Sağlıkla büyütün inşallahKızlar 8:39 da doğum gerçekleşti, 9:30 gibi de ben hazırdım. Sezeryan doğum, süt henüz inmedi. Şükür bebis de iyi ben de. İlk yürüyüşü yaptım, biraz zorlayıcı ama tavsiyem öncesinde ağrı kesici yaptırın bende denk geldi, pek çok kişiye göre daha rahat geçmiş, daha uzun yürüyüş olmuş.
Sizlere de dua ettim, insallah sag salim herkes bebesini kucağına alır
Gözün aydınn hayırlı olsunKızlar 8:39 da doğum gerçekleşti, 9:30 gibi de ben hazırdım. Sezeryan doğum, süt henüz inmedi. Şükür bebis de iyi ben de. İlk yürüyüşü yaptım, biraz zorlayıcı ama tavsiyem öncesinde ağrı kesici yaptırın bende denk geldi, pek çok kişiye göre daha rahat geçmiş, daha uzun yürüyüş olmuş.
İnşallah giderek azalır ağrınızKızlar 8:39 da doğum gerçekleşti, 9:30 gibi de ben hazırdım. Sezeryan doğum, süt henüz inmedi. Şükür bebis de iyi ben de. İlk yürüyüşü yaptım, biraz zorlayıcı ama tavsiyem öncesinde ağrı kesici yaptırın bende denk geldi, pek çok kişiye göre daha rahat geçmiş, daha uzun yürüyüş olmuş.
Kanda 13,5-15-14 ölçtüler bazı gittiğimizde de baş gövde bacak Tan ölçtüler 28 Mart 11 Nisan arasında sık sık gittik bundan sonra kontrol 15 gün sonraBiz de sarılık olduk ya sizin değerinizi kaç ölçtüler hastanede sarılık için
Nurse havey idi sanırımGaz için Damla alan var mı bitkisel çok gazımız var almayı düşünüyorum
Ne zamana kadar geceleri 2-3 saatte bir uyandırmaya devam ediyoruz kızlar
Kesinlikle her zorluga degerMaalesef canımher heyecanı güzel ama
Kremle birlikte mi kullandin kapaklariAy çok güzel maşallah
ben kalkan değil ama gümüş kapak ile kurtardım bu sefer geçen sefer işe yaramamıştı
Evet 2-3 gündür yürüyorum evde çömelme hareketleri yapıyorumYürüyüş ve çömelme doğum kendiliğinden başlasın diye değil mi?
Ay ne güzelKızlar 8:39 da doğum gerçekleşti, 9:30 gibi de ben hazırdım. Sezeryan doğum, süt henüz inmedi. Şükür bebis de iyi ben de. İlk yürüyüşü yaptım, biraz zorlayıcı ama tavsiyem öncesinde ağrı kesici yaptırın bende denk geldi, pek çok kişiye göre daha rahat geçmiş, daha uzun yürüyüş olmuş.
Sarılık riski geçene kadar devsm edilir risk geçince zaten iki ğç haftalık oluyor en azNe zamana kadar geceleri 2-3 saatte bir uyandırmaya devam ediyoruz kızlar
Hayırlı olsun canım
Sağlıkla büyütün inşallahsütünüz bol olsun darısı başımıza
Gözün aydınn hayırlı olsun
İnşallah giderek azalır ağrınızsütünüz de bir an evvel dolsun aksın şifa olsun bebeğinize
Ay darısı başımıza olsun
Herkese teşekkür ederimAy ne güzelhayırlı uğurlu olsun
Çok geçmiş olsun. Allah anne babalı büyütsün sağlıkla huzurla inş. Benim de 2. Doğumum olacak. Beni de en çok tedirgin eden oğlumu bırakıp doğuma gitmek. İnşallah biz de sağlıkla atlatırızGünaydın kızlar. Biz de dün öğlen saatlerinde doğduk 3500 kiloyuz ama minicik duruyor ve aynı abisine benziyor. Abisini de düşünüyorum sanki o yeni doğmuş 3 yıl önceye gitmiş gibiyim o kadar benziyor. Sürekli dedesini aradım bir şey yedi mi, dikkat et zıplamasın koltuklarda diye. Dün anladım ki artık bir canlı için değil; iki canlı için sürekli endişe edeceğim. Çok tuhaf bir duygu ilk bebeğini bırakıp doğuma gitmek
Benim sezaryen biraz zor geçti ama ikinci olmasına yoruyorum. İlki çok kolaymış hiçbir şey anlamamıştım. Bunda çok tansiyon düşüklüğü yaşadım, kan kaybından gözlerim karardı. Hatta anestezi ekibi aralarında konuşuyordu: "hastalara geceden su içmeyin diyorlar sonra böyle tansiyonları düşüyor yazık." Diye. O kadar da şu içmiştim gece 12den önce. Sütüm geldi damla damla ama bebek uykucu çıktı zorla emziriyorum. O berbat çatı ağrısı da geçti çok şükür. Doğum yapanlar: Allah analı babalı sağlıkla büyütmelerini nasip etsin. Doğum yapacaklara da şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum
Ay gözün aydın canım benim de ikinci sezeryan ağrım çok bende ikinci pluşuna yoruyorum ilkinde 3-5 güne toparlamıştım bugün 3. Gün ama ağrım çok sanki köz basıyorlar yani değişikGünaydın kızlar. Biz de dün öğlen saatlerinde doğduk 3500 kiloyuz ama minicik duruyor ve aynı abisine benziyor. Abisini de düşünüyorum sanki o yeni doğmuş 3 yıl önceye gitmiş gibiyim o kadar benziyor. Sürekli dedesini aradım bir şey yedi mi, dikkat et zıplamasın koltuklarda diye. Dün anladım ki artık bir canlı için değil; iki canlı için sürekli endişe edeceğim. Çok tuhaf bir duygu ilk bebeğini bırakıp doğuma gitmek
Benim sezaryen biraz zor geçti ama ikinci olmasına yoruyorum. İlki çok kolaymış hiçbir şey anlamamıştım. Bunda çok tansiyon düşüklüğü yaşadım, kan kaybından gözlerim karardı. Hatta anestezi ekibi aralarında konuşuyordu: "hastalara geceden su içmeyin diyorlar sonra böyle tansiyonları düşüyor yazık." Diye. O kadar da şu içmiştim gece 12den önce. Sütüm geldi damla damla ama bebek uykucu çıktı zorla emziriyorum. O berbat çatı ağrısı da geçti çok şükür. Doğum yapanlar: Allah analı babalı sağlıkla büyütmelerini nasip etsin. Doğum yapacaklara da şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?