Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Aslında çokta iyi bir doktor ama neden vajinal bakmadı anlamadım. Kalp atışı görse hemen kan sulandırırcı iğne başlıcaktı onu da başlamadı . Geç kalmış olabiliriz onun için dedi . Çok üzücü bir andı 😔
Üzülmeee kıyamam sana :(
Annelik yolunda ne çok şey yaşıyoruz değil mi.. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, inşallah bi sonraki kontrolünde mucize gibi pıtır pıtır atsın kalbi 🤲🏼🤲🏼

topikteki hamişlerin çoğu adet gününde lekelendi. beni doktorum önceden uyarmıştı olursa korkma diye, ağrılar falan oldu ama leke gelmedi. bende buraya yazmıştım hemen herkes aşina olsun diye
Ben görmedim yazdığını canım ama yine de bilgilendirme için çok sağol ❤️ doktoruma söyleyince o da duphaston önerdi onu kullanmaya başladım öyleyse pek de gerek yokmuş

7+1 hafta olduk bu gün, daha kalp atışını dinlemeye gitmedim. Yarın in şe Allah gideceyim, belirtisizlik biraz tedirgin yapıyor adamı, acaba büyümüş mü, kalbi nasıl atıyor🥹böyle arada sırada adet sancım oluyor çok sürmüyor, in şe Allah normaldır bunlarda🥹🙈
mide bulantisi cogunlukla 7 8 hafta sonra olur tabii ki olmsada olur. benimde cok belirtim yok anliyorum insan korkuyor ama insallah iyidir bebisler her kesde belirti farkli olur

Kızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın 🥺
Başka doktora gitme şansınız varsa bi fikir daha alın bence küçük olduğu için olabilir diye düşünüyorum. 🙏🏻

Kızlar özel hastaneye gidiyormusunuz fiyatlariniz nasıl dün gittim 1050 verdim 10gün içinde gidersem ucretsizmiş Dr 3.hafta sonra gel dedi zaten 10 gün içinde pek gerek olmuyo ben kliniğe devam etcem kızımın Dr. Hem 1500 ayda 2 defa gidiliyo bir muayene 1 kontrol şeklinde

Kızlar özel hastaneye gidiyormusunuz fiyatlariniz nasıl dün gittim 1050 verdim 10gün içinde gidersem ucretsizmiş Dr 3.hafta sonra gel dedi zaten 10 gün içinde pek gerek olmuyo ben kliniğe devam etcem kızımın Dr. Hem 1500 ayda 2 defa gidiliyo bir muayene 1 kontrol şeklinde
Anadolu hastanesi benim de 1800 canım 3 haftadan çağırıyor ayriyeten devletede gidiyorum 2 haftada görmüş oluyorum 🙏

Kızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bebek oluşmuş yolk sacı da var yeri de iyi kanama alanı yok. Ama kalp atışı duyamadık. Karından baktı bu arada son adete göre 7+5 bugün usgye göre 6+4 olarak gözüküyor. Doktor çok olumlu konuşmadı kalbi durmış olabilir dedi vajinal bakcaktı zaten gözükmüyor gerek yok dedi. Perşembe sabah aç gel yine gözükmezse sonlandırıp genetiğe gönderelim dedi . O kadar üzüldüm ki ilk kez bu keseyi dolu ve içinde bebek gördüm. Küçük olduğu için gözükmemiştir demi ne kadar daha beklemem gerekiyor lütfen bişey yazın 🥺
Canim insallah tez zamanda duyarsin kalp atisini 🙏🏼 doktorlarin bazilari malesef biraz fazla en uç ihtimali soyleyebiliyorlar burada bunlari hep okudugum icin bundan artik iyice emin oldum. Tavir tutum cok onemli bizi yukseltmek de dusurmek de onlara bagli. Ihtimallerden tabiki bahsedecekler ama su an haftan geregi bana da normal geldi karindan duyulamamis olabilmesi. Insallah senin icin en sagliklisi en hayirlisi olsun duamdasin

Bence perşembe de gözükmese dahi bir hafta daha bekleyin perşembeye iki gün var zaten ne bileyim çok erken değil mi. İnşallah her şey yolundadır burda bir sürü insan haftalar sonra kalp atışını duydu içinizi ferah tutun, bol dua edin. Rabbim size bağışlasın inşallah 💖

