- 24 Ağustos 2024
- 487
- 968
- 18
Benim de dualarım seninle perşembe sen de miniğini sağlıkla kucağına al inş. Dediğiniz gibi, Allah korusun bi olumsuzluktansa benim şimdi afallamam şaşırmam geçici önemli değil başka bi şey sağlıktan başka. Çok teşekkür ederim okuyan, cevap veren herkese Allah razı olsun arkadaşlarLütfen sakın olun, en önemlisi sizin ve bebeğinizin sağlığı. Gerisi illa ki vajinal veya sezeryanla olacaktır.. Tabii gönlünden geçeni ister insan ama olağanüstü durumlarla karşılaşabiliyoruz. Yeter ki sonu güzel olsun.
Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Allah yardımcınız olsun. Su gibi güzel geçsin ameliyatınız. Not: bende perşembe günü sezeryan doğum yapacağım. İlk yavrum vajinal bu kuzum ameliyat olacak. Yeter ki sağlık olsun, kolaylıkla olsundualarım seninle arkadaşım.
Ne sıklıkla yaptıklarını takip etmedim ama her nst den sonra yapıyorlar bir doktor yapıyor ardından ebe yapıyor. Doktorun yaptığı hep daha zor geliyor ebe o kadar zorlamıyor gibiBence anlamamak da güzel yaa. Doğumun aktif fazına daha fazla enerji saklamış olursunuz
Ya bu açılma muayenesini ne sıklıkla yapıyorlae acaba ben de bunu merak ettimssusam
Kilosu kaçtı bu konuda bir şey söylediler mi?Su an icin her sey yolunda oldugu icin doktor bekleyelim persembe gunu tekrar gel dedi. Kendi sancim gelmezse 41.haftaya kadar bekleyip suni sanci veriyorlarmis
Kolaylıkla annesine çok çektirmeden gelir inşallah bebişNst yi çıkardılar biraz yürüyüş yaptım hala bir gelişme yokkasiklarimdan sizlama var sanırım sanci bu oluyor ama çok hissetmiyorum sancılara odaklanmak için lambayı kapatıp sakın müzik açtım umarım işe yarar suni sancıyı çıkardılar
Gidiyorum dua edin dogum icin alsinlar beni
Ben yazamadım bana yatış verdiler nst de sancı da çıktı dogumhanedeyimdogumhanede sancım geri gidince şimdi suni sancı taktılar 40 hafta olduğum ve bebek hareketlerim azaldı diye geldiğim için doktor yatsan daha iyi olur dedi. Öyle diyince bende kabul ettim. Biraz karışık yazdım ama kusura bakmayın
G Gulbahcesii96 senden sonra sıra bendeSenden sonra da sirada ben bekliyorum. Inaniyorum birimiz dogurunca sirayla dokulucez
3300 gr 51 cmmisKilosu kaçtı bu konuda bir şey söylediler mi?
Ay hadi insallahkkkaya ve ssusam insallah su gibi geçer, sag Salim yavruları alirsiniz kucaginiza.
G Gulbahcesii96 senden sonra sıra bendehadi 1 saate yola çık
Ya çok güzel çok ideal maşallah sağlıkla gelsin3300 gr 51 cmmis
Amin insallah ama doktorum kucuk oldugunu bu yuzden kolay doguracagimi soyledi neye gore kucuk diyor onuda anlamadimYa çok güzel çok ideal maşallah sağlıkla gelsin
Hayır bende hiçbir şey yoktu, gerçi akintim son zamanlarda fazla olduğu için renksiz şekilde geldiyse de fark etmedim. Ben sadece bebek hareketlerinde azalma ile geldim nst de sancı çıktı bu vajina, kasık bölgemdeki sızlamayı pek takmamıştım o da sanırım sancı oluyor. Muayene de 4 cm açıklık dediler. Bana kalsa daha dogurmam diyordum bebek iyi mi diye bakmaya gidiyoruz diye düşünüyordum
Amiiinnn insallah dogumu baslatirlarsa surec daha iyi ilerleyecek sanirim.kkkaya ve ssusam insallah su gibi geçer, sag Salim yavruları alirsiniz kucaginiza.
G Gulbahcesii96 senden sonra sıra bendehadi 1 saate yola çık
Hayır bende hiçbir şey yoktu, gerçi akintim son zamanlarda fazla olduğu için renksiz şekilde geldiyse de fark etmedim. Ben sadece bebek hareketlerinde azalma ile geldim nst de sancı çıktı bu vajina, kasık bölgemdeki sızlamayı pek takmamıştım o da sanırım sancı oluyor. Muayene de 4 cm açıklık dediler. Bana kalsa daha dogurmam diyordum bebek iyi mi diye bakmaya gidiyoruz diye düşünüyordum
Kızlar hazırsınız Hersey doğuma uygun hadi tek avazda insallahAmiiinnn insallah dogumu baslatirlarsa surec daha iyi ilerleyecek sanirim.
Eşimde yanimda kendimi hazir hissediyorum bakalim
Duruma göre doğum başladığı zaman saatte bir yapmışlardıBence anlamamak da güzel yaa. Doğumun aktif fazına daha fazla enerji saklamış olursunuz
Ya bu açılma muayenesini ne sıklıkla yapıyorlae acaba ben de bunu merak ettimssusam
Rahim agzini yumusatan ilac verdiler
Epidural almadıysan mutlaka odada hareket yap insallah hızlıca acılırsınRahim agzini yumusatan ilac verdiler
Kendi sancilarim git gide artiyor
Saatte bir de acilma muayenesi yapiyorlar
Bu muayene disinda hersey yolunda
Nst ye bagli oldugum icin hareket edemiyorum cikinca plates topu ve mati var odada onlarla biseyler yapacagim artikEpidural almadıysan mutlaka odada hareket yap insallah hızlıca acılırsın
Benim için şartlar uygun olmadıgından mıdır nedir istedim ama olmadı siz yapınca cok mutlu oluyorum insallah agrı sızı olmadan rahatca bebeginize kavusunNst ye bagli oldugum icin hareket edemiyorum cikinca plates topu ve mati var odada onlarla biseyler yapacagim artik
Rabbim bekleyen herkesi saglikla kavustursun insallahBenim için şartlar uygun olmadıgından mıdır nedir istedim ama olmadı siz yapınca cok mutlu oluyorum insallah agrı sızı olmadan rahatca bebeginize kavusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?