Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    122
Kizlar benim yatisim yapiliyo bugün dogum olcak bana bolca dua edin olur mu
Sağlıklı sıhhatli doğumlar olsun bizlere de haber ver lütfen meraktayız.
Kizlar benim bugun yine ağrım cikti nst de. 4 doz daha ciger gelistirici yapilcak, doktor pazar doğurturuz gibi diyor
Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli olsun insallah. Sen hissediyor musun agrilari?
Kızlar 34+0 oldum bu gün ilk defa beyaz kıvamlı bir akıntı geldi zaten kasılmalarım var erken doğum riski için ilaç kullanıyorum akıntıyı görünce korktum. Aranızda başına gelen var mı ?
Bende 3 haftadır var akıntı, son haftalarda alıntılar normal diye okumuştum, ben de çok iplemedim.
Okudukca ben heyecan yaptım hadi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli ilerlesin süreç.

Ben de bugün kontrole gittim. Kilo boy normal Hersey yolunda dedi, haftaya yeniden görüşeceğiz

Ay aynısı valla skshsbdjejdjd instada kaydırmayı saldım burda değişik konuları okuyorum djxhhdhsjdbdjjdjdjdjjd bebem uyumuyo imdaat
Aahhahahahahh benimki kucağımda uyudu bırakırsam çığlığı bascak diye bırakamıyorum inş uyur senin bebiş de en kısa zamanda

Aahhahahahahh benimki kucağımda uyudu bırakırsam çığlığı bascak diye bırakamıyorum inş uyur senin bebiş de en kısa zamanda
Eşim uyutmaya calisiyodu az önce seslendi uyudu mu diye sjxbdjnd gözler fıldır fıldır ben aldim kucağıma gözleri torba olmuş uykusu var belli yani ama bu reflü yatağına bırakınca huysuzlaniyor sanırım egimden dolayı kaydığı için rahatsız ediyo artık..... Aldım kucağıma, uzandim, battaniyesini de üstüne attım direkt uyudu şuan ama koysam yerine uyanacak tam dalsin biraz böyle uzanayim

Reflü yatağına koymasam korkuyorum kusarsa düz yatakta diye emin değilim napacuk ya Uyur inşallah uyuması lazım benim de uykum geldi çünkü hayır bi de bir saat önce banyo yaptirdik bayilmasi lazımdı coktan....

Hahahahshs ya bizimki de kayıyor reflü yatağından ve sevmiyor cidden ben bazen düz yatıyorum kafası yan olcak şekilde, kussa da yandan akıyor sorun olmuyor ama tabi gece fark edemeyebiliriz riskli benimki ağladı bile… benim de mesai devam kdksjskskw inşallah uyuyabiliriz bu geceee

Ay inşallah gerçi uyusak da ben gelirim max 3 gibi jsbdjebdhdjdhdj aynen işte gündüz yatırıyorum öyle ama gece ben de uyuyorum en azından eğimi dursa kusma ihtimali azalsa diye düşünüyorum umarım senin bebiş de güzelce uyur pes ederek boşa direniyolar ya uykudan güzel şey mi var yat uyu işte beni bıraksalar akşama kadar yatarim kolay gelsin bacim

Hahahahahshsh ay valla ya direniyolarr, ben anneme pasladım uyicam şimdi 2 saat sonraya alarm kurdum beslemek için kejsjsjsksk sana da kolau gelsin

Kızlar aranızda magnezyum içmeyi bırakan var mı? Sancıları kesmesin vs diye
Ben kasık ağrım var diye içiyordum gecınce bırakmıştım . Bi kaç gündür yine başlayınca tekrar başladım ertesi güne farkını görüyorum hemen azaltıyor ağrılarımı. Benım daha erken diye kullanıyorum. Sancıları kestiğini bilmiyordum

Amin inşallah,çok haklısınız. Annem de diyor biz bu kadar ayrıntı bilmezdik bile icini ferah tut diye. Bizim karın cevresi hep 1 hafta geriydi. Abisi kadar kilolu doğmayacak diyordu doktorum ve bu fikre alışmıştık. Ama bu hafta neredeyse 2 hafta fark çıkınca moralim bozuldu. Haftalık takip edilecek bakalım. İnşallah sağ salim, vaktinde alalım bebeklerimizi kucağımıza.

Kızlar aranızda magnezyum içmeyi bırakan var mı? Sancıları kesmesin vs diye
Benim gittigim doktor 2-3 hafta kullan birak demişti. 31. Haftada kramplar olunca yazdırdım ilk, ama sonra farklı bir doktora geçtim o da yo doğuma kadar kullanabilirsin demişti doktorlar da çelişiyor... Sen kendi doktorunu dinle o ne kadar kullan diyorsa öyle yap yani. Ben çok bu vitaminleri vs devamlılığını saglayabilen biri değildim sekmelerim cok oldu yani. O yüzden bırakmıştım 35. Haftamda, işime gelmiş olabilir mesela demiri iki gecedir içmemişim kalkıp içeyim bari

Kizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
Gözün aydın canım inşallah bir an önce birlikte evinize dönersiniz haftaya demişti doktorun sanki bir anda neden bu güne aldı doğumu ? Bebiş iyi ama dimi Ultrason kilosuyla doğum kilosu aynı mı ?

Kizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
İnşallah çabucak toparlar kucağına alıp eve dönersin canım

Gözün aydın Bir an önce ikiniz de toparlayın ve kavuşun inşallah dualarımız seninle

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok geçmiş olsun. Kilo vs bize detayları yazzz merak ediyoruz

İnşallah ikiniz de bir an evvel sağlıkla evinize, yuvanız dönersiniz
Kilosu yerindeydi, muhtemelen önlem amaçlı gözlem altına aldılar.
Dualarım güzel anne ve güçlü bebişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…