- 24 Ağustos 2024
- 487
- 962
- 18
Birimizin öncülük etmesi gerekiyor gercektenAy lutfen birimiz dogurmayi baslatsin bizde pesinden gidelimbizim cocuklar tembel cikti yaa
Ben her gittiğimde hareketlerini soruyorlar canım, azalırsa muhakkak gel dedi. Riske değmez bence bi görün nst vs çekerler.40+3 teyim bugun bebegin hareketleri cok güçsüz acile gitmeli miyim
Kesinlikle kabul ediyorum. Lütfen başlayan bize de dua etsin. Marttakiler şubata dökülmüştü , bizimkilerin keyfi fazlaca yerindeAy lutfen birimiz dogurmayi baslatsin bizde pesinden gidelimbizim cocuklar tembel cikti yaa
Gidiyorum dua edin dogum icin alsinlar beniBen her gittiğimde hareketlerini soruyorlar canım, azalırsa muhakkak gel dedi. Riske değmez bence bi görün nst vs çekerler.
Kesinlikle kabul ediyorum. Lütfen başlayan bize de dua etsin. Marttakiler şubata dökülmüştü , bizimkilerin keyfi fazlaca yerinde
Bende aynı sebepten geldim hem güçsüz hem baya azdı şimdi doğumhanedeyimm. Bir yandan korkuyorum40+3 teyim bugun bebegin hareketleri cok güçsüz acile gitmeli miyim
İnşallahayy harikasın nerdeyse yarıladın doğumu
Şuan nerdesin
Eğer suyunda hareketlerinde sıkıntı yoksa evde sancı çekebilirsin daha rahat edersin stres olmazsın diye düşünüyorum
Kolay geçeceğine inanıyorum eğer sancıların başlarsa çok uzunda sürmez umarım
Gercekten miiiBende aynı sebepten geldim hem güçsüz hem baya azdı şimdi doğumhanedeyimm. Bir yandan korkuyorumyarına kadar dogurursun dediler heyecanliyim
Evet açılma dışında sadece yataktan, oturduğum yerden kalkarken zorlanıyordum sızlıyor gibi oluyorduGercekten miiiacilmayi falan hissetmedin dimi direk zayif hareketle geldin
Rabbim kolay dogum nasip etsin insallah
Allah yardimcin olsun canim dualarim seninle insallah bebegini saglikla kucagina alirsinBende aynı sebepten geldim hem güçsüz hem baya azdı şimdi doğumhanedeyimm. Bir yandan korkuyorumyarına kadar dogurursun dediler heyecanliyim
Darısı bize olsun insallah sira bekliyorum bakalimEvet açılma dışında sadece yataktan, oturduğum yerden kalkarken zorlanıyordum sızlıyor gibi oluyordu
Senden sonra da sirada ben bekliyorum. Inaniyorum birimiz dogurunca sirayla dokulucezDarısı bize olsun insallah sira bekliyorum bakalim
İnşallahSenden sonra da sirada ben bekliyorum. Inaniyorum birimiz dogurunca sirayla dokulucez
Lutfen kendinizi bu kadar uzmeyin onemli olan bebeginizi saglikla kucaginiza almaniz vajinal ya da sezaryen dogum ne farkeder ki. Zaten iki secenegimiz var hepimizin basindan biri gececekEvet arkadaslar korktugum basıma geldi. Suyum tukenmis suni sancıyla dogum baslatalım diyorlar ama ben cok korkuyorum. Sezaryen yapmak daha mantıklı diyorum. Cok ama cok üzgünüm. Hayallerim suya düştü. Çok mutsuzum. Suni ile baslayan dogumlar zaten sezaryen oluyor. Sancısı suyu gelip hastaneye gidip suni ile devam eden dogumlardan bahsetmiyorum. Asıl amac o zaten bu suninin ama kendi baslamazsa kadına iskence ediyor sadece. Cok üzgünüm aglıyorum kac saattir cok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum. Sezaryen dünyanın sonu degil biliyorum. Sadece hazır degildim. Allah can saglıgı versin. Hepimizin bebeklerini korusun. Önemli olan o
Sende gidecek misin acileİnşallahdua edelim birbirimize
İnşallahAllah yardimcin olsun canim dualarim seninle insallah bebegini saglikla kucagina alirsinlutfen bizide bilgilendir surecinin nasil gectigiyle alakali
Bize de haber verrDarısı bize olsun insallah sira bekliyorum bakalim
Galiba normal sürecinde giden doğal doğum istiyordun ama herşey alt üst olduEvet arkadaslar korktugum basıma geldi. Suyum tukenmis suni sancıyla dogum baslatalım diyorlar ama ben cok korkuyorum. Sezaryen yapmak daha mantıklı diyorum. Cok ama cok üzgünüm. Hayallerim suya düştü. Çok mutsuzum. Suni ile baslayan dogumlar zaten sezaryen oluyor. Sancısı suyu gelip hastaneye gidip suni ile devam eden dogumlardan bahsetmiyorum. Asıl amac o zaten bu suninin ama kendi baslamazsa kadına iskence ediyor sadece. Cok üzgünüm aglıyorum kac saattir cok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum. Sezaryen dünyanın sonu degil biliyorum. Sadece hazır degildim. Allah can saglıgı versin. Hepimizin bebeklerini korusun. Önemli olan o
Muayene oldun hic aciklik yok daha nst ye baglandim simdiBize de haber verr
Umarım en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla doğarMuayene oldun hic aciklik yok daha nst ye baglandim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?