Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    124
Kızlar doktorumla konuştum şimdi . Gebelik zehırlenmesine yüksek tansıyon da mutlaka eşlik eder dedi.
Bayramdan sonra geleceksin zaten protein kaçağı var mı ona bakarız içimiz rahat eder dedi
Bence biraz tuzu da azaltın dr söylemiştir ama tuz da ödeme sebep oluyor

Evet suyu azalttım 1 haftadır ve akşam tuzlu peynir ve yoğurt yiyordum hep . İçimi rahatlatırdınız çok sağolun ya

Kızlar Dr den çıktık şimdi bebiş 2680 gr olmuş şu an 35+2 yim kilosu nasıl sizce ? Erken doğum riski hala devam ediyor 10 gün son doğum için gün vercem dedi doktor. Ben normal istiyorum ama dün hastanede ağladığımı söylemiş ebeler o da sen normal doğuramazsın diyip güldü çok moralim bozuldu. Nst de bebeğin kalp atışı düşmüştü uyarı verdi diye ağlamıştım beni çok evhamlı buluyor o yüzden sezaryen diyor

İnşallah güzelce seversiniz ben bile heyecanlandım en kısa zamanda da beraber eve dönersiniz hatta inşallah bayramda ararlar ve eve götürebilirsiniz derler size de bayram sürprizi olur
Ah keskeee ama once emzirmeye cagircaklar sanirim
İnegolden geliyoruz burasi ayni bi anda yagmur basladi
N’aptınız gittini mi görmeye
Ezandan sonra gidicez inşallah

Normal aralikta kilosu diye biliyorum, üst sınırda olmasından iyidir stres yapma zaten 36 olunca erken doğum riski vs kalmıyor üzülme lütfen ebeler de destek olacağına köstek olmuşlar. Duygusal veya aglak da olabilirsin onlara neymiş. Kızsaydin keşke hadsizler. Önemli olan sen kendine inanıyorsan ve istediğin doğum şekli neyse ilk bi denemeden ne diye dayiyorlar canım. Saçmalık yani. Kusura bakma sinirlendim tam tersini de devlette yaptıkları için hoşuma gitmiyor bu konu. Sen kendini daha iyi bilirsin yapabileceğine inanıyorsan diret. Senin istediğini yapmak zorundalar ve bu senin hakkın bir risk yoksa seni evhamli bulmalari dışında, gereksiz yere canını da sıkmasınlar

Bizim haftamız aynı bugün benim de kontrolüm vardı. 2650-2700 civarı kilosu gayet iyi dedi. Geçen hafta bana 2 hafta geride karın cevresi. Protein ağırlıklı beslen bol bol dinlen bol su iç demişti doktorum. Bugünkü kontrolde fark epey kapanmış devam et böyle dedi. Yani bence sizin de normal. Kendinize ve bebisinize çok dikkat edin. Sağlıkla vaktinde kavusun inşallah.

Aslında evham da değil doktora anlatamadım tabi de eşimle tartışmıştık nst takılıyken zaten sinirden sancım başlamıştı üstüne bi de uyarı verince cihaz sinirlerim boşaldı bi an hepsi üst üste geldi onlar detayı bilmediği için beni mızmız olarak gördüler hemen sen mi normal doğuracaksın diyip gülüyor bi de. Sinir oldum

Boş yapmışlar, öyle de olabilirsin bu demek değil ki böyle konuşacaklar.... Heyecanlanip stres yapinca da sancı artıyor ben bunu surecimde daha iyi anladım. Gerilince o an sancılar artıyor dogurmayacak adam bile doğurur hale düşüyor sinir olmakla haklısın

3 kg olanları görünce nerde hata yapıyorum diye kendimi sorguluyorum neyse belki böyle daha kolay doğururuz amin zamanında sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

3 kg olanları görünce nerde hata yapıyorum diye kendimi sorguluyorum neyse belki böyle daha kolay doğururuz amin zamanında sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Kiz tövbe de lütfen ksbxkdjd lütfen de ne hatası nsnxkdjdjd ben 3800 doğurdum.... Keşke bilseydim daha erken giderdim zaten açıklık vardı her türlü dogururdum yani ama geçti artık zamanında sağlıkla, ağrısız acısız su gibi doğumla kavuşun bebişlere her şeyin hayırlısı olsun

Sonunda beni anlayan biri ya ebe bi de demiş sancıyla kasılmayı karıştırıyor bebek hareketlerini kasılma sanıyor jdkdkd haftalardır yaşadığımı bana anlatıyor nst cihazı da yalan söylüyor zaten sjdjdm

Neden ya tombiş yanaklı falan doğmuştur ne güzel ajdjdkd kaç kilosu gitti doğumdan sonra iniyo ödemi diyolar ya

Neden ya tombiş yanaklı falan doğmuştur ne güzel ajdjdkd kaç kilosu gitti doğumdan sonra iniyo ödemi diyolar ya
3800 doğdu gece sabaha 10gram almıştı akxbjsbdjs doktorlar şok oldu biz de anlamadık 3. Günü 3550 ölçüldü, 5. Günü 3700 olmuştu tekrar, 13. Günü 4000 bugün de 4600 gelmiş

Kilosu gayet iyi bence

Kilosu gayet iyi bence duruma göre bakarsınız sağlıkla dogsunlarda ne şekilde doğarsa doğsun dert etmeyin

3800 doğdu gece sabaha 10gram almıştı akxbjsbdjs doktorlar şok oldu biz de anlamadık 3. Günü 3550 ölçüldü, 5. Günü 3700 olmuştu tekrar, 13. Günü 4000 bugün de 4600 gelmiş
Maşallah sütün yaramış demek kii hamileyken nasıl beslendin

Özür dilerim ben biraz kötü beslendim açıkçası çok yedim hamur, ekmek, fastfood(arada) iştah açıktı diye kendim 46 dan 67 ye çıktım ama aşırı sağlıklı bir beslenmem olmadı nasibi neyse onu alıyorlar sanırım o yüzden yipratmasin kimse kendini. O bebiş almak isterse anneden alıyor yine alıyor benim bile bu şekilde bile aldıysa o kadar bebişe bağlı biraz diye düşünüyorum

bende başlarda çok hamur yiyordum sonradan iştahım kesildi hala tam beslenemiyorum ya hamilelikten önce daha iştahlıydım şimdi tam yeme zamanım yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…