Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
Kızlar benimde sancılar 9 dk da bir gelmeye başladı akşam 6 dan beri sancım var ama doğurana kadar gitmeyeceğime söz verdim kendime
Dayanilmayacak bi sanci mi nasil anliyosunuz benim bazen kasigimla belime agri giriyo ama cok hafif ve kisa suruyo

Ben doğum yaptığınızı düşündüm. Tabii panik olmamak elinde değil ki insanın. Şimdi nasılsınız. Sağ salim, kolaylıkla kavuşun yavrunuza

Dayanilmayacak bi sanci mi nasil anliyosunuz benim bazen kasigimla belime agri giriyo ama cok hafif ve kisa suruyo
Ben de bunu merak ediyorum nasıl anlaşılıyor benim de kasıklarım ve belim ağrıyor bir de mide bulantısı var ama çok çok daha şiddetli regl ağrılarım olmuştu o yüzden emin olamıyorum

Ben de bunu merak ediyorum nasıl anlaşılıyor benim de kasıklarım ve belim ağrıyor bir de mide bulantısı var ama çok çok daha şiddetli regl ağrılarım olmuştu o yüzden emin olamıyorum
Evet benimde ayni dediginiz gibi regli sancim kadar sancim yok. Ben regli oldugumda cok fazla sanci cekiyordum

Karnım komple toplanıyor taş gibi oluyor nefes alamıyor gibi oluyorum kasıktan bacağa doğru da sancı ilerliyor 1 buçuk dk sonra geçiyo

Lütfen üzülmeyin
Sizin de dediğiniz gibi önemli olan sağlıkla kucağımıza almak bebeğimizi.

İnsanın hamile bile kalmadan öncesinde doğum için hayalleri oluyor, gebelik sürecinde bebek kadar (hatta bazen bebekten daha fazla) düşündüğümüz şey, doğum hayalimiz oluyor.
Ama gerçekten hayatta bazı şeyler bizim kontrolümüzde gitmiyor; doğum da onlardan biri, hatta en kritiği..

Bebeğiniz nasıl dünyaya gelirse gelsin, nasıl bir doğumunuz olursa olsun, ikiniz de sağlıkla sıhhatle birbirinize kavuşun inşallah

Bugün bu başlığın en yoğun günü çok heyecanlı
Benimde uclari o sekilde kabuklaniyordu bugun biraz sut akinca onlarda temizlendi sizde masaj yapip sicak su tutarsaniz muhtemelen sutunuz gelecektir. Ben sadece belki dogumu baslatmaya faydasi olur diye yaptim ama yine bir sey olmadi
Bunu deneyeceğim mutlaka

güzel haberlerinizi bekliyoruz, inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Zor bir süreç geçirmişsiniz bunu duyunca sezaryen tarihi belirleyeceksek 40+ haftayı zorlamayayım mı diye düşünmeye başladım..

İnşallah sancılarım baya iyi açılmam da iyiymiş sancilar 100 ü geçti ama pek hissetmiyorum
Ay hadiii merakla bekliyoruz doğumunuzu siz yolu açın sizi takip edecekler var grupta
Bu sancı nası bişi ya yaşayınca anlaşılıyor mu??

Yaşayınca anlaşılmaması imkansız kasılıp gevşiyor belli aralıklarla kesin anlarsınızz

Lutfen kendinizi bu kadar uzmeyin onemli olan bebeginizi saglikla kucaginiza almaniz vajinal ya da sezaryen dogum ne farkeder ki. Zaten iki secenegimiz var hepimizin basindan biri gececek
Çok teşekkür ederim herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah razı olsun, dua edin bana lütfen çok korkuyorum

Çok teşekkür ederim seninle aylar aylar önce normal doğum hakkında konuştuk çok istediğimi hazırlandıgımı anlatmıştım sana keşke böyle bitmeseydi sonu çok üzgünüm ama hayırlısı buymuş belki de normal doğursam bişi olacaktı diye teselli oluyorum. İsmimi değiştirdim burada o nedenle beni tanımıyo gibisiniz lütfen dua edin bana çok korkuyorum yarın sabah ameliyat olacağım. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin tabiki önemli olan o ama insan çekiniyor derdim o kimseyi korkutmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…