Aa doğuma gidiyorsunuz hadi sağlıkla kucağınıza alın inşallahsabah 10 da hastanede 12 de sezaryendeyim aynı gün olan çok kişi vardı ama hadi hepimize şimdiden hayırlı olsun güzel anneler
Gerçekten öyle yaa çok yorulduk artık ama son günler direnmeye devamAy hadi bakalım hayırlısıyla inşallahne çok yordular bizi yaa ben de bugün kontole gideceğim. İnşallah her şey yolundadır
Benim eşimde iddia ediyor aynısını ama benim umudum 2.çocuk olması yönünde ama eşim de ısrarla hayır 2025 den sonra soğan ilk çocuk oluyor diyo artık başvurunca para yatarsa anlıycaz bakalımOff eşime söyledim ikna olmuyorbana şu maddeyi gösterip duruyor. Sosyal hizmetlerde çalışan arkadaşlarına sormuş o da 1 ocaktan sonra doğan tüm çocuklar ilk çocuk statüsünde yardım alacak diyor. inşallah sizin dediğiniz gibidir. Hey ay 1500liraya en azından iki paket bez, bir tane de takım ya da oyuncak alınır.
Daha cikmadi ama bu hafta bekliyoruz inşallahUmarım öledirr beklemek çok zorr kaç gün sonra çıktı ,bide makineye bağlandı ilaç verildi bu tanımları hiç bilmiyorum bilee doktorlar bilgi veriyor ama
Aynen öyle doğurmayı bekliyorum iddiayı kazanmak içinBenim eşimde iddia ediyor aynısını ama benim umudum 2.çocuk olması yönünde ama eşim de ısrarla hayır 2025 den sonra soğan ilk çocuk oluyor diyo artık başvurunca para yatarsa anlıycaz bakalım
Bence kullanın doktorunuz tavsiye etmiş sonuçta.Kızlar selam herkeseesize bir şey sormak istiyorum
38haftalığım doktorum exagyn fitil verdi ne olur ne olmaz kanalı temizlesin diye sizce kullansam mı bilemedim
Aa tamam canım hatırladım senin bebeğinde küvezdeydi kafam okadar doluki kusura bakma.Daha cikmadi ama bu hafta bekliyoruz inşallahkendi nefes alamadigi icin makineyle nefes verdiler entube gibi dusunebilirsin ama cok erken dogdu bi haftaya makineden cikti. Sen sütün varsa bol bol sağım yapmaya calis doktor mamayla anne sütü arasinda cok fark var iyilesmesinde demisti
Ben sabahları aç karnına bir iki tane kayısı yiyorum işe yarıyorKızlar 37+4 deyim afedersiniz aşırı kabızlık durumu var yaşayan var mı ne yaptınız normal mi bu ?
Özel hastane doktorları sezaryene yönlendirir genelde. Sizin şu an isteğiniz önemli olan. Vajinal doğum istiyorsanız kontrolleri sıkılaştırıp bekleyebilirsiniz, bu süre zarfında başka doktora daha görünebilirsiniz.Kızlar selam sizden de fikir almak istedim. Şimdi doktordan geliyorum 39+3 deyim şuan. Normal doğum düşünüyordum ancak sancım yok hala nst de. Dr da suyu bayram öncesine göre azalmış dedi. Henüz kanala da girmemiş. Sezaryen ile alalım riske atmayalım dedi.
Siz olsanız daha bekler miydiniz ? Yoksa sezaryen olur muydunuz ? Eğer olacaksam yarın ya da cumartesi gününe gün veriyor. Hem fikirlerinizi hem deneyimlerinizi merak ediyorum kafam karıştı benim
Her akşam yemeğine zeytinyağlı salata mutlaka ekliyorum ben. Bence normal bir durum dikkat etmek gerekir son haftalardayken doğum sonrasına kalırsa daha beteri olur.Kızlar 37+4 deyim afedersiniz aşırı kabızlık durumu var yaşayan var mı ne yaptınız normal mi bu ?
