2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    136
Kızlar biz isme galiba karar verdik. Çağatay Enver olacak gibi görünüyor. Şu Enver'den vazgeçiremedim eşimi 🥲 rüyamda Çağatay olarak gördüm adını.
Ben kavga döğüş vazgeçirdim enverden 😆aslında çok güzel isim ikiside güzel olmuş ben beğendim isimlerini benim koymama sebebim dedesinin adı olması ilkide babasının adı bari bu benim istediğim olsun dedim

Gunaydin kizlar nasilsiniz ? Süt sagmaktan helak oldum bide dün hastanede saati gecen sutleri doktuklerini duydum bin yerimden bicaklandim 😂😂 bebeğim hâlâ kuvezde ne zaman cikicak bilmiyoruz bayrama evde olsun istiyodum ama olamicak galiba🫠
Pınarcım olsun sağlıklı olsun da boşver bayramı.🙈 solunumda mı sıkıntısı var? Kilosu iyi diye hatırlıyorum. Bide arkadaşın dediği gibi buzlukts 3 ay kalabılıyor neden döküyorlar ki sütünü

Ben kavga döğüş vazgeçirdim enverden 😆aslında çok güzel isim ikiside güzel olmuş ben beğendim isimlerini benim koymama sebebim dedesinin adı olması ilkide babasının adı bari bu benim istediğim olsun dedim
Ahahahah sizin hikayeyi biliyorum iyi yapmışsınız 😅 o ne öyle sülalenin tüm ismi için habire doğurmuyoruz ya sonuçta. Bizim dedeler ebeler hiç karışmıyor da kocam Enver paşaya taktı sabah akşam Altaylardan Tunaya şarkısını dinliyor. Çağatay Enver uyuyor mu peki birbirine? Ay en azından Çağatay başta olsun tek Çağatay deriz bari diyordum.

Yani aslında tüp bebek ve ilk bebeğim eşimden bile çok ben çektim her şeyi söz hakları yok da dedesi çok hevesli olunca kıramadım hadi 🤣
Yani o kadar zorluğu anne çekiyor sonuçta haklısınız. Ben de babaya kıyamadığım için sonuçta küçük de olsa payı var çocukta diye kabul edeceğim gibi 😅

Günaydıın tam sen aklıma gelmiştin bebiş çıktı mı acaba diye. Solunum desteği mi veriyolsr kilosu da iyiydi neden çıkarmıyolar ki 😢
Evet makineye bağlı hâlâ kilosu iyi aslinda beslenmede iyiye gidiyo diyolar ama bilmiyorun bende bekliyoruz
Günaydın bizler iyiyiz siz nasıl oldunuz asıl 🥰 sütün saati oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün bulzukta 3 ay. 333 kuralı var yani. Niye döküyorlar ki? Buzdolabından çıkardığınız saati söylerseniz dökmezler.
Donmus gonderiyorum buzluktn cikartip veriyolar sanirim onun saati var 3 saatte bir besliyolarmis arta kalanda döküluyomus 🫠 yetmedigi yerde de mama veriyolarmis
Pınarcım olsun sağlıklı olsun da boşver bayramı.🙈 solunumda mı sıkıntısı var? Kilosu iyi diye hatırlıyorum. Bide arkadaşın dediği gibi buzlukts 3 ay kalabılıyor neden döküyorlar ki sütünü
Evet cigerleri tam gelismemis ama Allah'tan enfeksiyon yok o daha zormus sanirim. İyu olsun tabiki ama gelse bayram etsek ne gzel olurdu😍

Gunaydin kizlar nasilsiniz ? Süt sagmaktan helak oldum bide dün hastanede saati gecen sutleri doktuklerini duydum bin yerimden bicaklandim 😂😂 bebeğim hâlâ kuvezde ne zaman cikicak bilmiyoruz bayrama evde olsun istiyodum ama olamicak galiba🫠
Onları eve gönderme ihtimalin olmaz nı buzluğa ya da buz akülü çantalara koy hastanede de dolaba eve gidince buzluğa atarsın

