- 5 Eylül 2018
- 732
- 724
- 103
- 37
Gözünüz aydın maşallahHerkese iyi bayramlaaar şimdidenben de doğum yaptım doktorum haklı çıktı 3900 53cm doğdu yavrum baş çevresi de büyükmüş iyi ki dinleyip sezaryen olmuşum pişman olacağım diye korkuyordum. Bir gün hastanede kalıp eve çıktık ikinci gün sütüm geldi bestlak damla çok iyi bence benim gibi süt gelmezse diye korkusu olanlar alabilir kızlar. Sıcak havlu uyguladım bir de göğüslerim şişti ama süt hemen inmedi doğum yapacaklara yardımcı olur umarım
Teşekkür ederim sağ olunGözünüz aydın maşallahsağlıkla büyüsün bol bol sütü olsun inşallah kaçıncı haftanda doğum yaptın?
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahHerkese iyi bayramlaaar şimdidenben de doğum yaptım doktorum haklı çıktı 3900 53cm doğdu yavrum baş çevresi de büyükmüş iyi ki dinleyip sezaryen olmuşum pişman olacağım diye korkuyordum. Bir gün hastanede kalıp eve çıktık ikinci gün sütüm geldi bestlak damla çok iyi bence benim gibi süt gelmezse diye korkusu olanlar alabilir kızlar. Sıcak havlu uyguladım bir de göğüslerim şişti ama süt hemen inmedi doğum yapacaklara yardımcı olur umarım
Yaaa olsn emsinde sonra silikon ucu da birakir inşallahBen dun emzirmeye basladim bugun 4 kez gittim silikon uc ile emiyor sadece sagolsun ama olsunkeske 2 li alsaymisim dedim ben de
İnşallah çıkarlar bir an once saglikla
Benim durumum biraz farkli evimden uzaktayim. zaten geldim 40.haftayaAnladim canim ben de fazla uyarmamak gerekiyo diye biliyorum krem falan surerken bile dikkat ediyorum ne gerek var erken dogsun
Evet benimde tüp bebekSizin tup bebek miydivajinal dogum mu bekliyorsunuz. Tup bebekleri sezeryanla aliyorlarmis genelde oyle gordum hep burada
Evet cok haklısınız normal bi süreç geçiremiyorum ne yazik ki.Ben doğal sürece müdahale etmeyi çok doğru bulmuyorum ya. Dr da istersen alalım vs dedi ben bayram tatiline gitmeden istemedim. Kendi sancım gelirse gelir gelmezse son noktada sezaryen olur dedim. Böyle bekliyorum hala
Pilates topuyla falan egzersiz yapıyorlar merdiven inip çıkıyorlar onları bi denesenEvet cok haklısınız normal bi süreç geçiremiyorum ne yazik ki.
Evimde olsam eşimle birlikte olsam hic problem değil istedigi kadar kalsin keyfi istediginde gelsin
Ama evimden esimden uzaktayim. Eşimin izni kısıtlı bide 40.haftaya geldim bu kısıtlı süre icinde dogurmam lazim ha gelmezse de yapabilecegim bisey yok bekleyecegim mecbur. Sezaryenlede alin diyemiyorum cunku devlet hastanesine gidiyorum
Yapiyorum tüm tuşlara basıyorum ciddenPilates topuyla falan egzersiz yapıyorlar merdiven inip çıkıyorlar onları bi denesen
Bir an önce bu evreye gelmek istiyorumYapiyorum tüm tuşlara basıyorum cidden
Yok ben sizin için söylemedim ya :) yukarıda bi hemşire süt sağmış erkenden ya ondan bahsederek söyledim. Yoksa sizin ki de benimki de artık doğal süreci geçiyor. Ben de oldum 39 artık gelse gelsin diye bakıyorum valla :)Evet cok haklısınız normal bi süreç geçiremiyorum ne yazik ki.
