- 5 Eylül 2018
- 714
- 714
- 103
- 37
Bizimki de Miraç olacak inşallahBenimkide erkekbiraz tembel bir erkek
Ismine miraç çınar koyacağız insallah
Siz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de Miraç olacak inşallahBenimkide erkekbiraz tembel bir erkek
Ismine miraç çınar koyacağız insallah
Siz?
Kilosu 2500doğmuştu bir gün izlediler sadece çok şükür. Evet mucize gibiydi. O kadar çektim ki gebeliğimde Allah mükâfatını verdi diye düşündüm hep. Sağ salim kavuşalım inşallah bu bebişlerimize deMaşallah 34 te doğup küvezde kalmaması mucize gibi haftası daha büyük olup kalanlar da var. Ben denemek istemiyorum ama zor da kalırsak bana sormayacakları kesin![]()
Evet daha onceden de konuşmuştukBizimki de Miraç olacak inşallahabisi seçti adını
![]()
Ben çok ısındım ismine bence çok güzelEvet daha onceden de konuşmuştukbizim ismide esimin ailesi secti
Ben dun emzirmeye basladim bugun 4 kez gittim silikon uc ile emiyor sadece sagolsun ama olsunBende de mamajoo ikili var ilk oglumdan kalmıştı onu kullaniyorum baya iyi 15 dk da işim bitmis oluyo. Kac saatte bir sagim yapiyosun? Keske biran once ciksalar da emzirmeye baslasak![]()
Basit aslinda 4 tane modu var dogal sagimda en iyi sonucu veriyor ama tam bosaltmadigi icin masajla desteklemek gerekiyo en azindan bende oyle olduMochi aldım bende denemedim daha nasıl kullanıyorsun anlamadım makinayı da![]()
Şuan hiç süt var gibi değil ki ya sağınca gelir mi ki. Ben elimle bazen hafif bakıyorum bi şey gelecek mi diye hiç bi şey yokBi ebe vardi takip ettigim dogumdan önce sagim yapti butun sutlerini sakladi 1 hafta sonra erken dogum
Masaj moduyla mı yapıyorsun masajıBasit aslinda 4 tane modu var dogal sagimda en iyi sonucu veriyor ama tam bosaltmadigi icin masajla desteklemek gerekiyo en azindan bende oyle oldu
Bende de hiçbir şey gelmiyor bence gelmesin zaten ya bebek o sütü emse çok daha sağlıklı olur. Saklamakla taze taze vermek aynı değil sonuçta. İnşallah doğunca bol bol sütümüz olurŞuan hiç süt var gibi değil ki ya sağınca gelir mi ki. Ben elimle bazen hafif bakıyorum bi şey gelecek mi diye hiç bi şey yok
Ay inşallah hem hareket yok hala. Hem ilk bebeğim heyecan korku stres ne ararsan varBende de hiçbir şey gelmiyor bence gelmesin zaten ya bebek o sütü emse çok daha sağlıklı olur. Saklamakla taze taze vermek aynı değil sonuçta. İnşallah doğunca bol bol sütümüz olur![]()
Bende de oyle ama bahsettigim ebe makinayla sagmisti ve baya kolostrumu sonrada günlük sagdigi sutleri saklamisti. O zamanlar 20 li haftalarda oldugim icin cok onemsememistimŞuan hiç süt var gibi değil ki ya sağınca gelir mi ki. Ben elimle bazen hafif bakıyorum bi şey gelecek mi diye hiç bi şey yok
Peki bunu neden yapmisti acabaBende de oyle ama bahsettigim ebe makinayla sagmisti ve baya kolostrumu sonrada günlük sagdigi sutleri saklamisti. O zamanlar 20 li haftalarda oldugim icin cok onemsememistim
Iddeasi suyduPeki bunu neden yapmisti acaba
Amin hepimize insallahAllah sağlıklı bir sekilde doğum yapmamızı nasib etsin inşallah sizinde az kalmiş
Gozunuz aydin saglikla büyüsün insallahHerkese iyi bayramlaaar şimdidenben de doğum yaptım doktorum haklı çıktı 3900 53cm doğdu yavrum baş çevresi de büyükmüş iyi ki dinleyip sezaryen olmuşum pişman olacağım diye korkuyordum. Bir gün hastanede kalıp eve çıktık ikinci gün sütüm geldi bestlak damla çok iyi bence benim gibi süt gelmezse diye korkusu olanlar alabilir kızlar. Sıcak havlu uyguladım bir de göğüslerim şişti ama süt hemen inmedi doğum yapacaklara yardımcı olur umarım
![]()
Anladim canim ben de fazla uyarmamak gerekiyo diye biliyorum krem falan surerken bile dikkat ediyorum ne gerek var erken dogsunIddeasi suydu
Sut sagmak erken doguma neden olmaz
Bebek dogdugunda hemen sütüm gelmezse bebegim ac kalmasin hazir olsun vs.
Ama 36 haftalikken dogum yapti 2 gun kuvezde kaldi yanlis hatirlamiyorsam
Sizin tup bebek miydiAyy aynı seyleri yasamisiz bizde hep risk altindaydik ilk 3 ay hep kanamalar oldu. Ilk dönem yasakti sonra cok şükür hersey normale döndü doktor rahat olun falan dedi ama esim bi turlu ikna olmadi anlayacagin bizde kankayiz![]()
Ben doğal sürece müdahale etmeyi çok doğru bulmuyorum ya. Dr da istersen alalım vs dedi ben bayram tatiline gitmeden istemedim. Kendi sancım gelirse gelir gelmezse son noktada sezaryen olur dedim. Böyle bekliyorum halaBende de oyle ama bahsettigim ebe makinayla sagmisti ve baya kolostrumu sonrada günlük sagdigi sutleri saklamisti. O zamanlar 20 li haftalarda oldugim icin cok onemsememistim