Hadi inşallah hayırlısı olsun bize de haber verin mutlaka. Ben bayramdan sonraya kalmak istiyorum inşallah ya bayramda doktorum olmayacak inşallah hepimizin gönlüne göre olsun
Tembel uyudugu icin ne sanci cikti nede hareket
Ikinci kez girdim biraz daha duzeldi hareketi ama asla sanci yok
Dogum kanalina hala girmemis
Haftasonuna dogurmus olmayi planliyordum

Eklentiler

• IMG-20250325-WA0007.webp
    IMG-20250325-WA0007.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 60
Tembel uyudugu icin ne sanci cikti nede hareket
Ikinci kez girdim biraz daha duzeldi hareketi ama asla sanci yok
Dogum kanalina hala girmemis
Haftasonuna dogurmus olmayi planliyordum
Ben de doğurmayı istiyordum ama aynı bu şekil sancım dümdüz çıkıyor 🙄😅 Ben umudu kestim benim bebek çok hareketli ama 40 tan önce doğmayacak gibi ne yalancı sancı ne kasılma var 😆

Ben de doğurmayı istiyordum ama aynı bu şekil sancım dümdüz çıkıyor 🙄😅 Ben umudu kestim benim bebek çok hareketli ama 40 tan önce doğmayacak gibi ne yalancı sancı ne kasılma var 😆
60 civarı sancılarımla doktor düzensiz diye beni de bekletiyor o dümdüzlerde hiç almazlar herhalde

Benim bu kağıtları doktor alıp arka arkaya zımbalayıp dosyalıyor size veriyorlar mı alır almaz mı çekiyorsunuz

60 civarı sancılarımla doktor düzensiz diye beni de bekletiyor o dümdüzlerde hiç almazlar herhalde

Benim bu kağıtları doktor alıp arka arkaya zımbalayıp dosyalıyor size veriyorlar mı alır almaz mı çekiyorsunuz
Bana da vermiyorlar ben her nst den sonra doktora vermeden fotoğraflıyorum. Hem hatira kalsın diye hem de sonrasında bakmak hoşuma gidiyor 🙈 mesela bu bugün çekilen nst 🤣

Eklentiler

• 1000156165.webp
    1000156165.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 62
Evet makineye bağlı hâlâ kilosu iyi aslinda beslenmede iyiye gidiyo diyolar ama bilmiyorun bende bekliyoruz

Donmus gonderiyorum buzluktn cikartip veriyolar sanirim onun saati var 3 saatte bir besliyolarmis arta kalanda döküluyomus 🫠 yetmedigi yerde de mama veriyolarmis

Evet cigerleri tam gelismemis ama Allah'tan enfeksiyon yok o daha zormus sanirim. İyu olsun tabiki ama gelse bayram etsek ne gzel olurdu😍
Artanı bakteri birikmesin diye döküyorlardır evet. Olsun süt mama hiç fark etmez güzelce bakıyorlardır orda. İnşallah daha erken kavuşursunuz 🥹

Ben nst den cikinca doktora vermeden çekiyorum ordan takip ediyorum
Bugun ikinci kez istediginde kagit bende kaldi ikisini bir verdim

Sorma geceleri inanilmaz rahatsiz oluyorum
40 ı tamamlar 41 de suni sanciyi verirler çünkü sehir hastanesinde 41 de aliyoruz artik demislerdi

Ben nst den cikinca doktora vermeden çekiyorum ordan takip ediyorum
Bugun ikinci kez istediginde kagit bende kaldi ikisini bir verdim

Sorma geceleri inanilmaz rahatsiz oluyorum
40 ı tamamlar 41 de suni sanciyi verirler çünkü sehir hastanesinde 41 de aliyoruz artik demislerdi
Suni sancı için de hep korkutucu yorumlar var ☹️ o yüzden kendi kendime doğurmak istiyorum tabi gelmezse mecbur suni sancı denenir 🥲

Back
X