- 22 Kasım 2022
- 1.697
- 1.780
- 63
Aynı doktor zaten persembe günü de cağırdı demiEvet öyle aslında ama daha küçük olduğu için duyulmadıysa diye düşünüyorum işte belki öyle değil ama şuan kendimi bunla teselli ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı doktor zaten persembe günü de cağırdı demiEvet öyle aslında ama daha küçük olduğu için duyulmadıysa diye düşünüyorum işte belki öyle değil ama şuan kendimi bunla teselli ediyorum![]()
Üzülmeee kıyamam sanaAslında çokta iyi bir doktor ama neden vajinal bakmadı anlamadım. Kalp atışı görse hemen kan sulandırırcı iğne başlıcaktı onu da başlamadı . Geç kalmış olabiliriz onun için dedi . Çok üzücü bir andı![]()
Ben görmedim yazdığını canım ama yine de bilgilendirme için çok sağoltopikteki hamişlerin çoğu adet gününde lekelendi. beni doktorum önceden uyarmıştı olursa korkma diye, ağrılar falan oldu ama leke gelmedi. bende buraya yazmıştım hemen herkes aşina olsun diye
mide bulantisi cogunlukla 7 8 hafta sonra olur tabii ki olmsada olur. benimde cok belirtim yok anliyorum insan korkuyor ama insallah iyidir bebisler her kesde belirti farkli olur7+1 hafta olduk bu gün, daha kalp atışını dinlemeye gitmedim. Yarın in şe Allah gideceyim, belirtisizlik biraz tedirgin yapıyor adamı, acaba büyümüş mü, kalbi nasıl atıyorböyle arada sırada adet sancım oluyor çok sürmüyor, in şe Allah normaldır bunlarda
![]()
Başka doktora gitme şansınız varsa bi fikir daha alın bence küçük olduğu için olabilir diye düşünüyorum.Kızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın![]()
Anadolu hastanesi benim de 1800 canım 3 haftadan çağırıyor ayriyeten devletede gidiyorum 2 haftada görmüş oluyorumKızlar özel hastaneye gidiyormusunuz fiyatlariniz nasıl dün gittim 1050 verdim 10gün içinde gidersem ucretsizmiş Dr 3.hafta sonra gel dedi zaten 10 gün içinde pek gerek olmuyo ben kliniğe devam etcem kızımın Dr. Hem 1500 ayda 2 defa gidiliyo bir muayene 1 kontrol şeklinde
Canim insallah tez zamanda duyarsin kalp atisiniKızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın![]()
Bence perşembe de gözükmese dahi bir hafta daha bekleyin perşembeye iki gün var zaten ne bileyim çok erken değil mi. İnşallah her şey yolundadır burda bir sürü insan haftalar sonra kalp atışını duydu içinizi ferah tutun, bol dua edin. Rabbim size bağışlasın inşallahKızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın![]()
canım dur hemen üzülme özel hastaneye git bakalım daha iyi bir ultrason cihazıyla baksınlar birde en azından bir doktor görüşü daha almış olursun. Özellerde hemen randevu bulunuyor acil olduğunu söyle aradan bile alırlar seniPerşembe için çok erken belki duyulur diye düşünüyorum bende başka hastanelere de gideyim en iyisi . O kadar dua ettim ki sabaha kadar uyumadım![]()
Olsun hamilelik bu ne olduğu belli olmaz tedbir her zaman iyidirBen görmedim yazdığını canım ama yine de bilgilendirme için çok sağoldoktoruma söyleyince o da duphaston önerdi onu kullanmaya başladım öyleyse pek de gerek yokmuş
Canım farklı bir doktora daha görün mümkünse. Çok geçmiş olsun, bazen çok geç göründüğü vs olabiliyor diye okumuştum yorumlarda. SEn de bakmışsındır mutlaka.Kızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın![]()
Bekleme canım en kısa zamanda farklı bir doktora daha görün istersenÖyle yapcam bi hafta daha beklemek en sağlıklısı
ben özel hastaneye gidiyorum canım ama fiyatları bilmiyorum özel sağlık sigortam olduğu için onu kullanıyorum. Ama tercih edeceğim özel muaneyehaneler çok pahalı 5.000 den aşağı değildir öyle söyleyeyim :)Kızlar özel hastaneye gidiyormusunuz fiyatlariniz nasıl dün gittim 1050 verdim 10gün içinde gidersem ucretsizmiş Dr 3.hafta sonra gel dedi zaten 10 gün içinde pek gerek olmuyo ben kliniğe devam etcem kızımın Dr. Hem 1500 ayda 2 defa gidiliyo bir muayene 1 kontrol şeklinde
8-9 haftalık olana kadar bekle canım. Tek doktora bağlı kalma. Perşembe kalp atışı olmasa bile bir işlem yaptırma. Daha küçük. Geçen bir arkadaşımla konuştum. 9 haftalıkken kalp atışı duyulmuş. Doktoru dinleyip kabul etseydim gebeliği sonlandiracaklardı dedi. Şimdi maşallah sağlıklı bir erkek çocuk doğurdu. Rabbım en kısa zamanda kalp atışını da duymayı nasip etsinKızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın![]()
Ben artık gerçekten şu doktorlara sinir oluyorum kıyamam şu stresine bak ya, o an insanın da basireti bağlanıyor insiyatifle bakın illa diyemiyor, bu belirsizlikle yolluyor seni, moral bozucu bir konuşmayla, çok yazık. Böyle olmamalı gerçekten. Şimdi bu annem adayı nasıl sakin kalsın beklesin. Olumlu konuş telkin et, elinden geleni yap yolla, yine de sonuç alınamazsa, Allah’tan olur, ama bu süreç böyle yönetilmemeli. Üzülme canım, sen sakin kalmaya çalış, tembel bir bebiş bu belkide annesi, umudunu kesmeÖzeldeydim zaten aşkım ama neden vajinal da bakıp içimi rahatlatmadı ona takıldım![]()
Aynen yaGünaydın kızlar ben yine bel ağrısı çekiyorum9+3 olduk bugün.
Gece uyuyunca geçmişti bel ağrısı ama işe gelip masa başı oturunca yine başladı. Arada sağ kasığımda da sızılar oluyor. Günler hızlı geçsin ve cuma olsun artık psikolojim bozulacak yoksa
Canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama benim doktorum ilk ölçümlerde 10 güne kadar sapma olabiliyor gün olayına takılma demişti bana. Kalp atışı da vajinalden çok daha net duyuluyor tabi sen arkadaşların dedikleri gibi başka bir doktora da görün bakalım bebişin seninledir inşallahKızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın![]()