- 19 Mayıs 2015
- 1.526
- 2.714
- 133
- 39
Benim önce kan geldi sonra jelimsi sıvı bazen ikisi birlikte de gelebiliyormuşKızlar nişan jelimsi sıvı şeklinde de geliyor muydu ??
Mutlaka almıştır bu haftalarda çok çabuk alıyorlar merak etmeyin2700 kadardı 5 gün önce inşallah biraz daha almıştırciğer geliştirici iğne yapıldı
Kolaylıkla su gibi geçsin inşallahsabah 10 da hastanede 12 de sezaryendeyim aynı gün olan çok kişi vardı ama hadi hepimize şimdiden hayırlı olsun güzel anneler
Bizim olmadı ama haftasından önde gidiyordu 3400 52 cm doğdukGözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahbende 35+ 6 yım nişan geldi bu gün. Bebiş kaç kg doğdu kuvöz ihtiyacı oldu mu
Netlesti mi artik ayy hayirlisiyla kavusun insallah hersey cok guzel gecsin Allah yardimcin olsunsabah 10 da hastanede 12 de sezaryendeyim aynı gün olan çok kişi vardı ama hadi hepimize şimdiden hayırlı olsun güzel anneler
Benimki en son 2700 dü ciğer geliştirici de olduk inşallah bize de gerek kalmazBizim olmadı ama haftasından önde gidiyordu 3400 52 cm doğduk
Bol bol kırmızı et yiyin sabahları 2 yumurta en az her öğün de kırmızı et kuzu seviyorsanız mutlaka kuzu eti yiyin bol yeşillikli salata ile o zaman hafta da 450-500 ge alıyor benim öyleydi bende erken doğum riskim olduğu için öyle beslendim hep2700 kadardı 5 gün önce inşallah biraz daha almıştırciğer geliştirici iğne yapıldı
Duştan çıkınca farkettim jelimsi sıvı geldiğini duşta anlayamadım mı acaba dedim bebek gayet hareketli yarın dr kontrolüm var umarım doğar biran önceBenim önce kan geldi sonra jelimsi sıvı bazen ikisi birlikte de gelebiliyormuş
Beyaz krem rengi bir akıntıya karışıp pembe renkli tel sefer gelen birşeyfi benim nişanımDuştan çıkınca farkettim jelimsi sıvı geldiğini duşta anlayamadım mı acaba dedim bebek gayet hareketli yarın dr kontrolüm var umarım doğar biran önce
Benim öyle geldi ama bariz sancım vs de yokEvet yumurta akı gibi gelen de var
İnşallah benimde nişandırBeyaz krem rengi bir akıntıya karışıp pembe renkli tel sefer gelen birşeyfi benim nişanım
Eğer doğurmadan eve çıkabilirsem bunları uygulayacağım kesinlikleeBol bol kırmızı et yiyin sabahları 2 yumurta en az her öğün de kırmızı et kuzu seviyorsanız mutlaka kuzu eti yiyin bol yeşillikli salata ile o zaman hafta da 450-500 ge alıyor benim öyleydi bende erken doğum riskim olduğu için öyle beslendim hep
Kaçıncı haftadasın şu anDuştan çıkınca farkettim jelimsi sıvı geldiğini duşta anlayamadım mı acaba dedim bebek gayet hareketli yarın dr kontrolüm var umarım doğar biran önce
Benimde bu gün geldi yatırdılar hastaneye ama aşırı sancı yok şu anBenim öyle geldi ama bariz sancım vs de yok
ilk doğumda nişan geldi ama hiç sancım yoktu hiç de olmadı 1,5 gün sonra suyum geldiBenim öyle geldi ama bariz sancım vs de yok
38 haftalığım şuan ama önden gidiyor demişti dr artık zorlanıyorum doğsun istiyorumKaçıncı haftadasın şu an
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek dr umilk doğumda nişan geldi ama hiç sancım yoktu hiç de olmadı 1,5 gün sonra suyum geldi
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimizBenimde bu gün geldi yatırdılar hastaneye ama aşırı sancı yok şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?