- 26 Ocak 2018
- 986
- 1.084
- 113
- 29
Allah yardimciniz olsun insallah cok rahat gecer dogumunuzÇok teşekkür ederim herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah razı olsun, dua edin bana lütfen çok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimciniz olsun insallah cok rahat gecer dogumunuzÇok teşekkür ederim herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah razı olsun, dua edin bana lütfen çok korkuyorum
İnsanın dili, belli bir süre sonra zihnini şekillendirirmiş.Çok teşekkür ederim seninle aylar aylar önce normal doğum hakkında konuştuk çok istediğimi hazırlandıgımı anlatmıştım sana keşke böyle bitmeseydi sonu çok üzgünüm ama hayırlısı buymuş belki de normal doğursam bişi olacaktı diye teselli oluyorum. İsmimi değiştirdim burada o nedenle beni tanımıyo gibisinizlütfen dua edin bana çok korkuyorum yarın sabah ameliyat olacağım. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin tabiki önemli olan o ama insan çekiniyor derdim o kimseyi korkutmak istemedim
Canım senin doktor randevun nasıl geçti? Ne dedi doktorAllah yardimcin olsun canim dualarim seninle insallah bebegini saglikla kucagina alirsinlutfen bizide bilgilendir surecinin nasil gectigiyle alakali
![]()
Bunun ayırt edici özelliği ara ara olup geçmesi mesela nefesim kesiliyo 1 dk boyunca kasılıyorum sonra hiçbir şey olmamış gibi oluyor bir dahaki sancıya kadarBenim regli sancilarim o kadar cok siddetli oluyordu ki su an daha hic oyle bi sanci yasamadim sadece arada hafif bel ve kasik agrim oluyor
Eski nick neydi bende hatırlayamadım daÇok teşekkür ederim seninle aylar aylar önce normal doğum hakkında konuştuk çok istediğimi hazırlandıgımı anlatmıştım sana keşke böyle bitmeseydi sonu çok üzgünüm ama hayırlısı buymuş belki de normal doğursam bişi olacaktı diye teselli oluyorum. İsmimi değiştirdim burada o nedenle beni tanımıyo gibisinizlütfen dua edin bana çok korkuyorum yarın sabah ameliyat olacağım. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin tabiki önemli olan o ama insan çekiniyor derdim o kimseyi korkutmak istemedim
Çok haklısın. Aslında her zaman dikkat ederim ama herkesle aynı anda konuşuyorum şuan ve malesef gözlerim dolu dolu ne yazdım ettim bilemiyorum alt beynimle yazıyorum :) malesef şaşkınım o yüzden böyleİnsanın dili, belli bir süre sonra zihnini şekillendirirmiş.
"Yarın sabah ameliyat olacağım",
yerine
"yarın sabah çok güzel bir doğumum olacak ve bebeğime kavuşacağım." diyin.. ve gülümseyin. Zihniniz olumlu düşünmeye başlayacaktır.
Lütfen stresiniz arttığında burundan derin nefes alıp nefesinizi gene burnunuzdan uzuun uzuuun verin. İhtiyacınız kadar tekrarlayın.
Hem kalp atımınız rahatlayacaktır hem de gevşeyeceksinizdir.
Bebeğinizi görünce hepsi geride kalacak.
Sushimushi idi ama herkes canımız sushi cekiyo diyimce sildim ahhahaEski nick neydi bende hatırlayamadım da
Lütfen sakın olun, en önemlisi sizin ve bebeğinizin sağlığı. Gerisi illa ki vajinal veya sezeryanla olacaktır.. Tabii gönlünden geçeni ister insan ama olağanüstü durumlarla karşılaşabiliyoruz. Yeter ki sonu güzel olsun.Çok teşekkür ederim seninle aylar aylar önce normal doğum hakkında konuştuk çok istediğimi hazırlandıgımı anlatmıştım sana keşke böyle bitmeseydi sonu çok üzgünüm ama hayırlısı buymuş belki de normal doğursam bişi olacaktı diye teselli oluyorum. İsmimi değiştirdim burada o nedenle beni tanımıyo gibisinizlütfen dua edin bana çok korkuyorum yarın sabah ameliyat olacağım. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin tabiki önemli olan o ama insan çekiniyor derdim o kimseyi korkutmak istemedim
Ahhajaja hatırladım şimdiSushimushi idi ama herkes canımız sushi cekiyo diyimce sildim ahhaha
Çok doğal size kocaman sarıldımÇok haklısın. Aslında her zaman dikkat ederim ama herkesle aynı anda konuşuyorum şuan ve malesef gözlerim dolu dolu ne yazdım ettim bilemiyorum alt beynimle yazıyorum :) malesef şaşkınım o yüzden böyle
Yaa ne güzel yazmışsınız.. Ben bu yoruma ağladım amaa haberiniz olsunİnsanın dili, belli bir süre sonra zihnini şekillendirirmiş.
