- 5 Eylül 2018
- 704
- 699
- 103
- 37
Uzanıyorum zaten kalkmam sanırım artık. Korktum bayağı. Ayaklarımı da yükselteyim birazAyaklarını yükseltip uzansan belki rahatlatır biraz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzanıyorum zaten kalkmam sanırım artık. Korktum bayağı. Ayaklarımı da yükselteyim birazAyaklarını yükseltip uzansan belki rahatlatır biraz
Siz kaçıncı haftada sinizBenimde boyle oluyor yalanci sanci diye cok ciddiye almiyorum
38+3ümSiz kaçıncı haftada siniz
Allah sağlıklı bir sekilde doğum yapmamızı nasib etsin inşallah sizinde az kalmiş38+3üm
Biraz ağrı var tabi ama gitgide azalıyor. Zaten ağrı kesici de yapıyolar. İlk yürüyüş biraz zordu, yürüdükçe ağrı azalıyorMaşallah gözünüz aydınsonrasında ağrı sızı var mı nasılsınız şimdi
Yanlış mı saydım ya benim bir gün önce görünüyor tahmini tarih sana göreBana 2sinde gün verecek. 7sinde 37 oluyoruz biz de nasipse
Bebiş napıyor ilk saatler nasıl geçiyor o kadar merak ediyorum ki benim ilk bebeğimBiraz ağrı var tabi ama gitgide azalıyor. Zaten ağrı kesici de yapıyolar. İlk yürüyüş biraz zordu, yürüdükçe ağrı azalıyor
Pompa yaptıktan sonra kasıklarda hareketlilik oldu mu kasılma sancı falanVajinal dogum yapan arkadaslar
Vajinada bir iki haftadir bicakla keser gibi bi acı girip cikiyordu
Bu aksam biraz daha uzun sürdü sizde de böyle seyler oluyor muydu acaba neden oluyor olabilir
Bide bugun ben manuel sut pompasiyla göğsümü vakumladim
Ama asla süt gelmedi
Zaten cok uzun süre de tutamadim
Bu islemden sonra meme uclarimin hassasiyeti gitti
Doğru normalde sen öndesin benim her pazartesi yeni haftaya giriş oluyor.Yanlış mı saydım ya benim bir gün önce görünüyor tahmini tarih sana göre![]()
Plasenta çıkınca süt geliyor ya ondan gelmemiştir.Vajinal dogum yapan arkadaslar
Vajinada bir iki haftadir bicakla keser gibi bi acı girip cikiyordu
Bu aksam biraz daha uzun sürdü sizde de böyle seyler oluyor muydu acaba neden oluyor olabilir![]()
Bide bugun ben manuel sut pompasiyla göğsümü vakumladim
Ama asla süt gelmedi
Zaten cok uzun süre de tutamadim
Bu islemden sonra meme uclarimin hassasiyeti gitti
Her zamanki gibi normal kasilmalar oldu ama cok sık degil cok agrili degilPompa yaptıktan sonra kasıklarda hareketlilik oldu mu kasılma sancı falan
Bi ebe vardi takip ettigim dogumdan önce sagim yapti butun sutlerini sakladi 1 hafta sonra erken dogumPlasenta çıkınca süt geliyor ya ondan gelmemiştir.
Güncelledim yanlış girmişim iki günDoğru normalde sen öndesin benim her pazartesi yeni haftaya giriş oluyor.
Belki devam etseydin gelirdi hemen gelmemesi normal ama tetikliyor diyorlardı bu da mı tetiklemediHer zamanki gibi normal kasilmalar oldu ama cok sık degil cok agrili degil
Bana da dün yengem 7.ayda sütüm gelmeye başlamıştı dediBi ebe vardi takip ettigim dogumdan önce sagim yapti butun sutlerini sakladi 1 hafta sonra erken dogum
Ay bende hiç öyle şeyler olmadı. Ne bunda ne ilk gebeliğimdeBana da dün yengem 7.ayda sütüm gelmeye başlamıştı dedi
Belki devam etseydin gelirdi hemen gelmemesi normal ama tetikliyor diyorlardı bu da mı tetiklemedi![]()
Plasentayla ilgili oldugunu düşünmüyorum bende. Evey bazilarinin erkenden geliyor kimisi ugras istiyorBana da dün yengem 7.ayda sütüm gelmeye başlamıştı dedi
Bende geçen doğum sancısıyla hastaneye gittiğimde sanki hafif gelmiş de kurumuş gibi olmuştu uçları beyaz beyaz bişeyler vardı sonra gelmedi amaAy bende hiç öyle şeyler olmadı. Ne bunda ne ilk gebeliğimde