Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Evet bir gün bile kâr diyorlar ne kadar kalcam bilmiyorum 🤐 %20-30 kuvözde kalma ihtimali var dedi ebe
Sen iyi düşün sana oğlumu anlattım 34te doğup küveze girmedi. Sadece 1gün izleme amaçlı tuttular. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Son düzenleme:
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var🙏🏻hepimizin duaları kabul olsun 🙏🏻bebeğim sadece oksijen desteği alıyordu yeterli gelmemiş bir sonraki aşamaya geçilmiş umarım sağlıklıca atlatır bu süreci🥲
İnşallah en kısa zamanda saglıkla kavuşun, mis kokusuyla kalbinizi kucağınızı doldursun.🤲🏼

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var🙏🏻hepimizin duaları kabul olsun 🙏🏻bebeğim sadece oksijen desteği alıyordu yeterli gelmemiş bir sonraki aşamaya geçilmiş umarım sağlıklıca atlatır bu süreci🥲
Geçmiş olsun 🙏🏻 inşallah tedavi çabucak etkili olur bebeğin hemen iyileşir🙏🏻 Allah'ım korusun yavrularımızı.

Canim onlar öyle güçlü ki hemencik iyilesiyolar 😍 bizimde doğar dogmaz yogun bakima alindi makineye baglandi ilac verildi su an kendi nefes alabiliyo inşallah hemen iyilesir yanina verirler ❤️

İnşallah çabucak yanınıza verirler, Allah yardımcınız olsun, çabucak iyileşsin inşallah.

Canim onlar öyle güçlü ki hemencik iyilesiyolar 😍 bizimde doğar dogmaz yogun bakima alindi makineye baglandi ilac verildi su an kendi nefes alabiliyo inşallah hemen iyilesir yanina verirler ❤️
Umarım öledirr beklemek çok zorr kaç gün sonra çıktı ,bide makineye bağlandı ilaç verildi bu tanımları hiç bilmiyorum bilee doktorlar bilgi veriyor ama🤷🏻‍♀️

İnşallah bir an evvel yavrunuzu kucağınıza alıp yuvanızs mutlu mesut dönersiniz 🙏🏻🤲🏻💞🧿 dualarım sizinle ve bebeğine kavuşmayı bekleyen tüm annelerimizle🤲🏻

sabah 10 da hastanede 12 de sezaryendeyim aynı gün olan çok kişi vardı ama hadi hepimize şimdiden hayırlı olsun güzel anneler
Su gibi hemen ayaklanıp ağrı sızı çekmediğiniz bir doğumunuz, sütlerin de şelale olduğu bir emzirme süreciniz olsun 🤲🏻🙏🏻 sağlıkla kavuşun yavrunuza🧿

Uygun olduğunuzda bizi de haberdar edin 🙏🏻

Küçük oğlunuz da gelip kalmak istiyordu yanınızda, naptınız acaba 🥰

Umarım öledirr beklemek çok zorr kaç gün sonra çıktı ,bide makineye bağlandı ilaç verildi bu tanımları hiç bilmiyorum bilee doktorlar bilgi veriyor ama🤷🏻‍♀️
Arkadaşımın bebeği 18 gün kaldı küvez de entübe dahi ettiler ama öyle savaşçı oluyor ki bebekler şuan 2 yaşında maşallahı var ☺️ sen şuan sütüne odaklan sağma yap ve bebeğine götür damlası bile kâr onun için

Off eşime söyledim ikna olmuyor 😅 bana şu maddeyi gösterip duruyor. Sosyal hizmetlerde çalışan arkadaşlarına sormuş o da 1 ocaktan sonra doğan tüm çocuklar ilk çocuk statüsünde yardım alacak diyor. inşallah sizin dediğiniz gibidir. Hey ay 1500liraya en azından iki paket bez, bir tane de takım ya da oyuncak alınır.
Bu komisyonda çalışan bir hocam var benim hukuk fakültesinde onun söylediğinde göre çocuk doğduğunda kaçıncı çocuk ise ona göre tek şart 1 Ocak sonrası doğum dedi. Olaya o yüzden hakimim son anda değişiklik olmadıysa ben bizaat hocama sordum senin 3. Çocuğun o yüzden aylık 5000 dedi

Eklentiler

• Screenshot_2025_0402_105129.webp
    Screenshot_2025_0402_105129.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 13
Back
X