Evimde olsam eşimle birlikte olsam hic problem değil istedigi kadar kalsin keyfi istediginde gelsin
Ama evimden esimden uzaktayim. Eşimin izni kısıtlı bide 40.haftaya geldim bu kısıtlı süre icinde dogurmam lazim ha gelmezse de yapabilecegim bisey yok bekleyecegim mecbur. Sezaryenlede alin diyemiyorum cunku devlet hastanesine gidiyorum
Anladim. Evet o kadar erken donemde büyük bir cesaretYok ben sizin için söylemedim ya :) yukarıda bi hemşire süt sağmış erkenden ya ondan bahsederek söyledim. Yoksa sizin ki de benimki de artık doğal süreci geçiyor. Ben de oldum 39 artık gelse gelsin diye bakıyorum valla :)
Sizin küçük bey gelmeye dunden razıBir an önce bu evreye gelmek istiyorum
Hee anladimm sen artik dogsun istiyorsunBenim durumum biraz farkli evimden uzaktayim. zaten geldim 40.haftaya
dogurup evime donmek istiyorum Esiminde izni kısıtlı bu kısıtli zamanda dogurmam lazim yani
Sizinde mi erken dogum riski var yoksa.Hee anladimm sen artik dogsun istiyorsunO zaman sana hersey serbest ben de bayrama denk gelmesinden korktugum icin suan daha gelmesin istiyorum bir kac gun daha dayansin hepimizin derdi ayri
Oyle bi risk yok cok sukur ama ben de 37+6 oldum ikinci gebeligim sezaryen olacak bayramda doktorum burda degil bebisi iyice asagida hissediyorum biraz da haftasindan ileride cikiyordu bakalim carsamba son bi bakacak ultrasonla sonra tarih verecekSizinde mi erken dogum riski var yoksa.
Kesinlikle hepimizin derdi ayri
Rabbim gonlumuze gore versin
Teşekkür ederim darısı bekleyen herkese inşallahGözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahşimdi nasılsınız
Aynı durumla bir hafta geriden takip ediyorumBen merdiven çıkıp iniyorum (3 kat) yani her gün mutlaka dışarı çıkıyorum. Biraz yürüyorum dolaşıyorum öyle tempolu yürümüyorum tabi ağrı oluyor çünkü arada. Evde de hareketliyim. Zaten 37. Haftaya kadar da çalıştım ama hala tık yok. Nst de sancı hiç yok dümdüz
Benim iş yeri gerek yok dedi, 36+6 da yine bi İk ya uğradım. Yeniden kontrol ettiler, herhangi bisi yapmanıza gerek yok dediler.Kızlar 37.haftasa çalışamaz raporu almama gerek var mı otomatik galiba giriliyor sisteme değil mi
Analı banalı sağlıklı sıhhatli buyusun minnakKızlar ben sezaryanla doğurdum. Spinal anestezi yaptılar. Hiç korkmaya gerek yokmuş. 3600 gr, 38+1 hf doğmuş oldu. Bebişle alışma sürecindeyiz şu an
Ne kadar dr dinledi isem hepsi aynı şeyi söyledi “kesinlikle yapmayın”İnşallah bir an önce gelir yoksa benim kv şekerli su vercem diye beynimi yiyor
Oy oy oy bin masallah tam tosuncukHerkese iyi bayramlaaar şimdidenben de doğum yaptım doktorum haklı çıktı 3900 53cm doğdu yavrum baş çevresi de büyükmüş iyi ki dinleyip sezaryen olmuşum pişman olacağım diye korkuyordum. Bir gün hastanede kalıp eve çıktık ikinci gün sütüm geldi bestlak damla çok iyi bence benim gibi süt gelmezse diye korkusu olanlar alabilir kızlar. Sıcak havlu uyguladım bir de göğüslerim şişti ama süt hemen inmedi doğum yapacaklara yardımcı olur umarım
Her konuda planli olmayi severimOyle bi risk yok cok sukur ama ben de 37+6 oldum ikinci gebeligim sezaryen olacak bayramda doktorum burda degil bebisi iyice asagida hissediyorum biraz da haftasindan ileride cikiyordu bakalim carsamba son bi bakacak ultrasonla sonra tarih verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?