- 20 Haziran 2012
- 4.773
- 3.917
- 448
Sağlıklı sıhhatli doğumlar olsunKizlar benim yatisim yapiliyo bugün dogum olcak bana bolca dua edin olur mu
Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli olsun insallah. Sen hissediyor musun agrilari?Kizlar benim bugun yine ağrım cikti nst de. 4 doz daha ciger gelistirici yapilcak, doktor pazar doğurturuz gibi diyor
Bende 3 haftadır var akıntı, son haftalarda alıntılar normal diye okumuştum, ben de çok iplemedim.Kızlar 34+0 oldum bu gün ilk defa beyaz kıvamlı bir akıntı geldi zaten kasılmalarım var erken doğum riski için ilaç kullanıyorum akıntıyı görünce korktum. Aranızda başına gelen var mı ?
Okudukca ben heyecan yaptımKızlarr bugün 38+0’ım çatı muayenesine gittim kontrole. 5 saniye falan sürdü. Çatı genişliğin fena değil iyi ama çok kastın kendini dedi. Gerçi ilk muayenen olduğu için normal dedi. Gevşetmeye çalış kendini dedi. Kastım kendimi çünkü o sürdükleri kayganlaştırıcı cayır cayır yakıyor malesef oramı önceden de hep öyle oluyodu vajinal muayenelerde. Onu sürmeseler de olmuyor malesef. Napıcam bilmiyorum1 hafta sonra tekrar gel eğer doğum başlamazsa o zamana kadar dedi. Normal doğum pozisyonu almış dönmüş arkasını da kanala girmek üzereymiş. Kanala girdiği gibi doğum başlar dedi. Çok değişik ya her an her şey olabilir ahdhdhdh. Kilosu da 3500 olmuş yandım valla ben
Ben her yerdeyim
Ay aynısı valla skshsbdjejdjd instada kaydırmayı saldım burda değişik konuları okuyorum djxhhdhsjdbdjjdjdjdjjd bebem uyumuyo imdaatBen her yerdeyimsıkıldıö valla her yeri okuyorum hfhpcphdohxogdoyd
Aahhahahahahh benimki kucağımda uyudu bırakırsam çığlığı bascak diye bırakamıyorumAy aynısı valla skshsbdjejdjd instada kaydırmayı saldım burda değişik konuları okuyorum djxhhdhsjdbdjjdjdjdjjd bebem uyumuyo imdaat
Eşim uyutmaya calisiyodu az önce seslendi uyudu mu diye sjxbdjnd gözler fıldır fıldırAahhahahahahh benimki kucağımda uyudu bırakırsam çığlığı bascak diye bırakamıyoruminş uyur senin bebiş de en kısa zamanda
Hahahahshs ya bizimki de kayıyor reflü yatağından ve sevmiyor ciddenEşim uyutmaya calisiyodu az önce seslendi uyudu mu diye sjxbdjnd gözler fıldır fıldırben aldim kucağıma gözleri torba olmuş uykusu var belli yani ama bu reflü yatağına bırakınca huysuzlaniyor sanırım egimden dolayı kaydığı için rahatsız ediyo artık..... Aldım kucağıma, uzandim, battaniyesini de üstüne attım direkt uyudu şuan ama koysam yerine uyanacak tam dalsin biraz böyle uzanayim
Reflü yatağına koymasam korkuyorum kusarsa düz yatakta diye emin değilim napacuk yaUyur inşallah uyuması lazım benim de uykum geldi çünkü hayır bi de bir saat önce banyo yaptirdik bayilmasi lazımdı coktan....
Ay inşallahHahahahshs ya bizimki de kayıyor reflü yatağından ve sevmiyor ciddenben bazen düz yatıyorum kafası yan olcak şekilde, kussa da yandan akıyor sorun olmuyor ama tabi gece fark edemeyebiliriz riskli benimki ağladı bile… benim de mesai devam kdksjskskw inşallah uyuyabiliriz bu geceee
Hahahahahshsh ay valla ya direniyolarr, ben anneme pasladım uyicam şimdi 2 saat sonraya alarm kurdum beslemek için kejsjsjsksk sana da kolau gelsinAy inşallahgerçi uyusak da ben gelirim max 3 gibi jsbdjebdhdjdhdj aynen işte gündüz yatırıyorum öyle ama gece ben de uyuyorum en azından eğimi dursa kusma ihtimali azalsa diye düşünüyorum umarım senin bebiş de güzelce uyur pes ederek boşa direniyolar ya uykudan güzel şey mi var yat uyu işte beni bıraksalar akşama kadar yatarim kolay gelsin bacim
Ben kasık ağrım var diye içiyordum gecınce bırakmıştım . Bi kaç gündür yine başlayınca tekrar başladım ertesi güne farkını görüyorum hemen azaltıyor ağrılarımı. Benım daha erken diye kullanıyorum. Sancıları kestiğini bilmiyordumKızlar aranızda magnezyum içmeyi bırakan var mı? Sancıları kesmesin vs diye
Amin inşallah,çok haklısınız.Benimde bu haftaya kadar birşey yoktu bu hafta karın çevresi bir hafta geri dedi bilemiyorum bende kafaya taktım da başka moda ettiler ay bu şusu busu geri insanın canını sıkıyorlar inşallah hepimizin de sağ salimgelir yabrularımız
Benim gittigim doktor 2-3 hafta kullan birak demişti. 31. Haftada kramplar olunca yazdırdım ilk, ama sonra farklı bir doktora geçtim o da yo doğuma kadar kullanabilirsin demiştiKızlar aranızda magnezyum içmeyi bırakan var mı? Sancıları kesmesin vs diye
Gözün aydın canım inşallah bir an önce birlikte evinize dönersinizKizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
İnşallah çabucak toparlar kucağına alıp eve dönersin canımKizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
Gözün aydınKizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok geçmiş olsun. Kilo vs bize detayları yazzz merak ediyoruzKizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
İnşallah ikiniz de bir an evvel sağlıkla evinize, yuvanız dönersinizKizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?