- 26 Ocak 2018
- 940
- 1.011
- 113
- 28
Acile gidin mutlakaKızlar sizinde son zamanlara doğru bebek hareketlerinde sayıca bi azalma var mı?Bayramın 1.gününden beri bi azalma var sanki .Hareket ediyor hissetmediğim bi saat olmuyo muhakkak her saat bi kıpırdıyo ama sanki azaldı gibi.Kontrolüm haftaya çarşamba beklesem mi yoksa acile mi gitsem acaba
Zorluklari hemen ayaga kalkamiyosun dikislerde dolayi ama ben dogumdn onceki kiloma indim gobegimde eski haline döndü bende zaten gobek vardiSezaryenin zorlukları neler peki benim doktorumda sezaryene zorluyor ama şu an normal doğum olmaması için bir sebep de yok. Gerçekten dedikleri gibi sezaryen göbeği kalıyor mu
Ben normal istiyorum zaten de doktor sezaryen konusunda baskı yapıyorZorluklari hemen ayaga kalkamiyosun dikislerde dolayi ama ben dogumdn onceki kiloma indim gobegimde eski haline döndü bende zaten gobek vardinormal doğumu denemek en mantiklisi önce bi deneyin belki cok kolay gecicek sezeryana gerek kalmicak
Son haftalarda yerleri daraldığı için daha az hareket olabiliyormuş. Yine de haftaya kadar beklemeyin isterseniz bir gidinKızlar sizinde son zamanlara doğru bebek hareketlerinde sayıca bi azalma var mı?Bayramın 1.gününden beri bi azalma var sanki .Hareket ediyor hissetmediğim bi saat olmuyo muhakkak her saat bi kıpırdıyo ama sanki azaldı gibi.Kontrolüm haftaya çarşamba beklesem mi yoksa acile mi gitsem acaba
Belki de bi bildigi vardir ama guzelce bilgi vermesi gerekiyo bence seninde razi gelmen icinBen normal istiyorum zaten de doktor sezaryen konusunda baskı yapıyor
Bebeği dışarda gezdirirken ister istemez spor yapacaksinizAaa baya çokmuş ama anca spor yapacak enerjim olur herhalde ilk bebek tecrübesizliği de eklenince
FerrumDemir ilaci olarak hangisini kullaniyorsunuz
Gözün aydın canımKızlar ben doktordan döndüm. Hafif sanci var ama önemsemedi normal bu haftada dedi. Çok şükür bebek iyi suyu iyi. Haftya yine kontrole gidecem. Beklerse 16nisana gün verdi. Hayırlısı artık
Yok hayır tamamen vücut tipine bağlı. Ben normalde de ne yaparsam yapayım hafif göbeğim vardı. Hamilelik öncesi ve sonrası hiç fark etmedi.Zayıf olduğum dönemler hiç sarkma falan olmadı.Kilo verirsem göbek düşmeyebilir mi yani sarkma gibi
İyiyiz genel anestezi ile doğum oldu acıkınca emen bir bebek güçlü emiyor 3700 gram 49 cm 38+5 oldu. Sı an pek ağrım yok ağrı kesiciler geçince ne olur bilmiyorum. Bebek de iyiN neverland85 nasılsınız, iyi misiniz? Doğum olacaktı bugün, merak ettim.
Umarım doğru etiketlemişimdir..
Maşallah sizeİyiyiz genel anestezi ile doğum oldu acıkınca emen bir bebek güçlü emiyor 3700 gram 49 cm 38+5 oldu. Sı an pek ağrım yok ağrı kesiciler geçince ne olur bilmiyorum. Bebek de iyiyanımızda ayırmıyorlar. Normalde önce bebek sonra anne geliyordu ya baygın iken de emzşrmişler beraner odaya getirdiler aşıları da burada oldu çok rahatız şimdilik
Benimde aynısı bende soracaktım da normaldir herhalde daha yerleri bayağı daraldı sonuçta tahminince ondan dediğiniz gibi mutlaka bir kımıldama oluyor saat başı ama çok hafif artıkKızlar sizinde son zamanlara doğru bebek hareketlerinde sayıca bi azalma var mı?Bayramın 1.gününden beri bi azalma var sanki .Hareket ediyor hissetmediğim bi saat olmuyo muhakkak her saat bi kıpırdıyo ama sanki azaldı gibi.Kontrolüm haftaya çarşamba beklesem mi yoksa acile mi gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?