- 16 Temmuz 2018
- 296
- 270
- 103
En kısa zamanda saglıkla kavuşup evinizde bebeğinizle güzel anılar biriktirmeye başlarsınız inşallah. Hayırlı olsun.Kizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
Gözün aydınKizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
Rabbim bi an önce kavuşmayı nasip etsinKizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
34 haftalık doğan oğlumu da böyle bir gün izlemişlerdi. Merak etme güzel düşün. Maşallah kilosu da çok güzel. Hadi sağlıkla kavuşun inşallahAllah razi olsun kixlarkilosu 3050 demisti 3150 dogdu tek sorunu solunum sıkıntısı kadin dogum doktoru alt tarafin cok incelmisti iyiki beklememisiz dedi yirtilckmis rahim bebeği bugün verirler belki dedi ama cocuk doktoruna bagli tabi bekliyoruz bakalim
En yakin zamanda kavusursunuz insallahAllah razi olsun kixlarkilosu 3050 demisti 3150 dogdu tek sorunu solunum sıkıntısı kadin dogum doktoru alt tarafin cok incelmisti iyiki beklememisiz dedi yirtilckmis rahim bebeği bugün verirler belki dedi ama cocuk doktoruna bagli tabi bekliyoruz bakalim
Ciğer geliştirici yapılmış mıydı size? İnşallah bu gün çıkarsınızAllah razi olsun kixlarkilosu 3050 demisti 3150 dogdu tek sorunu solunum sıkıntısı kadin dogum doktoru alt tarafin cok incelmisti iyiki beklememisiz dedi yirtilckmis rahim bebeği bugün verirler belki dedi ama cocuk doktoruna bagli tabi bekliyoruz bakalim
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah. Azıcık gözlemleyip yanına getirirler annesi sen içini ferah tut haftasına göre maşallah güzel kiloda doğmuşAllah razi olsun kixlarkilosu 3050 demisti 3150 dogdu tek sorunu solunum sıkıntısı kadin dogum doktoru alt tarafin cok incelmisti iyiki beklememisiz dedi yirtilckmis rahim bebeği bugün verirler belki dedi ama cocuk doktoruna bagli tabi bekliyoruz bakalim
Gözünüz aydın atlatmissiniz çok şükür insallah hemen verirler bugün bebisinizi saglicakla büyütmek nasip olsunAllah razi olsun kixlarkilosu 3050 demisti 3150 dogdu tek sorunu solunum sıkıntısı kadin dogum doktoru alt tarafin cok incelmisti iyiki beklememisiz dedi yirtilckmis rahim bebeği bugün verirler belki dedi ama cocuk doktoruna bagli tabi bekliyoruz bakalim
Aynı gün erken gelmezlerseBanada 2 nisana sezeryan günü verdi dr um. Ayyy 1 nisanda kendisi gelir diye korkuyorum umarım 2 yi bekler
Gözün aydın canım umarım en kısa zamanda sağlıkla birlikte evinize dönersiniz inşallahKizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
Şimdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımkızşar günaydın son 1 resmenyarın sezeryan olacağım
Aten ilk süt çok az geliyor bebeğin midesi de o kadar 2-3 günden sonra açılırSutte sagiyorum az az geliyo ama yine posetleyip dolaba atiyorum isterler diye
Heyecan basmıstır şimdi allahım son gün kaynanam ve kayınpederi evde bırakıp dışarıda gezcem ben ya sonra üç çocuk ile ne zaman çıkabilirim Allah bilirkızşar günaydın son 1 resmenyarın sezeryan olacağım
Ayyy çok heyecanlı sağlıkla gelsiinnkızşar günaydın son 1 resmenyarın sezeryan olacağım
Ay hayırlı olsun kavuşuyorsunuzkızşar günaydın son 1 resmenyarın sezeryan olacağım
İnşallah bir an evvel çıkar bebeğiniz küvezden, bir an evvel ağrısız sızısız evinize dönersiniz sağlıcakla.Kizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?