- 21 Nisan 2022
- 1.505
- 1.796
- 63
Özeldeydim zaten aşkım ama neden vajinal da bakıp içimi rahatlatmadı ona takıldımDevlet hastanesiyse duymamıştır kuzum ya özele gitsene bi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özeldeydim zaten aşkım ama neden vajinal da bakıp içimi rahatlatmadı ona takıldımDevlet hastanesiyse duymamıştır kuzum ya özele gitsene bi
Ağam bizimlen eylenirrrEvet beni delirtmeden rahat etmicek galiba haftada bir doktorunu görmek istiyo sanırım
Canım çok zor süreçler. İstersen başka bir doktora daha görün farklı bi görüş alKızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın![]()
Evet vajinal baksaydı daha net olurdu stresle bekleme git başka doktora vajinal baktır kuzumÖzeldeydim zaten aşkım ama neden vajinal da bakıp içimi rahatlatmadı ona takıldım![]()
Kesinlikle tek doktora bağlı kalma derim canımÖzeldeydim zaten aşkım ama neden vajinal da bakıp içimi rahatlatmadı ona takıldım![]()
Fazlası da pek iyi değil gibiKoku evet oda varyani sanki burnumun yanından bir tane daha burun açılmış gibi, her kokuyu net alıyorum. Hamilelik öncesi burnumda ödemden dolayı koku alma bozukluğu vardı, şimdi o kadar güzel koku alıyorumki, keşke hiç kayb olmasa diyorum koku almam
![]()
Canım ilk gebeliğimde daha 5. Haftadan baslamıstı bel ağrım. Ve hep devam etti. Yani korkma bel ağrısından bebiş iyidir. Benmde kasığımda sızılar oluyor ara ara ama korkulacak birşey yoktur sen içini ferah tutGünaydın kızlar ben yine bel ağrısı çekiyorum9+3 olduk bugün.
Gece uyuyunca geçmişti bel ağrısı ama işe gelip masa başı oturunca yine başladı. Arada sağ kasığımda da sızılar oluyor. Günler hızlı geçsin ve cuma olsun artık psikolojim bozulacak yoksa
Benim karından bebek bile gözükmemişti doktoruma gittiğimde ki 6+ bilmemkaçtaydım canım. Alttan muayene oldum. Bebeği öyle gördük kalbide öyle durduk. İlk hamileliğimde de meğer geç döllenmeymiş, o zamanlar 7 haftalım sanarken meğer 6 haftalıkmısım. Ama hiçbir zaman özellikle böyle konularda tek doktora bağlı kalma derim. Ben beni geren, strese sokan her ortamdan kaçarım. Ordanda kaçtım. Sonra bebeğimin kalbini duydumPerşembe için çok erken belki duyulur diye düşünüyorum bende başka hastanelere de gideyim en iyisi . O kadar dua ettim ki sabaha kadar uyumadım![]()
Aman aman normal büyüme ağrısı olsun da ağrısın hiç önemli değil. başka bişey olmasın yeter kiCanım ilk gebeliğimde daha 5. Haftadan baslamıstı bel ağrım. Ve hep devam etti. Yani korkma bel ağrısından bebiş iyidir. Benmde kasığımda sızılar oluyor ara ara ama korkulacak birşey yoktur sen içini ferah tutben yarın bi kontrole gidicem devlete hsjdjd durumlar nasıl bakauım. Normalde doktorum uzakta biraz izmirde , 19 unda çağırdı. Çok var bekleyemedm
![]()
Öyle yapcam bi hafta daha beklemek en sağlıklısıCanım çok zor süreçler. İstersen başka bir doktora daha görün farklı bi görüş al
Benimki ayda bir çağırıyor ya ben dayanamam hayatta shdkdjdkd 2 haftada 1 e okeyim. O yüxden bi devlet bi özel karısık gidicem mecbur bi süre. Hareketleri hissedesiye ladarAman aman normal büyüme ağrısı olsun da ağrısın hiç önemli değil. başka bişey olmasın yeter ki
