- 5 Aralık 2023
- 184
- 389
- 23
Nasıl peki şu an açılmanız?Bilenler de vardir 31. Haftadan beri açılmam ve sanci vardi ilacla durduruluyordu bazen serumla igneyle. Artik doktor daha fazla durmasin strese girebilir ilaca ragmen sancin cikiyor Keselim dedi ilaclari kesince gelecegini varsayiyor. 3 kere falan acilma bakildi o ara cati muayenesi de yapmis o da iyiymis vs.
Sizin de 30-32 civarı sancılarınız mı vardı? Burada yazmıştınız istirahat vermişlerdi sanki..
Allah sağlıcakla kavuştursun
Bence ilk gebelikler en güzeli, tamamen cahiliye yaşıyoruz
İnşallah sonrakileri istetecek kadar da güzel sorunsuz geçer
Aynen dogru hatirladiniz yatiyorum o zamandan beriNasıl peki şu an açılmanız?
Aaa evet hatırladım evet o zaman çok iyi gelmişsin artık ne zaman isterse gelsinBizimki 30. Haftada plasentasindan kısmen ayrıldı. Risk grubundayız. Bu haftalara geldigimiz için bile çok şükürsanciyi falan beklemeyecegim zaten. Bayram bitsin hemen yatış
Hahaha tam bir yiğidoo . Sağlıkla gelsin bakalım darısı başımaHer şey hazır30.haftadan beri gelmeye çalışıyor zaten. Heyecanlı bir yiğit
Kendisi gelmezse bayramdan sonraki hafta sezeryan ile alınacak, bakalım hayırlısı
Hadi hayırlısı olsun inşallah ya evet sizin öngörebilecek kadar durumunuz varmış. Bende pazartesi günü jelimsi bi akıntı oldu. Dr a yazdım nişan dedi 10 gün içinde gelir dedi. Bugün perşembe tık yok hala o yüzden merak ettımBilenler de vardir 31. Haftadan beri açılmam ve sanci vardi ilacla durduruluyordu bazen serumla igneyle. Artik doktor daha fazla durmasin strese girebilir ilaca ragmen sancin cikiyor Keselim dedi ilaclari kesince gelecegini varsayiyor. 3 kere falan acilma bakildi o ara cati muayenesi de yapmis o da iyiymis vs.
Benim nişandan sonra bişeyim yoktu çok da rahattım sezaryen için de 3 gün vardı bişi olmaz dedim sezaryenden bir gün önceki gün gece suyum geldi işedim sandımHadi hayırlısı olsun inşallah ya evet sizin öngörebilecek kadar durumunuz varmış. Bende pazartesi günü jelimsi bi akıntı oldu. Dr a yazdım nişan dedi 10 gün içinde gelir dedi. Bugün perşembe tık yok hala o yüzden merak ettım
Aaa evet hatirladim sizi nişan i gelen vardi ama nickleri bazen aklimda tutamiyorumHadi hayırlısı olsun inşallah ya evet sizin öngörebilecek kadar durumunuz varmış. Bende pazartesi günü jelimsi bi akıntı oldu. Dr a yazdım nişan dedi 10 gün içinde gelir dedi. Bugün perşembe tık yok hala o yüzden merak ettım
Aaa evet hatirladim sizi nişan i gelen vardi ama nickleri bazen aklimda tutamiyorumvajinada baski hissi vardi bende sanirim acilmayi yapan o. Direkt su da gelebilir, Gonlunuze gore gelsin sizin de ins.
Allahallah ya bende hep bi ağrı sancı bekliyorum belki ondan :) peki bu su otururken mi geldi yoksa yatarken de geliyor mu öyle bekliyorum artık hareketliyim de 4 çeşit yemek yaptım bugün annem geldi oruç yorulmasın dedim. Bi enerji patlaması var sonumuz hayır olsun :)Benim nişandan sonra bişeyim yoktu çok da rahattım sezaryen için de 3 gün vardı bişi olmaz dedim sezaryenden bir gün önceki gün gece suyum geldi işedim sandımanlık oldu sancı vs bişi yoktu
Nidicard mı kullanıyorsun bende onu kullanıyorum sancıların azalması için basınç hissi açılmayla ilgili miymiş bende de çok oluyor ya yumuşama var demişti ebeAynen dogru hatirladiniz yatiyorum o zamandan beri
2-2.5 cm olmus dedi dün. ilaci birakinca hizli ilerliyor mu ona bakacakmis zaten kafasi girmis iyice kanala, ölçümleri dar çıkıyor o yüzden dedi, bakalim
Aynen nidicard kullaniyordum bu aksamdan itibaren kullanmicam bakalim ne olacak. Zaten hic istemiyordum devam etmeyi tansiyon düşürdüğü içinNidicard mı kullanıyorsun bende onu kullanıyorum sancıların azalması için basınç hissi açılmayla ilgili miymiş bende de çok oluyor ya yumuşama var demişti ebe
Ooo dişi kuş sendromu olmuş, hayırlı olsunAllahallah ya bende hep bi ağrı sancı bekliyorum belki ondan :) peki bu su otururken mi geldi yoksa yatarken de geliyor mu öyle bekliyorum artık hareketliyim de 4 çeşit yemek yaptım bugün annem geldi oruç yorulmasın dedim. Bi enerji patlaması var sonumuz hayır olsun :)
Demek ki hiç internette gördüğümüz gibi değil genelde hep ayakta gördüm internette :)Ooo dişi kuş sendromu olmuş, hayırlı olsun
Ben hiç yaşamadım. Ama suyla ilgili şunu okudum.
Siz ayaktayken bebek rahim ağzını bir tıkaç gibi kapadığı için su gelmezmiş.
Yatarken ve uzanırken bebek rahim ağzını kapatamadığı için yatarken gelirmiş.
Benim tansiyon da içtiğimden beri 9/5 falan sürekli düşük. Benimkinin hedef 37 yi görmek ilaca devam dedi 3 hafta daha beklememiz gerekiyor yaniAynen nidicard kullaniyordum bu aksamdan itibaren kullanmicam bakalim ne olacak. Zaten hic istemiyordum devam etmeyi tansiyon düşürdüğü için
Bence o histen sonra oldu gözlemlediğim kadariyla.
Senin doktor 36yi gecince biraktirmayi düşünüyor mu?
Bana da oluyor özellikle geceleri. Sırtüstü uzanıp yastıkla ayaklarımı kaldırıyorum biraz hafifliyo öyle duruncaKızlar 1saattir bebek çok hareketli hiç durmuyor. Aşağı öyle bir baskı yapıyor ki sanki çıkacak ne oluyor anlamıyorum. Normal mi sizce?
Ben de deneyeyim çok garip bir his yaBana da oluyor özellikle geceleri. Sırtüstü uzanıp yastıkla ayaklarımı kaldırıyorum biraz hafifliyo öyle durunca
Kahve ve çikolata tüketme imkanınız varsa onları alıp yürüyün biraz istersenizBen su anda farkettim ki sanki bayadir hareket etmiyo ama tam süresini kestiremiyorum. Uyuyo olabilir mi? Sarstim dürttüm yan yattim tepki yok. Karnim da gergin bi panik sardi simdi
Yüksek ihtimalle uyuyodur bana da bi anda kal geliyo bazen ay diyorum ne zamandır hareket etmedi bu çocuk. Endişe etmeyinBen su anda farkettim ki sanki bayadir hareket etmiyo ama tam süresini kestiremiyorum. Uyuyo olabilir mi? Sarstim dürttüm yan yattim tepki yok. Karnim da gergin bi panik sardi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?