Perşembe için çok erken belki duyulur diye düşünüyorum bende başka hastanelere de gideyim en iyisi . O kadar dua ettim ki sabaha kadar uyumadım 😔
canım dur hemen üzülme özel hastaneye git bakalım daha iyi bir ultrason cihazıyla baksınlar birde en azından bir doktor görüşü daha almış olursun. Özellerde hemen randevu bulunuyor acil olduğunu söyle aradan bile alırlar seni

Canım farklı bir doktora daha görün mümkünse. Çok geçmiş olsun, bazen çok geç göründüğü vs olabiliyor diye okumuştum yorumlarda. SEn de bakmışsındır mutlaka.

ben özel hastaneye gidiyorum canım ama fiyatları bilmiyorum özel sağlık sigortam olduğu için onu kullanıyorum. Ama tercih edeceğim özel muaneyehaneler çok pahalı 5.000 den aşağı değildir öyle söyleyeyim :)

8-9 haftalık olana kadar bekle canım. Tek doktora bağlı kalma. Perşembe kalp atışı olmasa bile bir işlem yaptırma. Daha küçük. Geçen bir arkadaşımla konuştum. 9 haftalıkken kalp atışı duyulmuş. Doktoru dinleyip kabul etseydim gebeliği sonlandiracaklardı dedi. Şimdi maşallah sağlıklı bir erkek çocuk doğurdu. Rabbım en kısa zamanda kalp atışını da duymayı nasip etsin 🤲

Arkadaşlar benımde alerjım var gebelık alerjısı muhtelemen hergün bacaklarımın bıyerınde kasıntı oluyor aynı sınek ısırığı gıbı şişiyor sert ama sürekli başka yerımde cıkıyor gebelıgımı ogrendıgımden berı var bu cıkdıye doktoru polen alerjısı dedı ama sımdıye kadar yaşamadım boyle bısey benım gıbı olan varmı

Kızlar gerçekten gebeliğimi öğrendiğimden beri burada sevinen arkadaşlarla birlikte mutlu olup, olumsuz birşey olduğunda üzülüyorum. Süreci birlikte yaşıyoruz.
Bugün benim için çok güzel birşey oldu.
Hasretle yıllardır beklediğim bebeğimizin kalp atışını duydum. 🌸 Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Anlatılamaz birşey.
Hepimiz içinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.🙏
6+3 tüm ultrasonda 6+4 gözüktü 🥰

Özeldeydim zaten aşkım ama neden vajinal da bakıp içimi rahatlatmadı ona takıldım 😔
Ben artık gerçekten şu doktorlara sinir oluyorum kıyamam şu stresine bak ya, o an insanın da basireti bağlanıyor insiyatifle bakın illa diyemiyor, bu belirsizlikle yolluyor seni, moral bozucu bir konuşmayla, çok yazık. Böyle olmamalı gerçekten. Şimdi bu annem adayı nasıl sakin kalsın beklesin. Olumlu konuş telkin et, elinden geleni yap yolla, yine de sonuç alınamazsa, Allah’tan olur, ama bu süreç böyle yönetilmemeli. Üzülme canım, sen sakin kalmaya çalış, tembel bir bebiş bu belkide annesi, umudunu kesme🫶🏻

Günaydın kızlar ben yine bel ağrısı çekiyorum :( 9+3 olduk bugün.
Gece uyuyunca geçmişti bel ağrısı ama işe gelip masa başı oturunca yine başladı. Arada sağ kasığımda da sızılar oluyor. Günler hızlı geçsin ve cuma olsun artık psikolojim bozulacak yoksa
Aynen ya 😪 işe geldiğim zamanlar benim de belim baya ağriyo ben de masa başı çalışıyorum ama illa ki ayağa kalkıyorum çıktı almak için vs. Kasıklarım da sızlıyo bazen. Biraz canim sıkılıyo bu duruma ama normaldir insallah fazla yormamaya çalışıyorum kendimi. Evde yattığım zamanlarda iyiyim ama işe geldiğim de başlıyo tekrar hafiften 😪😪

Canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama benim doktorum ilk ölçümlerde 10 güne kadar sapma olabiliyor gün olayına takılma demişti bana. Kalp atışı da vajinalden çok daha net duyuluyor tabi sen arkadaşların dedikleri gibi başka bir doktora da görün bakalım bebişin seninledir inşallah 🙏🏻

Back
X