35+6 iseniz yarın 36 bitiyor 37den gün alacaksınız demekEvet yarın 36 olcam inşallah şöyle bir hafta daha geçse ne iyi olurdu. Ama nişandan sonra 5 gün içinde gelir dedi ebe![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35+6 iseniz yarın 36 bitiyor 37den gün alacaksınız demekEvet yarın 36 olcam inşallah şöyle bir hafta daha geçse ne iyi olurdu. Ama nişandan sonra 5 gün içinde gelir dedi ebe![]()
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz
Bir hafta daha durur mu acaba nişan gelse de35+6 iseniz yarın 36 bitiyor 37den gün alacaksınız demek
Sen iyi düşün sana oğlumu anlattım 34te doğup küveze girmedi. Sadece 1gün izleme amaçlı tuttular. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet bir gün bile kâr diyorlar ne kadar kalcam bilmiyorum%20-30 kuvözde kalma ihtimali var dedi ebe
Sağlıkla doğar inşallahsabah 10 da hastanede 12 de sezaryendeyim aynı gün olan çok kişi vardı ama hadi hepimize şimdiden hayırlı olsun güzel anneler
Vallahi bana öyle geldi. Dr nişan dedi. 19 martta geldi yanlış hatırlamıyorsam hala tık yok yaa. Şiştim böyle bekliyorum ne sancı ne bi şey varEvet yumurta akı gibi gelen de var
İnşallah bekleyebildiği kadar beklesin annesinin karnında. Sonra da hiiiç küvez ihtiyacı olmadan saglikla doğsun inşallah.Bir hafta daha durur mu acaba nişan gelse de
İnşallah en kısa zamanda saglıkla kavuşun, mis kokusuyla kalbinizi kucağınızı doldursun.Kızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun
bebeğim sadece oksijen desteği alıyordu yeterli gelmemiş bir sonraki aşamaya geçilmiş umarım sağlıklıca atlatır bu süreci
![]()
Amin inşallahSen iyi düşün sana oğlumu anlattım 34te doğup küveze girmedi. Sadece 1gün izleme amaçlı tuttular. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Geçmiş olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun
bebeğim sadece oksijen desteği alıyordu yeterli gelmemiş bir sonraki aşamaya geçilmiş umarım sağlıklıca atlatır bu süreci
![]()
Canim onlar öyle güçlü ki hemencik iyilesiyolarKızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun
![]()
Dualarımız minik kuzuyla, sen merak etme annesi o çok savaşçı hızlıca iyileşecek insallahKızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun
![]()
Kızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun
![]()
Ay hadi bakalım hayırlısıyla inşallahKızlar bu sefer de doğurmadımhaftaya alacakmış doktor kendiliğinden başlamazsa bu gün taburcuyum inşallah
Umarım öledirr beklemek çok zorr kaç gün sonra çıktı ,bide makineye bağlandı ilaç verildi bu tanımları hiç bilmiyorum bilee doktorlar bilgi veriyor amaCanim onlar öyle güçlü ki hemencik iyilesiyolarbizimde doğar dogmaz yogun bakima alindi makineye baglandi ilac verildi su an kendi nefes alabiliyo inşallah hemen iyilesir yanina verirler
![]()
İnşallah bir an evvel yavrunuzu kucağınıza alıp yuvanızs mutlu mesut dönersinizKızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun
![]()
Su gibi hemen ayaklanıp ağrı sızı çekmediğiniz bir doğumunuz, sütlerin de şelale olduğu bir emzirme süreciniz olsunsabah 10 da hastanede 12 de sezaryendeyim aynı gün olan çok kişi vardı ama hadi hepimize şimdiden hayırlı olsun güzel anneler
Arkadaşımın bebeği 18 gün kaldı küvez de entübe dahi ettiler ama öyle savaşçı oluyor ki bebekler şuan 2 yaşında maşallahı varUmarım öledirr beklemek çok zorr kaç gün sonra çıktı ,bide makineye bağlandı ilaç verildi bu tanımları hiç bilmiyorum bilee doktorlar bilgi veriyor ama![]()
Bu komisyonda çalışan bir hocam var benim hukuk fakültesinde onun söylediğinde göre çocuk doğduğunda kaçıncı çocuk ise ona göre tek şart 1 Ocak sonrası doğum dedi. Olaya o yüzden hakimim son anda değişiklik olmadıysa ben bizaat hocama sordum senin 3. Çocuğun o yüzden aylık 5000 dedi