- 4 Ocak 2020
- 2.505
- 6.744
- 158
Bunu yapiyorum bez bagliyken yaptirmiyo acikkende üstüme yapiyoBacaklarını karnına çekip bırakın, sonra tek tek bir sağa bir sola çapraz şekilde kaldırıp indirin o rahatlatıyor
Ay evet ilk oglumda yapiyodum utuleyip havlu koyuyodum unutmuşum hep sanki ilk cocuk gibiCanım Mart grubunda karna havlu ısıtıp koymanin ve masaj yapmanın çok etkili olduğunu okudum. İstersen onlarla görüş bi.
Yaglari damlalari almadan evde halledeyim diyorum son care onlara başlarım çünkü sonrasinda onlar olmadan hic yapamiyolarKiraz çekirdekli bel bandı var e bebekte kiraz çekirdeklerimi mikrodalgada ısıtıp kemere koyuyorsun çok sıcak ise araya havlu koyup karnına koyabilirsin
Bir de aktarlarda gaz için elma yağı var ayağına masaj yapıyorsun
İlk oglumda bende 2 serum suni sanci almistm hic hissetmemistm bunyeyle alakali bence nst de cikiyo mu sanci pekiBen hala doğuramadımaçılmam 6cm gece suni sancı vermeyi bırakmışlardı sabah yine taktılar bende mi sorun var bilmiyorum ama sancılar pek etki etmiyor yani çok nadir az az hissediyorum
Demek ki aci esiginiz cok yuksekBen hala doğuramadımaçılmam 6cm gece suni sancı vermeyi bırakmışlardı sabah yine taktılar bende mi sorun var bilmiyorum ama sancılar pek etki etmiyor yani çok nadir az az hissediyorum
Denk geldi de okudum ikinizinde yazdıklarıni sinir bastiEvet ya aynılar eliyle yiyor, banyo lavabosuna ayak kaldırıp abdest alıyor odaya giriyor, çayını bile eşim getiriyor misafir ona geliyor ama hizmeti biz yapıyoruz o oturuyor.
2 Nisan doğum 4 Nisan çıkış 5 Nisan bu yemekleri yaptım. 3. Sezaryen ama çok rahat geçti benim zaten ameliyatlarım zor geçmiyor dayanıklıyım acıya hamile iken daha çok ağrım vardı şu an rahatım. Kv perşembe sabah gidiyor iki gün daha sabredeceğim kendi arkadaşlarımın hepsine perşembeden sonra gelin diyorumbugün de eşimle sardığımız börekler bitti börek sarcaz, tatlı ve kek yapıcaz, arkadaşım kurabiye getirdi. Onun misafir ağırlaması dolma yapıp herkese ortaya tencereyi koyup yanına çay vermek ve yanına kahvaltılık cıkarmak. Dün biz hastaneye falan gittik yemek de yapmamış parça yemekler var diye bari misafirler için bişi yapsaydın dedim demediniz ki biri gelecek diye diyor. Dedim çat kapı da insan gelebilir bunu söylemek mi lazım. Yarın kızı gelecek muhtemelen yarın öğlenden başlar onların sevdiklerini yapmaya
Bence 3100 çok iyi kilosu maşallah 1 haftaya daha da alır. zaten bana belli olmaz doğumdan sonra 3200 de çıkabilir dedi bana doktorum. İlk bebeğim 2800dü ertesi gün 3400 olarak doğdu belli olmuyor cihazların sonucu. Kilolar da verilir İnşallah ben bekliyordum bu kadar çok alacağımı zatenBenimde 15 Nisan aynıyız bende 37+5 benimki biraz minik 3100 şuan kilosu sizinkine maşallahneyse sağlıkla gelsinler de inşallah hepsi bende 10 kilo aldık toplamda ilkinde de 12 almıştım
Ahahaha erkek bebek sorunuBunu yapiyorum bez bagliyken yaptirmiyo acikkende üstüme yapiyo
Ay evet ilk oglumda yapiyodum utuleyip havlu koyuyodum unutmuşum hep sanki ilk cocuk gibi
Yaglari damlalari almadan evde halledeyim diyorum son care onlara başlarım çünkü sonrasinda onlar olmadan hic yapamiyolar
Sıkıyo kendini fasulye gibi oluyoAhahaha erkek bebek sorunugöbek bağı çoktan düşmüştür aslında niye masaj yaptırmıyormuş minnoş bey
Çıkıyor hemde baya bir çıkıyorİlk oglumda bende 2 serum suni sanci almistm hic hissetmemistm bunyeyle alakali bence nst de cikiyo mu sanci peki
Öyle dediler ama hala yapamadımDemek ki aci esiginiz cok yuksekzaten bugun oglene dogum yaparsiniz demislerdi degil mi 6 cmden 10 cm cikmak daha kisa suruyormus sanirim
Bu arada hissetmeden de oluyor muİlk oglumda bende 2 serum suni sanci almistm hic hissetmemistm bunyeyle alakali bence nst de cikiyo mu sanci peki
Epidural takıldı mıBu arada hissetmeden de oluyor mu
Surece girdin artik insallah bugun saglikla kucagina alirsinÖyle dediler ama hala yapamadım
Artık aniden açılıp doğum başlayadabilir çok iyi dayanıyorsun maşallah sancı ksıımları zor bir doğum anı çabuk geçiyor sonrası zaten çok güzelBen hala doğuramadımaçılmam 6cm gece suni sancı vermeyi bırakmışlardı sabah yine taktılar bende mi sorun var bilmiyorum ama sancılar pek etki etmiyor yani çok nadir az az hissediyorum
Yapanlar varmis bnm kafasi uzun oldugu icin olmamisti sezeryana dönmüştük iyi düşün iyi olsun nasi isterse öyle gelcek zatenBu arada hissetmeden de oluyor mu
Ben sevibebenin reflü yatağını alırken kiraz çekirdeklisini aldım.Kiraz çekirdekli bel bandı var e bebekte kiraz çekirdeklerimi mikrodalgada ısıtıp kemere koyuyorsun çok sıcak ise araya havlu koyup karnına koyabilirsin
Bir de aktarlarda gaz için elma yağı var ayağına masaj yapıyorsun
Bende ondan aldımmBen sevibebenin reflü yatağını alırken kiraz çekirdeklisini aldım.
İşe yarıyorsa çok sevincem
Hiç empati kurmamışlar sizinle; yardımcı olacaklarına moral bozmuşlar.Benimde hastanede ablam kaldi yanimda annem daha hastanede basladi sorun cikarmaya eve geldim kimse gelmedi arayan soran olmadiustune bide trip yedim niye ona akrabalara söyle bebek kendine gelmeden misafir kabul etmicem demisim o soyleyemezmis ki normalde hic cekinen biri degildir pat pat söyler hastanede de evde de sinirimi bozdu en son anneligime laf soyledi erken dogum olduğu icin beni sucluyomus bana bunu soyleyen herkese kizdim bagirdim anneme de haber gonderdm yüzüme sakin soylemesin zaten canim burnumda kalbini kirarm dedim. Her önemli günüm de bi olay kavga cikarmasa kendini öne atmasa sasiririm zaten..
Öf valla bu gunlerde gecicek ama unutulmuyo işte bayramda da gitmedim aslinda gidebilirdim ama gidip daha da sinirimi bozmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?