"Yarın sabah ameliyat olacağım",
yerine
"yarın sabah çok güzel bir doğumum olacak ve bebeğime kavuşacağım." diyin.. ve gülümseyin. Zihniniz olumlu düşünmeye başlayacaktır.
Lütfen stresiniz arttığında burundan derin nefes alıp nefesinizi gene burnunuzdan uzuun uzuuun verin. İhtiyacınız kadar tekrarlayın.
Hem kalp atımınız rahatlayacaktır hem de gevşeyeceksinizdir.
Bebeğinizi görünce hepsi geride kalacak.
Hatırladımmm "S" nicki hamiş sayısında azalma vardı şimdi anladımSushimushi idi ama herkes canımız sushi cekiyo diyimce sildim ahhaha
Nst yi çıkardılar biraz yürüyüş yaptım hala bir gelişme yokSon durum nee![]()
Benim de gözlerim doldu. Birine iyi gelmek iyi hissettirdiYaa ne güzel yazmışsınız.. Ben bu yoruma ağladım amaa haberiniz olsun
Ekran görüntüsü aldım yorumunuzun bilginiz olsun![]()
Su an icin her sey yolunda oldugu icin doktor bekleyelim persembe gunu tekrar gel dedi. Kendi sancim gelmezse 41.haftaya kadar bekleyip suni sanci veriyorlarmisCanım senin doktor randevun nasıl geçti? Ne dedi doktor
Ben sancıyı anlayamadım yani en son dogurunca gelip buraya detaylı nasıl oluyor yazacağımBugün bu başlığın en yoğun günü çok heyecanlı
Bunu deneyeceğim mutlaka
güzel haberlerinizi bekliyoruz, inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Zor bir süreç geçirmişsinizbunu duyunca sezaryen tarihi belirleyeceksek 40+ haftayı zorlamayayım mı diye düşünmeye başladım..
Ay hadiii merakla bekliyoruz doğumunuzusiz yolu açın sizi takip edecekler var grupta
✌
Bu sancı nası bişi ya yaşayınca anlaşılıyor mu??
Hala 4 cmde mi acilmanNst yi çıkardılar biraz yürüyüş yaptım hala bir gelişme yokkasiklarimdan sizlama var sanırım sanci bu oluyor ama çok hissetmiyorum
sancılara odaklanmak için lambayı kapatıp sakın müzik açtım umarım işe yarar
suni sancıyı çıkardılar
En son muayenelerde bir şey demediler, sadece bir doktor her şey çok iyi sadece bebek biraz yukarıda dedi. Ondan sonra da 3 kez muayene ettiler her muyanede kan geliyor ama suyum gelmedi. Açıkçası beni en zorlayan muayene oldu çekilmeyecek acı değil ama canım yanmıyor diyemem birde sonrasında biraz o hissiyat devam ediyorHala 4 cmde mi acilman
Bence anlamamak da güzel yaa. Doğumun aktif fazına daha fazla enerji saklamış olursunuzBen sancıyı anlayamadım yani en son dogurunca gelip buraya detaylı nasıl oluyor yazacağımsadece regl olup çok kanamam olunca olan sizlama gibi bir his var onu yaşıyorum
sanırım sancı bu ama dediğim gibi dogurduktan sonra sancı ne nasıl hissediliyor yazarım tabi herkeste farklı oluyormuş ama olsun
Ya bu açılma muayenesini ne sıklıkla yapıyorlae acaba ben de bunu merak ettimHala 4 cmde mi acilman