İlk hemsire geldi elle denedi cok az geldi elle cok canim acidi manuel pompayla sagdim damla damla geldi ikk 2 gun hepsini biriktirdim verdim simdi yeticek kadar artti şükür evde elektrikliye gectm hoşaf yaptir yapabilck biri varsa onu ic bol su ic yavas yavas gelir inşallah sütünAa tamam canım hatırladım senin bebeğinde küvezdeydi kafam okadar doluki kusura bakma.
Sütüm bugün gelmiyor malesef nasıl sağım yapıyorsun makineylede ellede gelmedi bugün. Bu arada mesajların hepsini okuyorum tek tek yazamıyorum iyi dilekleriniz dualarınız içinn ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar
Aslında başında ben sezaryen istiyordum beni ikna eden doktorumdu. Çatı muayenesi vs yaptı normal doğum yaparız dedi süreç hep bu şekilde ilerledi. Şuan gittiğimde suyu bayram öncesine göre azalmış , nst de hiç sancı yok ve 3600gr. Dr da bana kalırsa sezaryen ile alalım yine de sen bilirsin dedi. Ya yarına ya da cumartesi gününe randevu verebiliyor bende kararsız kaldım suyu azalmış diyince biraz panik oldumÖzel hastane doktorları sezaryene yönlendirir genelde. Sizin şu an isteğiniz önemli olan. Vajinal doğum istiyorsanız kontrolleri sıkılaştırıp bekleyebilirsiniz, bu süre zarfında başka doktora daha görünebilirsiniz.
O zaman bilemedimAslında başında ben sezaryen istiyordum beni ikna eden doktorumdu. Çatı muayenesi vs yaptı normal doğum yaparız dedi süreç hep bu şekilde ilerledi. Şuan gittiğimde suyu bayram öncesine göre azalmış , nst de hiç sancı yok ve 3600gr. Dr da bana kalırsa sezaryen ile alalım yine de sen bilirsin dedi. Ya yarına ya da cumartesi gününe randevu verebiliyor bende kararsız kaldım suyu azalmış diyince biraz panik oldum
Sezaryenin zorlukları neler peki benim doktorumda sezaryene zorluyor ama şu an normal doğum olmaması için bir sebep de yok. Gerçekten dedikleri gibi sezaryen göbeği kalıyor muO zaman bilemedimkarar sizin. Benim ikinci sezaryen olacak. İlki benim isteğim doğrultusunda planlı oldu. İki doğumun da kolaylıkları ve zorlukları var. Size hangisi uyuyorsa onu seçin hayırlısı olsun sizin için ama sizin yerinizde olsam bir riskten bahsediyorsa doktoruma guvenirdim
Yani benim kalmisti acikcasi ama ben hic korse falan kullanmadim bunaldim spor falanda yapmadim. Simdi ikincide korse takmayi istiyorumSezaryenin zorlukları neler peki benim doktorumda sezaryene zorluyor ama şu an normal doğum olmaması için bir sebep de yok. Gerçekten dedikleri gibi sezaryen göbeği kalıyor mu
Sezaryenin zorlukları neler peki benim doktorumda sezaryene zorluyor ama şu an normal doğum olmaması için bir sebep de yok. Gerçekten dedikleri gibi sezaryen göbeği kalıyor mu
Korse neden zararli dediniz acaba zaten bana cok zor geliyor o korse isi ya cok bunalticiBenim göbeğim gitmişti birkaç ay içinde benim de korktuğum bir şeydi göbek ama korse de takmadım bence zararlı korse. zor olan ilk iki gün yürüyebilmekti benim için. Bu ağrı, göbek tamamen kişinin bünyesine bağlı bir şey bence. Süt gelmez deniyor ama yarım saat içinde de gelmişti benim. İnşallah yine aynı kolaylıkta olur diyorum ama yine de korkuyorum ya. Benim korkularım vajinal doğumda daha çoktu kötü tecrübe edinmekten çok korkardım sezaryene karar verdim en son. Şimdi de normal doğum sancısı başlar da yetisemem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?