Allah kolaylik versin , geçecek bu günler de. Ben öyle avunmaya çalışıyorumİkiside çok küçükler büyük bebeği bilmiyor vuruyor boş bulunca tek bırakamıyorum ikisini bir ve maalesef evim sobalı hep aynı odada kalmak zorundalar evim belki bşraz daha kullanışlı olsaydı daha rahat idare edilirdi
Çok sağol çok teşekkür ederimmCanım bu cumartesi çatı muayenesi yapıldı bana, ben de endişeliydim. Doktorumun bana dediği ilişki sırasında ağrı yaşamiyorsan, zorlanmiyorsan sorun olmaz idi. Ben açıkçası çok zorlanmadan atlattım. Bence gözünde çok büyütme.
Teşekkür ederimBana serum verdiler adini tam bilmiyorum ama suni sanci olmadigina eminim cunku nstde sancilarim 130 cikiyordu ama ben hicbi sey hissetmiyordum. Oglen 3te takmislardi aksam 10da cikarmislardi
Evet 3 Nisan'da yaptım. 11 gün geçti, iyiyiz. Sadece bir bileğini tam oynatamıyor. Hastaneye gittik, henüz muayene olamadı, çarşamba tekrar gideceğiz, bunun dışında iyiyiz. Doğumda bir sorun olmadı ama anne kar ında basıdan olabiliyormuş. Sebebi net değil.
Sağım konusu açılmışken ben hiç sağım yapmadım sağım yapmak sizce gerekli mi? Sütüm ne kadar ve yeterli mi bilmiyorum da sırf sürümün miktarını öğrenmek için pompa alasım var ama düzenli sağım yapacağımı fa sanmıyorum
Bende öyle sandım sezeryan dikişi sanmıştım benim sezeryan dikişi 10 gün sonra alınacak da korkuyorum inşallah çok acımazEvet geçti teşekkür ediyorum
Aynen bende kabız olmamanız için önerim birşeyler yiyin yapın ben kabız oldum şuan sezerysndsn çok karın ağrısı gaz sancısı beni zorluyor çıkamıyorum tuvalete bugün eve geldik hemen kayısı hoşafı birşeyler yaptım inşallah fayda eder . Sezeryan ilk bebeğimde de yaşadığım için açıkçası çok zorlanmadım yani ilkte insan daha kötü oluyor acaba böyle mi kalacak diye şuan biliyorum ki 3-5 güne hafifleyecek herşey geçecek o yüzden rahatım tabiki oturup kalkmak zorluyor ama 5 güne geçecek yatmak felan zor mesela sma ne kadar yürürsek okadar hızlı toparlayacakBu hafta sezaryen olacak hamişler nasılsınız?
Son sezaryen öyküleri ağrılı gelince bi şeyoldum ama herkesin vücudu ve ağrı eşikleri farklı.
Umarım sütümüz hemen iner.
Kabız olmamak için şimdiden dulcosoft, bol lifli gıdalar, çorba içiyorum.
Ama eski tuvalet düzenime dönemedim. Ikınmak dikişleri acıtacağı için şimdiden sizler de önleminizi alın.
Demir hapımı da bıraktım 10 gündür.
Doğumdan hemen sonra da devam etmeyi düşünüyorum çünkü bende kabızlık çok yaptı.
Yok yok rahat bırakıp birde üstüne ıkınırsan çok kolay geçer hiç korkmaArkadaşlar şu çatı muayenesine felaket kafayı takıyorum ben gibi kafaya takipta bosunaymis diyen var mı
Krem olarak Garmastan pomad kullanıyorum çok hızlı etki ediyor lansinoh bende hiç işe yaramadı. Baş ağrısı değil ama sırt bel ağrısı yaşıyorum ben de yorgunluktan mı sezaryenden mi bilmiyorumMeme uclarim aşırı yara emzirmekte zorlaniyorum. Krem vs hic bisey ise yaramiyor
Bide cok siddetli bas agrisi cekiyorum taburcu oldugum gunden beri. Sezaryen sonrasi ayni durumda olan var mi
Bebesini alan emzirme uyutma derdine düştüBizim konunun hot topic alarmı da gitmişdoguramadik diye adminler bizi ötekileştirmiş
Eczanelerde var mi bu kremKrem olarak Garmastan pomad kullanıyorum çok hızlı etki ediyor lansinoh bende hiç işe yaramadı. Baş ağrısı değil ama sırt bel ağrısı yaşıyorum ben de yorgunluktan mı sezaryenden mi bilmiyorum
Bol bol emzir ve ardından mama takviyesi de ver şırınga ya da kaşık biberon ileKızlar benim bebiş sarılık oldu 12.2 çıktı değeri yarın doktora gidicez ama korkuyorum ne yapabilirim
Trendyolda var eczanelerde de getiriyorlarEczanelerde var mi bu krem
Çiş ve kaka ile sarılığı atar bebekler bol bol besle meye çalış sütünün yetmediği yerde doktoruna danışarak mama ya başlayabilirsin korkma inşallah bşr sıkıntı olmaz benim oğlumu özelde 22 devlette 18 ölçmüşlerdi sarılığınıKızlar benim bebiş sarılık oldu 12.2 çıktı değeri yarın doktora gidicez ama korkuyorum ne yapabilirim
Sağımda gerçek süt miktarını kesin öğrenemezsin bazılarında tam miktarda gelir bazılarında bşr damla bşle gelmez ama sütü vardır aslında sütünün yetip yetmediğini bazı şeykerden öğrenebiliyorsun ya önemli olan odur ama artırmak istiyorum dersen ara ara kullanabilirsin şahsen ben sağımdan nefret ediyorum çok zoruma gidiyor sürekli başında bekle dezenfekte et bebeğe ver tekrar aynı döngü Allah yapanların yardımcısı olsunSağım konusu açılmışken ben hiç sağım yapmadım sağım yapmak sizce gerekli mi? Sütüm ne kadar ve yeterli mi bilmiyorum da sırf sürümün miktarını öğrenmek için pompa alasım var ama düzenli sağım yapacağımı fa sanmıyorum
Ay o ne demekBizim konunun hot topic alarmı da gitmişdoguramadik diye adminler bizi ötekileştirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?