Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Ben de bu gece rüya gördüm rüya olduğunu anlayınca aşırı hüzünlendim 😂 Rüyamda fetal fna sonucu çıkıyor. Bildirim geliyor hem mail hem whatsapptan ben de koşarak salona eşimin yanına gidiyorum aşkım kalk geldi sonuçlar diye. Bir uyandım kiiiiiiii rüyaymış 😂 Meraktan ölcem artık ya

Yapay zekaya ultrason görüntümü attım Erkek diye yorumladı bakalım bu yapay zeka ne kadar akıllı 😁😁

Eklentiler

• IMG_9731.webp
    IMG_9731.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu raporu açamıyor muyuz ya, 😀

Eklentiler

• IMG_20250408_121856.webp
    IMG_20250408_121856.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Benim eşim de sağlıklı olsun diyip duruyodu yazık adamı o kadar çok sıkıştırdım ki hadi hadi birine daha yakınsındır diye sonunda tamam erkek olsun isterim diye itiraf etmişti🥲 Aman bu erkekler de erkek çocuk istiyip istiyip sonra baba kız aşk yaşıyorlar😂
Evet bence de bu çok doğru. Önce hepsinin içinden aklından erkek çocuk hayali geçiyor ama kızlarına acayip bi düşkün oluyorlar 😇

Ben de bu gece rüya gördüm rüya olduğunu anlayınca aşırı hüzünlendim 😂 Rüyamda fetal fna sonucu çıkıyor. Bildirim geliyor hem mail hem whatsapptan ben de koşarak salona eşimin yanına gidiyorum aşkım kalk geldi sonuçlar diye. Bir uyandım kiiiiiiii rüyaymış 😂 Meraktan ölcem artık ya
Ay dün tam böyleydim sürekli eşimi, fetal dna firmasını, doktorumu sıkıştırdım durdum
İnşallah en kısa sürede gönlünüzce gelir sonuşlar 😍

Ne zaman vermiştiniz kanı
Dün verdim bugün çıkmış ama şöyle bir şey var kızımın geçen sene ikili test raporunu da açamıyorum, sanırım sadece doktorlar açabiliyor, öyle sorayım dedim. Bu kadar da hızlı çıkmaz bence zaten

EDün verdim bugün çıkmış ama şöyle bir şey var kızımın geçen sene ikili test raporunu da açamıyorum, sanırım sadece doktorlar açabiliyor, öyle sorayım dedim. Bu kadar da hızlı çıkmaz bence zaten
Evet devlet olmasına rağmen çok hızlı çıkmış bende bayramdan önce verdim devlette henüz çıkmadı

Gittim doktorlara .Kan verdim.Dahiliye doktoru kan sonucuma göre inusilin mı verecek kan sonuçlarını takip için şeker ölçümü mu isteyecek o tam belli değil öğleden sonra gideceğim.Diyetisyene gittim 2 kilo vermişim listeye pek uyamadigimi ama dikkat ettigimi söyledim.Listeye uymamin daha iyi olacağını söyledi.Yuruyus yapabilirsin dedi.
Kadın doğum randevum öğleden sonra ama ben yine odasına girdim ,öğleden sonra randevum ama şimdi girebilirmiyim hem de kan sabahtan .alınıyor diye .Aldı sağolsun ultrasonla baktı büyümüş maşallah ..11 haftalikti 10 haftaya uyumlu dedi.Ben dedim 18 Aralık'ta hafif lekelenme başladı ama 25 Ocak'ta kanama başladı dedim.Ona göre düzenledi.Tahmini doğum tarihi 1 Kasım oldu 😂😂 Lioo Lioo Kasım annelerine gitmem zaten Ekim in sonu olur,bir önceki çocuğum sezeryan olduğu için.Bakalim sonuçlar çıkınca yazarım tekrar.

Karin ağrısını sordum normal dedi.

Evet devlet olmasına rağmen çok hızlı çıkmış bende bayramdan önce verdim devlette henüz çıkmadı
Bilmiyorum ki şehir hastanesinde verdim, onlar da 15 gün içinde çıkar dedi neyse 15 gün sonra gidicem değerlerde bir sorun yok bence bildiğim kadarıyla. Sence?

Chatgbt neye dayanarak kullanma diyo aa bak sen şu yapay zekaya.Bari bi doktorunuza danışın falan diyeymiş. Bana da bugün doktor nioli yağı önerdi.Hatta önermedi baya reçeteye yazıp verdi.Ama tabi bende enfeksiyon çıktı.O yüzden yanlış yönlendirmek istememekle beraber rahatlatıyorsa kullanabilirsiniz gibi geldi bana😊
Çok sevindim valla çünkü nioli yağı her şeyim 🫶🏻 hakkında araştırma yok ve bebeğe ulaşabilir dedi o yüzden kullanma dedi 🤷‍♀️

Bu doktorlara da güvenilmiyor . Emin değilseniz insanları umutlandırmayın😂 şaka bi yana sağlıklı olsunlar da kızı erkeği fark etmez 🌸
Evet yani direk kız dedi hatta hu kadar erken belli eder mi demiştim görünüyor üç çizgi dedi 🤣 sonra devlete gittim oda kiz dedi bugün çıkıntı gördüler 🤣 ama yinede ilerleyen günde gel dedi 🤣

Benim doktorum da enfeksiyonu görünce direkt nioli yağı kullan dedi
Bir şey söylicem aslında hiç alakası yok biliyorum farkındayım da nioli yağı kullandığım gün doğum yaptım, ama eminim ki onunla alakası yok aniden açılma yaşadım çünkü ve ağrısız açılmıştı . Şimdi kullanmaya ödüm kopuyor. Beynim kabul etmiyor herhalde, enfeksiyon kapmaktan da korkuyorum hadi beni bi rahatlatın 😀

Back
X