Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
İnsanın dili, belli bir süre sonra zihnini şekillendirirmiş.
"Yarın sabah ameliyat olacağım",
yerine
"yarın sabah çok güzel bir doğumum olacak ve bebeğime kavuşacağım." diyin.. ve gülümseyin. Zihniniz olumlu düşünmeye başlayacaktır.

Lütfen stresiniz arttığında burundan derin nefes alıp nefesinizi gene burnunuzdan uzuun uzuuun verin. İhtiyacınız kadar tekrarlayın.
Hem kalp atımınız rahatlayacaktır hem de gevşeyeceksinizdir.

Bebeğinizi görünce hepsi geride kalacak.

Benim regli sancilarim o kadar cok siddetli oluyordu ki su an daha hic oyle bi sanci yasamadim sadece arada hafif bel ve kasik agrim oluyor
Bunun ayırt edici özelliği ara ara olup geçmesi mesela nefesim kesiliyo 1 dk boyunca kasılıyorum sonra hiçbir şey olmamış gibi oluyor bir dahaki sancıya kadar

Eski nick neydi bende hatırlayamadım da

Çok haklısın. Aslında her zaman dikkat ederim ama herkesle aynı anda konuşuyorum şuan ve malesef gözlerim dolu dolu ne yazdım ettim bilemiyorum alt beynimle yazıyorum :) malesef şaşkınım o yüzden böyle

Lütfen sakın olun, en önemlisi sizin ve bebeğinizin sağlığı. Gerisi illa ki vajinal veya sezeryanla olacaktır.. Tabii gönlünden geçeni ister insan ama olağanüstü durumlarla karşılaşabiliyoruz. Yeter ki sonu güzel olsun.
Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Allah yardımcınız olsun. Su gibi güzel geçsin ameliyatınız. Not: bende perşembe günü sezeryan doğum yapacağım. İlk yavrum vajinal bu kuzum ameliyat olacak. Yeter ki sağlık olsun, kolaylıkla olsun dualarım seninle arkadaşım.

Sushimushi idi ama herkes canımız sushi cekiyo diyimce sildim ahhaha
Ahhajaja hatırladım şimdi canını sıkma ya bende normal çok istiyordum hiç sebep yokken doktor sezaryen diye ısrar ediyor bana da. Yarın çatıya göre son kararı vercez ama hayırlısı olsun diyorum artık belki normal doğumda tahmin etmediğimiz bir olumsuzluk çıkacaktır bilemeyiz ki bebişler sağlıklı doğsun da nasıl doğarsa doğsunlar

Çok haklısın. Aslında her zaman dikkat ederim ama herkesle aynı anda konuşuyorum şuan ve malesef gözlerim dolu dolu ne yazdım ettim bilemiyorum alt beynimle yazıyorum :) malesef şaşkınım o yüzden böyle
Çok doğal size kocaman sarıldımSabaha sürecinizi sahiplenmiş olursunuz umarım.
İnşallah misss gibi bi doğumunuz olur

Yaa ne güzel yazmışsınız.. Ben bu yoruma ağladım amaa haberiniz olsun
Ekran görüntüsü aldım yorumunuzun bilginiz olsun

Ben sancıyı anlayamadım yani en son dogurunca gelip buraya detaylı nasıl oluyor yazacağım sadece regl olup çok kanamam olunca olan sizlama gibi bir his var onu yaşıyorum sanırım sancı bu ama dediğim gibi dogurduktan sonra sancı ne nasıl hissediliyor yazarım tabi herkeste farklı oluyormuş ama olsun

Hala 4 cmde mi acilman

Hala 4 cmde mi acilman
En son muayenelerde bir şey demediler, sadece bir doktor her şey çok iyi sadece bebek biraz yukarıda dedi. Ondan sonra da 3 kez muayene ettiler her muyanede kan geliyor ama suyum gelmedi. Açıkçası beni en zorlayan muayene oldu çekilmeyecek acı değil ama canım yanmıyor diyemem birde sonrasında biraz o hissiyat devam ediyor

Bence anlamamak da güzel yaa. Doğumun aktif fazına daha fazla enerji saklamış olursunuz
Hala 4 cmde mi acilman
Ya bu açılma muayenesini ne sıklıkla yapıyorlae acaba ben de bunu merak ettim ssusam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…