2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    134
Sağlıkla büyütün inşallah sütünüz bol olsun darısı başımıza

Gözün aydınn hayırlı olsun

merhabalar 37 bitti 38 e yeni girdim bugün doktor kontrolüne gittim 2985 gram ve başı aşağıda fakat sırtı benim sırtıma doğru poposu önde değil buyuzden normal doğum için zor olur dedi doktor poposu öne gelmeli dedi ters duruyor dedi sizce dönermi keyfi gayet yerinde gibiydi 40 haftalığaa kadar beklicez dedi doktor ama bu pozisyonda durması sezeryan olasılığını daha da arttırıyor dedi kanala da inmemiş

İnşallah giderek azalır ağrınız sütünüz de bir an evvel dolsun aksın şifa olsun bebeğinize
Ay darısı başımıza olsun

Biz de sarılık olduk ya sizin değerinizi kaç ölçtüler hastanede sarılık için
Kanda 13,5-15-14 ölçtüler bazı gittiğimizde de baş gövde bacak Tan ölçtüler 28 Mart 11 Nisan arasında sık sık gittik bundan sonra kontrol 15 gün sonra

Gaz için Damla alan var mı bitkisel çok gazımız var almayı düşünüyorum

Ay ne güzel hayırlı uğurlu olsun

Ne zamana kadar geceleri 2-3 saatte bir uyandırmaya devam ediyoruz kızlar
Sarılık riski geçene kadar devsm edilir risk geçince zaten iki ğç haftalık oluyor en az
30 günü geçtikten sonra her 10 günde bir 1 saat ileri atar uyku süreleri yani şöyle
30:4
40:5
50:6
3-4-5 te olabilir

Hayırlı olsun canım

Sağlıkla büyütün inşallah sütünüz bol olsun darısı başımıza

Gözün aydınn hayırlı olsun

İnşallah giderek azalır ağrınız sütünüz de bir an evvel dolsun aksın şifa olsun bebeğinize
Ay darısı başımıza olsun

Ay ne güzel hayırlı uğurlu olsun
Herkese teşekkür ederim
Bir güncelleme daha Dr sivi alabilirsin dediginde Sakiz çiğnemeye başladım. Gaz sancısı olmadan gaz çıkışı oldu. Bu taktik bende işe yaradı.

Günaydın kızlar. Biz de dün öğlen saatlerinde doğduk 3500 kiloyuz ama minicik duruyor ve aynı abisine benziyor. Abisini de düşünüyorum sanki o yeni doğmuş 3 yıl önceye gitmiş gibiyim o kadar benziyor. Sürekli dedesini aradım bir şey yedi mi, dikkat et zıplamasın koltuklarda diye. Dün anladım ki artık bir canlı için değil; iki canlı için sürekli endişe edeceğim. Çok tuhaf bir duygu ilk bebeğini bırakıp doğuma gitmek
Benim sezaryen biraz zor geçti ama ikinci olmasına yoruyorum. İlki çok kolaymış hiçbir şey anlamamıştım. Bunda çok tansiyon düşüklüğü yaşadım, kan kaybından gözlerim karardı. Hatta anestezi ekibi aralarında konuşuyordu: "hastalara geceden su içmeyin diyorlar sonra böyle tansiyonları düşüyor yazık." Diye. O kadar da şu içmiştim gece 12den önce. Sütüm geldi damla damla ama bebek uykucu çıktı zorla emziriyorum. O berbat çatı ağrısı da geçti çok şükür. Doğum yapanlar: Allah analı babalı sağlıkla büyütmelerini nasip etsin. Doğum yapacaklara da şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum

Çok geçmiş olsun. Allah anne babalı büyütsün sağlıkla huzurla inş. Benim de 2. Doğumum olacak. Beni de en çok tedirgin eden oğlumu bırakıp doğuma gitmek. İnşallah biz de sağlıkla atlatırız

Ay gözün aydın canım benim de ikinci sezeryan ağrım çok bende ikinci pluşuna yoruyorum ilkinde 3-5 güne toparlamıştım bugün 3. Gün ama ağrım çok sanki köz basıyorlar yani değişik

Bebekleriniz emiyor mu kızlar benim 3. Gün süt yeni bu geceden beri azıcık var ama mama veriyorum 2 saatte bir mutlaka sütüm az olduğu için ama boş da olsa memeye tutturuyorum da iki dakika bile çekmiyor hemen bırakıyor biraz çekse gelecek de yok çok kısa duruyor ardından mama veriyoruz bakalım inşallah sütüm arttıkça emer yaaa ilk kızım da emmedi diye emzirme içimde kalan bir duygu umarım oğlum emer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…