Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
Benim de dualarım seninle perşembe sen de miniğini sağlıkla kucağına al inş. Dediğiniz gibi, Allah korusun bi olumsuzluktansa benim şimdi afallamam şaşırmam geçici önemli değil başka bi şey sağlıktan başka. Çok teşekkür ederim okuyan, cevap veren herkese Allah razı olsun arkadaşlar

Bence anlamamak da güzel yaa. Doğumun aktif fazına daha fazla enerji saklamış olursunuz

Ya bu açılma muayenesini ne sıklıkla yapıyorlae acaba ben de bunu merak ettim ssusam
Ne sıklıkla yaptıklarını takip etmedim ama her nst den sonra yapıyorlar bir doktor yapıyor ardından ebe yapıyor. Doktorun yaptığı hep daha zor geliyor ebe o kadar zorlamıyor gibi genel olarak yarım saatte 1 saatte bir yapıldı gibi geldi

Kolaylıkla annesine çok çektirmeden gelir inşallah bebiş

Gidiyorum dua edin dogum icin alsinlar beni

kkkaya ve ssusam insallah su gibi geçer, sag Salim yavruları alirsiniz kucaginiza.
Senden sonra da sirada ben bekliyorum. Inaniyorum birimiz dogurunca sirayla dokulucez
G Gulbahcesii96 senden sonra sıra bende hadi 1 saate yola çık

Ay hadi insallah ama bende nisanin bile ibaresi yok ssusam senin nisanin gelmis miydii
Hayır bende hiçbir şey yoktu, gerçi akintim son zamanlarda fazla olduğu için renksiz şekilde geldiyse de fark etmedim. Ben sadece bebek hareketlerinde azalma ile geldim nst de sancı çıktı bu vajina, kasık bölgemdeki sızlamayı pek takmamıştım o da sanırım sancı oluyor. Muayene de 4 cm açıklık dediler. Bana kalsa daha dogurmam diyordum bebek iyi mi diye bakmaya gidiyoruz diye düşünüyordum

Amiiinnn insallah dogumu baslatirlarsa surec daha iyi ilerleyecek sanirim.
Eşimde yanimda kendimi hazir hissediyorum bakalim
Kızlar hazırsınız Hersey doğuma uygun hadi tek avazda insallah dualarımız sizinle, çok güzel geçsin bu süreciniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…