2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    135
Bacaklarını karnına çekip bırakın, sonra tek tek bir sağa bir sola çapraz şekilde kaldırıp indirin o rahatlatıyor
Bunu yapiyorum bez bagliyken yaptirmiyo acikkende üstüme yapiyo
Canım Mart grubunda karna havlu ısıtıp koymanin ve masaj yapmanın çok etkili olduğunu okudum. İstersen onlarla görüş bi.
Ay evet ilk oglumda yapiyodum utuleyip havlu koyuyodum unutmuşum hep sanki ilk cocuk gibi
Yaglari damlalari almadan evde halledeyim diyorum son care onlara başlarım çünkü sonrasinda onlar olmadan hic yapamiyolar

Kızlar tecrübe paylaşımı için geldim

Göğüs için lansinoh almıştım ama emzirme danışmanı madecassol ve garmastan daha etkili dedi.

Emzirme doğru sa olsa sık sağım ve emzürmede yara olur dendi. Benim tam yara değil ana acı var.

Süt sağmada elektrikli ve pilli çalışan medela var tavsiye ederim ikinci el almıştım sonra benim evde önceden 2 tane vardı ikisini de verdim sanarken diğerini buldum bununla 15 dk da 50-60 sağıyorum
Babebao şarjlı var onunla da 15 dk da 40-45 sağılıyor aşırı fark yok ama asıl fark medela daha can yakarken diğeri ile daha az acıyor ve emzirme atletine sıkıştırıp bebeği diğer tarafa alıyorum. Medela ile sürekli tutmam gerekiyor alamıyorum.

Emzik germeyin yorulur emmez dediler ama verdim hem ilerisi için hem de beni emzik yapmasın diye. Ruh haline göre tutuyor.

Göğüs sertleşmesi halinde sertken katı beyaz sabun ile masaj yapıp ardından sağın dediler.

Doktor 5 dk da o alacağını alır zaten 15 dk dan sonra emerse sizi emzik yapar ayırın dedi.

Bebek benim yanında yatarsa koku ile sanırım uzun yatıyor ama beşikte falan hemen uyanıyor.

Bulgur için süt yapar ama gaz da yapabilir onun yerine dereotu havuç suyu vs tavsiye ettiler. Humana devam ediyorum daha da artmasın diye bestlak ve promalt içmiyorum dereotu devam. Bunları öneriyorum. Aklıma Hunlar geldi.

Ben hala doğuramadım açılmam 6cm gece suni sancı vermeyi bırakmışlardı sabah yine taktılar bende mi sorun var bilmiyorum ama sancılar pek etki etmiyor yani çok nadir az az hissediyorum
İlk oglumda bende 2 serum suni sanci almistm hic hissetmemistm bunyeyle alakali bence nst de cikiyo mu sanci peki

Ben hala doğuramadım açılmam 6cm gece suni sancı vermeyi bırakmışlardı sabah yine taktılar bende mi sorun var bilmiyorum ama sancılar pek etki etmiyor yani çok nadir az az hissediyorum
Demek ki aci esiginiz cok yuksek zaten bugun oglene dogum yaparsiniz demislerdi degil mi 6 cmden 10 cm cikmak daha kisa suruyormus sanirim

Denk geldi de okudum ikinizinde yazdıklarıni sinir basti allah sabir versin herkes evine gitsin cocuk tekte bakiliyo bu kadar strese girmeye degmez valla bebek büyüyünce torun sevsinler

Benimde 15 Nisan aynıyız bende 37+5 benimki biraz minik 3100 şuan kilosu sizinkine maşallah neyse sağlıkla gelsinler de inşallah hepsi bende 10 kilo aldık toplamda ilkinde de 12 almıştım
Bence 3100 çok iyi kilosu maşallah 1 haftaya daha da alır. zaten bana belli olmaz doğumdan sonra 3200 de çıkabilir dedi bana doktorum. İlk bebeğim 2800dü ertesi gün 3400 olarak doğdu belli olmuyor cihazların sonucu. Kilolar da verilir İnşallah ben bekliyordum bu kadar çok alacağımı zaten

Ahahaha erkek bebek sorunu göbek bağı çoktan düşmüştür aslında niye masaj yaptırmıyormuş minnoş bey

Benimde hastanede ablam kaldi yanimda annem daha hastanede basladi sorun cikarmaya eve geldim kimse gelmedi arayan soran olmadi ustune bide trip yedim niye ona akrabalara söyle bebek kendine gelmeden misafir kabul etmicem demisim o soyleyemezmis ki normalde hic cekinen biri degildir pat pat söyler hastanede de evde de sinirimi bozdu en son anneligime laf soyledi erken dogum olduğu icin beni sucluyomus bana bunu soyleyen herkese kizdim bagirdim anneme de haber gonderdm yüzüme sakin soylemesin zaten canim burnumda kalbini kirarm dedim. Her önemli günüm de bi olay kavga cikarmasa kendini öne atmasa sasiririm zaten..
Öf valla bu gunlerde gecicek ama unutulmuyo işte bayramda da gitmedim aslinda gidebilirdim ama gidip daha da sinirimi bozmak istemedim

Artık aniden açılıp doğum başlayadabilir çok iyi dayanıyorsun maşallah sancı ksıımları zor bir doğum anı çabuk geçiyor sonrası zaten çok güzel

Ben sevibebenin reflü yatağını alırken kiraz çekirdeklisini aldım.

İşe yarıyorsa çok sevincem

Hiç empati kurmamışlar sizinle; yardımcı olacaklarına moral bozmuşlar.
Neyse ki anladığım kadarıyla siz güçlü durmuşsunuz bu olanlara
Hem de zor bir süreç yaşarken. Umarım daha fazla köstek olmasınlar size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…