- 5 Eylül 2018
- 732
- 724
- 103
- 37
Sağ salim kucağına alırsın inşallahYarın sabah benimde sezaryen varherkese çok dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlar içimde kelebekler uçuşuyor sanki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ salim kucağına alırsın inşallahYarın sabah benimde sezaryen varherkese çok dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlar içimde kelebekler uçuşuyor sanki
![]()
Eşinizle ilişki etkili oluyor diye duymuştumKızlar herkesin bebişi hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Biz bugün 39 haftalık olduk 2 gün önce doktor birazcık suyu azalmış dedi. Bi an önce doğurmak istiyorum yapmadığım pilates hareketi kalmadı nasıl başlarız bu doğuma yahu
Aynı şeyi yazmışız. Senin ilk çocuktu dimi? Benim 2. Olmasına rağmen aşırı heyecanlıyım. Hayırlısı olsun inşallahBir kişi daha eleniyorederiz tabii inşallah su gibi geçer sağlıkla kavuşursun bebişe
çok heyecanlanıyorum sizi gördükçe yaa
Evet ilk çocuk ve 6 yıl sonra kavuşacağız inşallahAynı şeyi yazmışız. Senin ilk çocuktu dimi? Benim 2. Olmasına rağmen aşırı heyecanlıyım. Hayırlısı olsun inşallah![]()
![]()
mukus gibi oluyor nişanda kıvamı benim önce kan sonra nişan geldi renksiz olarak hala ara ara renksiz küçük parça da geliyoGünaydın, Mayıs anneleri grubundanım. Bu sabah renksiz çok az miktarda şeffaf akıntı farkettim bunun nişan olma ihtimali var mıdır ? Miktarı fazla mı oluyor nişanda, tecrübeli anneler varsa danışmak istedim. Bir ağrım sızım da yok miktarı az da olsa görünce şaşırdım![]()
Benim de aralarında 6yıl varEvet ilk çocuk ve 6 yıl sonra kavuşacağız inşallah![]()
Takip edeyim o zaman çok az bir şeydi tam olarak da anlamadım akıntı mı nişan mı diye teşekkür ederimmukus gibi oluyor nişanda kıvamı benim önce kan sonra nişan geldi renksiz olarak hala ara ara renksiz küçük parça da geliyo
Benim de önden çok az renksiz gelmişti bir hafta sonra kanlı geldi siz yine de doktora haber verin bence enfeksiyon falan olmasın bi deTakip edeyim o zaman çok az bir şeydi tam olarak da anlamadım akıntı mı nişan mı diye teşekkür ederim![]()
Ay benimde 6 yıl bakalım herşey yeni baştanBenim de aralarında 6yıl var![]()
Gerçekten o kadar sabrım var mı bilmiyorumAy benimde 6 yıl bakalım herşey yeni baştan![]()
Ağrı oluyor muBenim iki haftadır yumuşama hatta açıklık da var ama henüz başlamadı. Ama ben sancı durdurucu ilaç kullanıyorum o yüzden doğru bir referans olmayabilir![]()
Bende 32 den beri ağrı sancı var açılma başlayınca hissedersinAğrı oluyor mudoktorum sen daha ağrı çekmemişsin dedi
ben daha yeni yeni vajinada düzenli ağrı hissediyorum o kadar
![]()
UmarımBende 32 den beri ağrı sancı var açılma başlayınca hissedersin![]()
Geçmiş olsun inşallah bir sonrakinden geçer normal demişler zatenBenim kız ilk işiyme testini geçemedi haftaya yeniden yapılacak suyu fazla olduğu için su kaçmıştır dediler normal dediler
Bende bilmiyorum gerçekten bazen ayrıntılı düşününce yapabilecek miyim yeniden diyorum ama tabiki artık çok geçGerçekten o kadar sabrım var mı bilmiyorumyaşım da 37 oldu
![]()
İnşallahBende bilmiyorum gerçekten bazen ayrıntılı düşününce yapabilecek miyim yeniden diyorum ama tabiki artık çok geçbenimde 35 yaş bakalım çocukla birlikte tekrar yüklenir sabır inşallah
![]()
Nişan jel kıvamında oluyormuş duyduğum kadarıyla. Benim sürekli yoğun beyaz ve kıvamlı akıntı oluyor. Nişan değil yani.Günaydın, Mayıs anneleri grubundanım. Bu sabah renksiz çok az miktarda şeffaf akıntı farkettim bunun nişan olma ihtimali var mıdır ? Miktarı fazla mı oluyor nişanda, tecrübeli anneler varsa danışmak istedim. Bir ağrım sızım da yok miktarı az da olsa görünce şaşırdım![]()