Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    129
beezuus
ssusam
kkkaya

Nasılsınız? Her şey yolunda mı??
cok sagolun sordugunuz icin, ogleden beri kasilmalarincekiyorum agrili 10ar 8er 5er dakika araliklarla. Duzenli olmadigi icin ebe gelmedi agri kesici aldim topun ustundeyim ama inanilmaz sancim var ve bebek icerde devamli ordan oraya gidiyor kasilirken bile

cumadan beri pembesi kahvemsi akinti geliyodu hafif yapiskansi ama az once en siddetli kasilmamda lavaboya gittigimde ortasinda koyu bi nokta seklinde kan birikintisi olan uzunca bir akinti geldi sanirim nisanin tamami

ama yani sormayin kivraniyorum agri kesiciler aldim su iciyorum ama uyuyamiyorum kesinlikle yarin oglene dek ebe kontrolume dek boyle devam ederse nasil dayanicam bilmiyorum

umarim hepimizinki bir avazda olur bu kadar agri cekicegimi dusunmemistim iki gundur

L Luckygirly canim sen de merak etme annem hep suni sanciyla dogurmus bizi ki zaten cogu dogum oyle de basliyor ve normal ilerliyor, olmasa bile bebegini alicaksin kucagina herkesin soyledigi gibi cok sorunsuz sikintisiz dogumlarimiz olsun insallah saglikli bebeklerimizi kucagimiza alalim gunun sonunda

Amin kasılmalarının böyle olması ittirme kısmında çok işine yarayacak kuvvetlice ittirebileceksin rahmin hazırladı kendini. En azından benim araştırmalarımın sonucu buna çıkıyor Kısa sürecek gibi tahmin ediyorum. Allah kolaylık versin

Buarada birileri sanki yazmıştı da hatırlayamıyorum benim de popomda birşey çıktı da acıyor batıyor acaba ne yapsam geçer top gibi elime geliyor peçeteyle silerken rahatsız edici birşey sanırım basur felan mı acaba bilemedim

İnşallah bu kadar kasılma, serviksi iyice açar da aktif faza geçtiğinizde daha az zorlanırsınız.
Belki öğlene kalmaz kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Böyle uzun süreli kasılma çekmek de zormuş.. kasılma arasında pelvisi açıcı egzersiz yapın demek de güç. Sonu güzel olacak ama
Kasılmalar arasında dinlenmeye bakın, güç tasarrufu moduna alın kendinizi mümkünse

Enerji veren yiyecek almayı da unutmayın

Yolunda ama ben hiç sancıları hissetmiyorum gece diye mi anlamadım muayene etmeyi de bıraktılar nst çekip gidiyorlar
Herkesin hikayesi farklı cidden belki siz de çok sancı çekmeden şıp diye doğuracaksınızdır.
Nst de kasılma var mı? Hala 100 üstü mü??

ay amin amin ya umarim oyle olur hepimize allah kolaylik versin mis gibi olsun insallah yariiin

hastane cantama koydum hem enerji tableti hem de barlari, evet konsantre olmak zor ama nefes alip verip sanciyi yonetmeye calisiyorum umarim bunun meyvesini alirim soylediginiz gibi hepimize kolay dogum versin allah insallah yarin olur hersey benim icin dee

Madame butterfly ve OzanveMirac geçen gün konuşuyorlardı ama siğil veya sivilce gibş birşeydi.

Sizinki hemen makat çevresindeyse, yumuşaksa, basur olma ihtimali fazla.
Kabızlık yaşadınız mı?
Bende de hamilelikte çıktı, demir hapı kabızı sonrası.
Duşta sıcak suda kaslar gevşeyince içeri itebilirsiniz.
Sonrasında büyümesin ilerlemesin diye şimdiden önlem alın; bol sıvı lifli gıda. Tuvalette ıkınma süresi artınca tekrar ortaya çıkıp büyüyor. Arada zorlu tuvalet sonrası kanama ve akıntı da yapabilir

Ay evet iyi hatırladınız doğru onların sivilce gibi birşeydi . Evet ya geçen biraz zorlandım kanızlık oldu demek ondan oluştu az önce büyük tuvaleti rahat yaptım o bile biraz rahatlattı ben yine dikkat edeyim doğuma bir hafta kaldı sonra sorun olmasın dediğimlerisş yapayım bol su lifli gıdalar

Herkesin hikayesi farklı cidden belki siz de çok sancı çekmeden şıp diye doğuracaksınızdır.
Nst de kasılma var mı? Hala 100 üstü mü??
Son nst ye bakamadım ama zaten eskisi kadar dalgalı ve yüksek değildi uzaktan bir gördüm. Aslında şu alttaki nst de dogururum diye düşünüyordum ama hiç bir şey olmadı şimdi sancılarım da geriledi anlamadım gerçi bu eklediğimden önceki yine biraz düzdü bi artıp bir azalıyor mu onu da anlamadım

Eklentiler

• 1000158693.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 25
Buradaki sancılar baya düzenli ve hepsi 100e varıyor. İlaç vermediler di mi size?

Sancıların azalmasını fırsat bilip dinlenin

kkkaya var mı kızlar gelişmeler

Malesef cok sanci cekiyorum. acilmam daha 4 bile olmadı
Canım moralini bozma açılma biranda ilerler sonlara doğru baştaki gibi yavaş olmaz açılmana kafanı takma oyüzden epidural isteme gibi bi hakkın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…