Muayene aralıkları açılınca insan paranoyak oluyor ya haftalık giderken iyiydi. İki haftaya uzayınca benim için zaman geçmez oldu![]()
senin takdik güzelmiş heBenimki ayda bir çağırıyor ya ben dayanamam hayatta shdkdjdkd 2 haftada 1 e okeyim. O yüxden bi devlet bi özel karısık gidicem mecbur bi süre. Hareketleri hissedesiye ladar
Ya hayır başka birley olmayacak, bak kaçıncı haftaya geldik.![]()
Kızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın![]()
Nasıl ferahlattı içimi bu mesajın varya .. Allahtan ümit kesilmez diyip kapı kapı doktor gezicem elimden geleni yapmadan gidip kürtaj olamam zaten hayatım boyunca sorgularım yoksa kendimi . İnşallah size güldüğü gibi bize de güler kaderBenim karından bebek bile gözükmemişti doktoruma gittiğimde ki 6+ bilmemkaçtaydım canım. Alttan muayene oldum. Bebeği öyle gördük kalbide öyle durduk. İlk hamileliğimde de meğer geç döllenmeymiş, o zamanlar 7 haftalım sanarken meğer 6 haftalıkmısım. Ama hiçbir zaman özellikle böyle konularda tek doktora bağlı kalma derim. Ben beni geren, strese sokan her ortamdan kaçarım. Ordanda kaçtım. Sonra bebeğimin kalbini duydumferah tut içini
Bekledikçe daha çok yıpranmaz mısın? vajinal ultrasonla hersey çıkıyor zaten ortaya. Gidip bi vajinal muayene olsan bütün soru işaretlerin silinir aslındaÖyle yapcam bi hafta daha beklemek en sağlıklısı
Gahshdhdhd ilk gebeliktede öyle yaptım bebişim. En azından kafam rahat hsjdjdjdjfsenin takdik güzelmiş hekendime bi doktor daha mı bulsam
![]()
Evet öyle aslında ama daha küçük olduğu için duyulmadıysa diye düşünüyorum işte belki öyle değil ama şuan kendimi bunla teselli ediyorumBekledikçe daha çok yıpranmaz mısın? vajinal ultrasonla hersey çıkıyor zaten ortaya. Gidip bi vajinal muayene olsan bütün soru işaretlerin silinir aslında
Amin inşallahNasıl ferahlattı içimi bu mesajın varya .. Allahtan ümit kesilmez diyip kapı kapı doktor gezicem elimden geleni yapmadan gidip kürtaj olamam zaten hayatım boyunca sorgularım yoksa kendimi . İnşallah size güldüğü gibi bize de güler kader![]()
Aslında çokta iyi bir doktor ama neden vajinal bakmadı anlamadım. Kalp atışı görse hemen kan sulandırırcı iğne başlıcaktı onu da başlamadı . Geç kalmış olabiliriz onun için dedi . Çok üzücü bir andıAmin inşallahhepimiz sağlıcakla kavusalm inşallah. Birazcık bekle azcık daha büyüsün bebiş, sonra başka bi doktordan daha görüş al. Vajinal ultrason teklif et. Doktor etmesede ben gerildiğim yerde hemen kendm teklif ediyorum, daha net sonuç. Çünkü bende biraz kiloda var belki yağ tabakasından vs iyi net bi görintü olmuyordur diye.
Evet biliyorum malesef 2 kere o durumu yaşamış biri olarak.. ama kalbimizi ferah tutuyoruz.Aslında çokta iyi bir doktor ama neden vajinal bakmadı anlamadım. Kalp atışı görse hemen kan sulandırırcı iğne başlıcaktı onu da başlamadı . Geç kalmış olabiliriz onun için dedi . Çok üzücü bir andı![]()