayacak merak etme dedi. Ama bol yürüyş ve çömelme önerdi inşallah cumaya kadar kendisi gelir
Buarada Ablamda suni sancı ile yapmıştı ilk çocuğunu.

Evet pamukçular göğüs yarası yapıyormuş

Sanırım kayınvalidem ve görümcem sebep bir de sürekli bitmeyen misafirlerine hizmet edip dinlenememek. Onlar gidince toparladım

Meme uclarim aşırı yara emzirmekte zorlaniyorum. Krem vs hic bisey ise yaramiyor
Bide cok siddetli bas agrisi cekiyorum taburcu oldugum gunden beri. Sezaryen sonrasi ayni durumda olan var mi
Baş ağrısı yaşamadım ama benim de meme uçlarım yara oldu ilk günler hele etimi koparıyorlar gibi hissediyordum. Lohusa depresyonuna girdim. Bebeği emziremedim itiyordum. Şimdi bi tık daha iyiyim

Umarim daha iyi olursunuz
Benim yaralarim hala ilk gun ki gibi bi ilerleme kaydedemedim.
Lansinoh krem ve kantaron yağını sürüp gümüş göğüs ucu taktım. Buzlukta donmuş nohutu tuttum canımı yakmayacak şekilde, bazen de krem veya yağı sürüp mememi açıp odamda öylece çıplak yattım. Bebeği tek göğüsten emzirdim. Tekini dinlendirdim. Sonraki emzirmede diğer memeyi verdim. 9 nisanda doğum yaptım. Bugün nispeten daha iyi hissediyorum öncesinde bebek her memeye dokunduğunda sıçrıyordum bebek memeyı bırakıyordu bir türlü emziremiyordum

hanımlar bugün 10.39da kızım doğdu çok şükür.ben de gebelik şekeri olduğu için saat başı şeket kontrolümüz yapıldı.şuan da yenidoğan uzman kontrol ediyor.gece nasıl geçecek bilmiyorum.Dua edin ilk gecemizi sorunsuz güzel bi şekilde atlatalım .Bebeğim memeyi tutsun inşallah

İlk 10 gün 30 cc kadar içiyordu. Şimdi 20 günlük olduk 60 cc içiyor. Ben gündüz anne sütü, gece de mama veriyorum. Memelerim felaket yara oldu birkaç gün emziremedim biberonla besledik ve meme reddi yaşadık. Neredeyse hiç emmedi yani. Anne sütünü de sağıp veriyorum. Sma optipro kullanıyorum. Bugün kontrolümüz vardı 10 günde 500 gram almış, doktor da şaşırdı. Bir de bu mamayı deneyin isterseniz.

kizlar selam, ben 9 nisan sabaha karsi anne oldum cook guzel bir duygu isteyen herkese en guzel sekilde nasip eder insallah allah

yazmistim gectigimiz pazar gunu baslayan ve saliya kadar aralikli araliksiz devam eden duzensiz kasilmalarim baslamisti, o arada nisanim da geldi ama agrilar yine duzensizdi.

sali gunu ebe kontrolumde bu agrilarla dogum sirasinda cok zorlanicagimi soyledim onlar da acilmama bakip 1 cm acilmam oldugunu balonla dogumu baslatabiliceklerini soylediler

hastaneye gittik 1 saat icinde acilmalarim 3 cm e geldi sanirim onceden sanci cektigim icin vucut kendini hazirliyomus, sonrasinda suyum geldi ve sancilarim artti epidural almak istedigim icin hastaneye gittik epidural aldiktan sonra hersey coook guzeldi, kasilmalari artirmak icin damardan suni sanci da verdiler sonrasinda iki saat icinde acilmam once 4-5 sonra 10 cm e cikti ve bebisim 7 saat in sonunda yirtiksiz dikissiz 10 ikinmayla geldi

tek sorun bende plasenta bir turlu cikmadi, operasyona aldilar anestezi ile oyle cikardilar cok agladim o sirada ama simdi iyiyim, onu almak icin iki kesi atmislar o yuzden agrilarim vardi simdi onlar da iyilesiyor

Sukur cok iyiyiiiiz insallah kavusmayi bekleyen herkese allah nasip etsin zamaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…