• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Bizim de gönlümüzden geçen kız ama ben de sağlıklı olsun da önemli değil diyorum 🥹 Çocuğu da hep kızım diye sevdim bakalım ne olacak daha kız hissediyorum
Bende hep kizim diye sevdim ama eşim erkek dedi erkek çikti annelrde yanliş hissedebiliyormuş demekki ogluşum içerde bozulmustr annem beni kiz diye seviyor diye kiyamam🥲😆

Mak. 12kilodan fazla almayiz inşallah🥲kendimi 80ustu dusunemiyorum 😆
2 gebeligimde de +20 aldım 🤣 ilkinde 21 sonrakide 20 kilo aldım 🤣 50 den 71 le doguma gittim tombul tombul olmuştum.

J Jindaaba 🤣 kız kendini o Listeye nasil ekledin böyle bir şey mümkün mü kizlar ben sadece ben listeyle oynayabildigimi düşünüyordum 😅😅

J Jindaaba bilgileri yazarsan ekleyim seni.
Son adet tarihi
Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada
@tahmini d tarihi

Kizlar benim gibi hiç kilo almayan varmi benmi alamiyorum 250-300gram verip geri aliyorum 62 kusurle 63 arasinda gelip gidiyorum surekli 🙂
Ben neredeyse 5 kg verdim 62 ile başladım 57.4 şuan

Kızlar hangi beden tablosuna göre almam gerekiyor? 0-3 ay çok giyilmez, çok hızlı büyüyor diyenler oldu. Hangi bedenler tercih edilmeli?

Eklentiler

• IMG_4081.webp
    IMG_4081.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 66
kızlar bu normal yazıyor ama hıc anlamıyorum ne demek bakabılırmısınız?

Eklentiler

• IMG_1816.webp
    IMG_1816.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar hangi beden tablosuna göre almam gerekiyor? 0-3 ay çok giyilmez, çok hızlı büyüyor diyenler oldu. Hangi bedenler tercih edilmeli?
Bebekten bebeğe değişir benim oğlum 2600 doğdu epey uzun giydi 0 3 leri

Hastane çıkışıni 0 3 ay almalısın .
kızlar bu normal yazıyor ama hıc anlamıyorum ne demek bakabılırmısınız?
Yeşil olduğuna göre normaldir.Bir de risk olasılıkları var o nasıl çıkmış ?

Hastane çıkışıni 0 3 ay almalısın .

Yeşil olduğuna göre normaldir.Bir de risk olasılıkları var o nasıl çıkmış ?
Evet canım hastane çıkışlarını setli öyle alacağım da geri kalanı düşüncem artık kaç tane alınır edilir kısmını

Back
X