- 5 Eylül 2018
- 732
- 724
- 103
- 37
Doğum yapınca gelsin de öncesinde istemiyorum gerek yokBende geçen doğum sancısıyla hastaneye gittiğimde sanki hafif gelmiş de kurumuş gibi olmuştu uçları beyaz beyaz bişeyler vardı sonra gelmedi ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum yapınca gelsin de öncesinde istemiyorum gerek yokBende geçen doğum sancısıyla hastaneye gittiğimde sanki hafif gelmiş de kurumuş gibi olmuştu uçları beyaz beyaz bişeyler vardı sonra gelmedi ama
İlişki falan başlatıyor yazmışlardı kızlar bu gün en son çare onu deneaçıkcasi biraz korktum
Sut gelsin istemedim zaten. Gelirse saklayacaktim ama yinede bebegim dogdugunda taze taze icsin
Ben dogum baslasin tetiklesin diye yaptim aksam yatmadan yine yapacagim ufak ufak
İnşallah bir an önce gelir yoksa benim kv şekerli su vercem diye beynimi yiyorDoğum yapınca gelsin de öncesinde istemiyorum gerek yok![]()
Eşim görevde ben ankaradayimİlişki falan başlatıyor yazmışlardı kızlar bu gün en son çare onu denebende kasılma olmasın diye dua ediyorum kıpırdamaya korkuyorum hepimizin derdi başka işte
![]()
Nasıl geçti doğum şimdi nasılsınSaat 14 te sezeryana giriyorum kızlar![]()
Benimki de tüp bebek ağustos transferiEşim görevde ben ankaradayim
Bir kac güne gelecek ama onunda pek yanasacagini sanmiyorum çünkü kendisi biraz pimpirikli doktorlar bile ikna edemiyor kendisinitüp bebek birde
Kesinlikle ben dogurmak icin neler neler yapıyorum sizde gelmesin beklesin diye
Alternatif yöntemlere açığımİnşallah bir an önce gelir yoksa benim kv şekerli su vercem diye beynimi yiyor![]()
Ayy aynı seyleri yasamisiz bizde hep risk altindaydik ilk 3 ay hep kanamalar oldu. Ilk dönem yasakti sonra cok şükür hersey normale döndü doktor rahat olun falan dedi ama esim bi turlu ikna olmadi anlayacagin bizde kankayizBenimki de tüp bebek ağustos transferibizim en başından beri riskli gitti hep kanamalar falan oldu diye doktor yasakladı ağustostan beri kankayız yani
![]()
İlkinde yaptırmayınca sorun oldu mu bebişteValla ben bu sefer
Alternatif yöntemlere açığımdamağına hurma da sürebilirim
![]()
Ben iğneleri kestikten iki gün sonra kanama oldu tam geçti dedik 22 de tekrar kanama oldu ondan sonra doktora sormadım bile sürekli risklisin diyip duruyorduAyy aynı seyleri yasamisiz bizde hep risk altindaydik ilk 3 ay hep kanamalar oldu. Ilk dönem yasakti sonra cok şükür hersey normale döndü doktor rahat olun falan dedi ama esim bi turlu ikna olmadi anlayacagin bizde kankayiz![]()
Evet sizin risk uzun sürmüş inşallah vakti zamani geldiginde saglikla kucaginiza alirsinizBen iğneleri kestikten iki gün sonra kanama oldu tam geçti dedik 22 de tekrar kanama oldu ondan sonra doktora sormadım bile sürekli risklisin diyip duruyordutam 30 lara geldik artık normale döndü salar diyordum bu sefer de 32 de erken doğum riski başladı
ilişkiyi de geçtim pilates falan hayalim vardı şimdi yataktan kalkma diyor doktor
zaten izin verse de benim eşimde yanaşmazdı korkudan ajdjdk doğuma bile girmeye korkuyor ya
Bende de mamajoo ikili var ilk oglumdan kalmıştı onu kullaniyorum baya iyi 15 dk da işim bitmis oluyo. Kac saatte bir sagim yapiyosun? Keske biran once ciksalar da emzirmeye baslasakDogum yapan olduysa gözü aydin yapmayanlar da saglikla kavussun.
Benim bebegin çıkışı pazartesi gibi görünüyor umarim bu sefer dedikleri tarihte çıkar.
Süt sağma tecrübemden bahsediyim firsat bulmusken belki merak eden vardir. Bende lansinoh tekli elektrikli vardi ama sık sağma işlemi yaptigim icin bi de mochi giyilebilir den aldim. Lansinoh dan cok memnunum onunla cok iyi bosaltilabiliyor. Mochi ise evet rahat dün arabada kullandim hatta ama lansinoh kadar iyi boşaltmiyor memeyi.
Ben doğum konusunu anlayamıyorum ama korkuyorum diyor da acıyı çeken benim ona bişey olmuyor kiEvet sizin risk uzun sürmüş inşallah vakti zamani geldiginde saglikla kucaginiza alirsinizcok zorlu bir surev ve cok emek isteyen bir surec. Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin
Onlarda kendilerince hakli beylerede bisey diyemiyorum
Evet biz öyle düşünüyoruz ama erkekler bizim gibi degilBen doğum konusunu anlayamıyorum ama korkuyorum diyor da acıyı çeken benim ona bişey olmuyor kierkek olsam kesin girmek isterdim doğuma çok büyülü bir an bence
Evet öyle diyenler de varEvet biz öyle düşünüyoruz ama erkekler bizim gibi degil
O dogum ani sonraki dönemleri olumsuz etkileyebilir o yuzden bende doguma girsin istemezdim yalan yok![]()
Benimkide erkekEvet öyle diyenler de varneyse oğlumla arama girmesin zaten sonra görür napiyim
senin cinsiyet ne
Bizimki de Mehmet Arel olacak dedesinin adını koyduk aynı onun gibi aceleci sabırsız bir koç burcuBenimkide erkekbiraz tembel bir erkek
Ismine miraç çınar koyacağız insallah
Siz?
34haftalık doğdu kuvezde kalmadı ama sarılık oldu. Resmen 40gün sürdü sarılığı bir kere sarılıktan yatışı yapıldı ama benle aynı odada kaldı. Yine de zor bir süreç. Bu sefer denerim vallaİlkinde yaptırmayınca sorun oldu mu bebişte![]()
Maşallah 34 te doğup küvezde kalmaması mucize gibi haftası daha büyük olup kalanlar da var. Ben denemek istemiyorum ama zor da kalırsak bana sormayacakları kesin34haftalık doğdu kuvezde kalmadı ama sarılık oldu. Resmen 40gün sürdü sarılığı bir kere sarılıktan yatışı yapıldı ama benle aynı odada kaldı. Yine de zor bir süreç. Bu sefer denerim valla![]()