Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
Evet arkadaslar korktugum basıma geldi. Suyum tukenmis suni sancıyla dogum baslatalım diyorlar ama ben cok korkuyorum. Sezaryen yapmak daha mantıklı diyorum. Cok ama cok üzgünüm. Hayallerim suya düştü. Çok mutsuzum. Suni ile baslayan dogumlar zaten sezaryen oluyor. Sancısı suyu gelip hastaneye gidip suni ile devam eden dogumlardan bahsetmiyorum. Asıl amac o zaten bu suninin ama kendi baslamazsa kadına iskence ediyor sadece. Cok üzgünüm aglıyorum kac saattir cok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum. Sezaryen dünyanın sonu degil biliyorum. Sadece hazır degildim. Allah can saglıgı versin. Hepimizin bebeklerini korusun. Önemli olan o

40+3 teyim bugun bebegin hareketleri cok güçsüz acile gitmeli miyim
Ben her gittiğimde hareketlerini soruyorlar canım, azalırsa muhakkak gel dedi. Riske değmez bence bi görün nst vs çekerler.
Ay lutfen birimiz dogurmayi baslatsin bizde pesinden gidelim bizim cocuklar tembel cikti yaa
Kesinlikle kabul ediyorum. Lütfen başlayan bize de dua etsin. Marttakiler şubata dökülmüştü , bizimkilerin keyfi fazlaca yerinde

Gidiyorum dua edin dogum icin alsinlar beni

Ben yazamadım bana yatış verdiler nst de sancı da çıktı dogumhanedeyim dogumhanede sancım geri gidince şimdi suni sancı taktılar 40 hafta olduğum ve bebek hareketlerim azaldı diye geldiğim için doktor yatsan daha iyi olur dedi. Öyle diyince bende kabul ettim. Biraz karışık yazdım ama kusura bakmayın

İnşallah aslında bebek hareketleri az diye geldim nst de sancı da çıktı acilmam da olunca yatış yaptılar. Sonradan sancılar gitti şimdi suni sancı takıldı bekliyorum ilk gebelik olduğu için uzun sürebilir en kötü yarin öğlene dogurursun dediler

Bende aynı sebepten geldim hem güçsüz hem baya azdı şimdi doğumhanedeyimm. Bir yandan korkuyorum yarına kadar dogurursun dediler heyecanliyim
Allah yardimcin olsun canim dualarim seninle insallah bebegini saglikla kucagina alirsin lutfen bizide bilgilendir surecinin nasil gectigiyle alakali

Lutfen kendinizi bu kadar uzmeyin onemli olan bebeginizi saglikla kucaginiza almaniz vajinal ya da sezaryen dogum ne farkeder ki. Zaten iki secenegimiz var hepimizin basindan biri gececek

Galiba normal sürecinde giden doğal doğum istiyordun ama herşey alt üst oldu
Evet eminim en çok sezaryen isteyen kişinin bile hayalinin bir köşesinde vardr herşey güzel seyrinde ilerlesin kolay geçsin ama maalesef bizim elimizde olmayan bir durum doğum olayı bebek olayı hatta hamilelik bile böyle ne zaman hamile kalacağımıxa bile biz karar veremiyorken doğumumuza karar veremememiz çok normal doğum anlık bir durum asıl mesele bebeğe annelik edebilmek ona bakabilmek büyütebilmek gerçekten doğumunu ilk günden itibaren hatırlamıyorsun biriyle konuşursan ancak anlatıyorsun bebeğin sana herşeyi unutturuyor şimdi sakin ol suni ile gayet iyindoğuranda oluyor gerçekten normal doğumu deneyimlemek istiyorsun suni ile deneyebilirsin devamı iyi olmazsa sezaryene zaten geçeceksin şart dğil diyorsan direk sezaryen olabilirsin şuan çok biyük gibi görünsede doğum bitince aslında önemi yokmuş diyeceksin üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…