Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
açıkcasi biraz korktum
Sut gelsin istemedim zaten. Gelirse saklayacaktim ama yinede bebegim dogdugunda taze taze icsin
Ben dogum baslasin tetiklesin diye yaptim aksam yatmadan yine yapacagim ufak ufak
İlişki falan başlatıyor yazmışlardı kızlar bu gün en son çare onu dene bende kasılma olmasın diye dua ediyorum kıpırdamaya korkuyorum hepimizin derdi başka işte

İlişki falan başlatıyor yazmışlardı kızlar bu gün en son çare onu dene bende kasılma olmasın diye dua ediyorum kıpırdamaya korkuyorum hepimizin derdi başka işte
Eşim görevde ben ankaradayim
Bir kac güne gelecek ama onunda pek yanasacagini sanmiyorum çünkü kendisi biraz pimpirikli doktorlar bile ikna edemiyor kendisini tüp bebek birde
Kesinlikle ben dogurmak icin neler neler yapıyorum sizde gelmesin beklesin diye

Benimki de tüp bebek ağustos transferi bizim en başından beri riskli gitti hep kanamalar falan oldu diye doktor yasakladı ağustostan beri kankayız yani

Benimki de tüp bebek ağustos transferi bizim en başından beri riskli gitti hep kanamalar falan oldu diye doktor yasakladı ağustostan beri kankayız yani
Ayy aynı seyleri yasamisiz bizde hep risk altindaydik ilk 3 ay hep kanamalar oldu. Ilk dönem yasakti sonra cok şükür hersey normale döndü doktor rahat olun falan dedi ama esim bi turlu ikna olmadi anlayacagin bizde kankayiz

Ayy aynı seyleri yasamisiz bizde hep risk altindaydik ilk 3 ay hep kanamalar oldu. Ilk dönem yasakti sonra cok şükür hersey normale döndü doktor rahat olun falan dedi ama esim bi turlu ikna olmadi anlayacagin bizde kankayiz
Ben iğneleri kestikten iki gün sonra kanama oldu tam geçti dedik 22 de tekrar kanama oldu ondan sonra doktora sormadım bile sürekli risklisin diyip duruyordu tam 30 lara geldik artık normale döndü salar diyordum bu sefer de 32 de erken doğum riski başladı ilişkiyi de geçtim pilates falan hayalim vardı şimdi yataktan kalkma diyor doktor zaten izin verse de benim eşimde yanaşmazdı korkudan ajdjdk doğuma bile girmeye korkuyor ya

Evet sizin risk uzun sürmüş inşallah vakti zamani geldiginde saglikla kucaginiza alirsiniz cok zorlu bir surev ve cok emek isteyen bir surec. Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin
Onlarda kendilerince hakli beylerede bisey diyemiyorum

Bende de mamajoo ikili var ilk oglumdan kalmıştı onu kullaniyorum baya iyi 15 dk da işim bitmis oluyo. Kac saatte bir sagim yapiyosun? Keske biran once ciksalar da emzirmeye baslasak

Evet sizin risk uzun sürmüş inşallah vakti zamani geldiginde saglikla kucaginiza alirsiniz cok zorlu bir surev ve cok emek isteyen bir surec. Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin
Onlarda kendilerince hakli beylerede bisey diyemiyorum
Ben doğum konusunu anlayamıyorum ama korkuyorum diyor da acıyı çeken benim ona bişey olmuyor ki erkek olsam kesin girmek isterdim doğuma çok büyülü bir an bence

Ben doğum konusunu anlayamıyorum ama korkuyorum diyor da acıyı çeken benim ona bişey olmuyor ki erkek olsam kesin girmek isterdim doğuma çok büyülü bir an bence
Evet biz öyle düşünüyoruz ama erkekler bizim gibi degil
O dogum ani sonraki dönemleri olumsuz etkileyebilir o yuzden bende doguma girsin istemezdim yalan yok

Evet biz öyle düşünüyoruz ama erkekler bizim gibi degil
O dogum ani sonraki dönemleri olumsuz etkileyebilir o yuzden bende doguma girsin istemezdim yalan yok
Evet öyle diyenler de var neyse oğlumla arama girmesin zaten sonra görür napiyim senin cinsiyet ne

Maşallah 34 te doğup küvezde kalmaması mucize gibi haftası daha büyük olup kalanlar da var. Ben denemek istemiyorum ama zor da kalırsak bana sormayacakları kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…